panos2000gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 που ήταν αυτη η προσφορα Καταρχήν δεν ανακοινωνω ακόμη την προσφορά για να προλάβω αύριο να πάρω εγώ ένα Η τιμή που πωλείται είναι ακριβώς 364 ευρώ και μιλάμε ΣΙΓΟΥΡΑ για έκδοση του ACER 4810 με τον SU4100 και 4GB RAM. Δεν ξέρω τι λέει το skroutz και τι πουλάνε τα άλλα καταστήματα, αλλά αυτό που είδα απο κοντά έχει σίγουρα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και windows 7 64bit. Στα acer λίγο δύσκολο να κάνεις λάθος γιατί αναγράφεται το configuration και το μοντέλο στο καρτελάκι που υπάρχει στο δεξί palmrest. Η προσφορά είναι κρυφή (δεν αναγράφεται στο ιντερνετ) και προφανώς γίνεται για ξεστοκάρισμα καθώς πρόσφατα ήρθαν τα καινούργια timeline. Για τα 364 ευρώ δεν το συζητάω ότι αποτελεί ιδανική αγορά ανεξαρτήτως ποιότητας, εγγύησης κτλ (προσωπικά την ποιότητα την βρήκα ικανοποιητική...το πληκτρολόγιο με χαλάει λίγο). Περισσότερα νέα αύριο.
GoldenEye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Καταρχήν δεν ανακοινωνω ακόμη την προσφορά για να προλάβω αύριο να πάρω εγώ ένα Η τιμή που πωλείται είναι ακριβώς 364 ευρώ και μιλάμε ΣΙΓΟΥΡΑ για έκδοση του ACER 4810 με τον SU4100 και 4GB RAM. Δεν ξέρω τι λέει το skroutz και τι πουλάνε τα άλλα καταστήματα, αλλά αυτό που είδα απο κοντά έχει σίγουρα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και windows 7 64bit. Στα acer λίγο δύσκολο να κάνεις λάθος γιατί αναγράφεται το configuration και το μοντέλο στο καρτελάκι που υπάρχει στο δεξί palmrest. Η προσφορά είναι κρυφή (δεν αναγράφεται στο ιντερνετ) και προφανώς γίνεται για ξεστοκάρισμα καθώς πρόσφατα ήρθαν τα καινούργια timeline. Για τα 364 ευρώ δεν το συζητάω ότι αποτελεί ιδανική αγορά ανεξαρτήτως ποιότητας, εγγύησης κτλ (προσωπικά την ποιότητα την βρήκα ικανοποιητική...το πληκτρολόγιο με χαλάει λίγο). Περισσότερα νέα αύριο. το μονο configuration με 4 GB Ram ειναι το 4810ΤΖ Olympic Edition παλι με τον SU4100 το οποιο εχει μεγαλες διαφορες μεγαλυτερη χρηση αλουμινιου 500αρι δισκο και την ΑΤΙ 4330 http://www.skroutz.gr/s/267265/Acer-Aspire-Timeline-4810TZ-414G50Mn-Olympic-Games-Special-Edition.html επισης υπαρχει και το 4810ΤΖG με SU9400 500αρι δισκο και την ΑΤΙ 4330 τα παραπανω ειναι αυτα που εχουν εισαχθει επισημα απο την ACER και υπηρχαν στα περισσοτερα καταστηματα http://www.skroutz.gr/s/243083/Acer-4810TZG-414G32MN.html το μονο καλο που εχουν ειναι το βαρος το πληκτρολογιο και η μπαταρια. Γιατι δεν σου αρεσε το πληκτρολογιο (τεραστια πληκτρα με μεγαλο κενο μεταξυ τους). τελικα οποιο μοντελο και να ναι αξιζει γιατι παιρνεις κανονικο λαπτοπ σε τιμη νετμπουκ και με τεραστια αναμονη και δυστυχως απο τα νεα timeline μονο το 5820Τ εχει ερθει επισημα. περιμενω πως και πως το 1830 με I3 αν μου φυγει η Acerοφοβία.
kjunior Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 παιδια να ρωτησω και γω κατι........πως γινεται να βαλεις καρτα μνημης απο φωτογραφικη μηχανη στην υποδοχη που εχει?μου φαινεται λιγο μεγαλη......?και δεν βρηκα μεσα στη συσκευασια κατι σαν εξτρα βαση?
panos2000gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 το μονο καλο που εχουν ειναι το βαρος το πληκτρολογιο και η μπαταρια. Γιατι δεν σου αρεσε το πληκτρολογιο (τεραστια πληκτρα με μεγαλο κενο μεταξυ τους). τελικα οποιο μοντελο και να ναι αξιζει γιατι παιρνεις κανονικο λαπτοπ σε τιμη νετμπουκ και με τεραστια αναμονη τελικά με πρόλαβαν! Δεν είχε μείνει τίποτα! Η προσφορά ήταν σε ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ και Electroworld (τουλάχιστον στην Θεσ/νικη...για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν γνωρίζω) και η έκπτωση δεν αναγράφονταν στο προϊόν αλλά στην έκανε ο πωλητής. Δεν ήταν σε όλα τα 4810 αλλά μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο που αναφέρω. Υπήρχε και το άλλο με την ΑΤΙ 4330 όπου η τιμή ήταν κανονικότατη, εώς ψιλοακριβή. Γενικά πάντως βλέπω ξεστοκάρισμα στα καταστήματα. Μια επίσης πολύ καλή τιμή που είδα ήταν στο Electroworld Αεροδρομίου όπου είχε το VAIO CWS1E/R στα 549 ευρώ. Παλιό μοντέλο βέβαια αλλά σταθερή αξία. και δυστυχως απο τα νεα timeline μονο το 5820Τ εχει ερθει επισημα. περιμενω πως και πως το 1830 με I3 αν μου φυγει η Acerοφοβία. Τα καινούργια timeline είναι πολύ δυνατά μηχανήματα και μου κάνει εντύπωση που με τόσο ισχυρό configuration υπόσχονται 12 ώρες αυτονομία. Επίσης είμαι λίγο επιφυλακτικός με το θέμα των θερμοκρασιών, καθώς κράτησαν το ίδιο κάσωμα και τοποθέτησαν πανίσχυρους επεξεργαστές και ανεξάρτητε-δυνατές κάρτες γραφικών. Να φανταστείς ότι το 1830 θα φοράει μέχρι και τον i5 πάνω!!!
GoldenEye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 παιδια να ρωτησω και γω κατι........πως γινεται να βαλεις καρτα μνημης απο φωτογραφικη μηχανη στην υποδοχη που εχει?μου φαινεται λιγο μεγαλη......?και δεν βρηκα μεσα στη συσκευασια κατι σαν εξτρα βαση? σε μερικες περιπτωσεις οι καρτες εχουν ανταπτορακι μεσα στην συσκευασια πχ αν εχεις micro sd υπαρχει ανταπτορας σε SD για να την ανοιγεις με καποιο reader σε υπολογιστη. ---------- Προσθήκη στις 10:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:46 ---------- τελικά με πρόλαβαν! Δεν είχε μείνει τίποτα! Η προσφορά ήταν σε ορισμένα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και Electroworld (τουλάχιστον στην Θεσ/νικη...για την υπόλοιπη Ελλάδα δεν γνωρίζω) και η έκπτωση δεν αναγράφονταν στο προϊόν αλλά στην έκανε ο πωλητής. Δεν ήταν σε όλα τα 4810 αλλά μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο που αναφέρω. Υπήρχε και το άλλο με την ΑΤΙ 4330 όπου η τιμή ήταν κανονικότατη, εώς ψιλοακριβή. Γενικά πάντως βλέπω ξεστοκάρισμα στα συγκεκριμένα καταστήματα. Μια επίσης πολύ καλή τιμή που είδα ήταν στο Electroworld Αεροδρομίου όπου είχε το VAIO CWS1E/R στα 549 ευρώ. Παλιό μοντέλο βέβαια αλλά σταθερή αξία. καλυτερα που δεν προλαβες. πιστεψε με. εκτος και αν το ηθελες για να το πουλησεις η για να το κρατησεις για κανενα 3 μηνο και μετα να το δωσεις.
panos2000gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 καλυτερα που δεν προλαβες. πιστεψε με. εκτος και αν το ηθελες για να το πουλησεις η για να το κρατησεις για κανενα 3 μηνο και μετα να το δωσεις. Εντάξει, δεν καίγομαι και ιδιαίτερα...για δεύτερο το ήθελα! Το κακό είναι ότι έδωσα το νετμπουκ που είχα για πάρω αυτό και τώρα πρέπει να βρω ένα καινούργιο για τις χαμαλοδουλειές. Μπορεί να περιμένω και εγώ να βγεί κανένα πανίσχυρο μικρό.
GoldenEye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Εντάξει, δεν καίγομαι και ιδιαίτερα...για δεύτερο το ήθελα! Το κακό είναι ότι έδωσα το νετμπουκ που είχα για πάρω αυτό και τώρα πρέπει να βρω ένα καινούργιο για τις χαμαλοδουλειές. Μπορεί να περιμένω και εγώ να βγεί κανένα πανίσχυρο μικρό. τι λες γι αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0471522&catid=010700. δεν το λες πανισχυρο αλλα απο netbook καλυτερα.
panos2000gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 τι λες γι αυτο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0471522&catid=010700. δεν το λες πανισχυρο αλλα απο netbook καλυτερα. Δεν λέω ότι είναι άσχημο, αλλά σε αυτά τα χρήματα γλυκοκοιτάς και το HP που συζητάμε, το οποίο έχει σαφώς ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει dvdrw (έστω και εξωτερικό) και νομίζω έχει και ελαφρώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής.
GoldenEye Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δεν λέω ότι είναι άσχημο, αλλά σε αυτά τα χρήματα γλυκοκοιτάς και το HP που συζητάμε, το οποίο έχει σαφώς ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, περιλαμβάνει dvdrw (έστω και εξωτερικό) και νομίζω έχει και ελαφρώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής. το asus ειναι asus με δυο χρονια εγγυηση πολυ ελαφρυτερο μαλλον καλυτερη gpu και με cpu που πολυ ανετα ανεβαινει στα 2 GHz.
--b}{d-- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 .. δεν το προτεινω (ειτε το 4810Τ ειτε το 4810ΤΖ γιατι εχουν πολυ μετρια ποιοτητα κατασκευης ... Εδώ διαφωνώ κάθετα. Έχω το 4810TG της σειράς από τον Απρίλιο και η ποιότητα κατασκευής είναι απλά κορυφαία. Και πιθανότατα η όλη σειρά timeline (1810x, 3810x, 4810x, 5810x) ήταν ότι καλύτερο είχε παρουσιάσει ποτέ η Acer από άποψη design και ποιότητας. Βάλε τα παραπάνω μαζί με τεράστια αυτονομία, λεπτό σχεδιασμό, καλή σχετικά τιμή και έχεις το winning combination για την καινούρια κατηγορία μεταξύ netbook και notebook (3810x & 4810x).
GoldenEye Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 -;3499808']Εδώ διαφωνώ κάθετα. Έχω το 4810TG της σειράς από τον Απρίλιο και η ποιότητα κατασκευής είναι απλά κορυφαία. Και πιθανότατα η όλη σειρά timeline (1810x' date=' 3810x, 4810x, 5810x) ήταν ότι καλύτερο είχε παρουσιάσει ποτέ η Acer από άποψη design και ποιότητας. Βάλε τα παραπάνω μαζί με τεράστια αυτονομία, λεπτό σχεδιασμό, καλή σχετικά τιμή και έχεις το winning combination για την καινούρια κατηγορία μεταξύ netbook και notebook (3810x & 4810x).[/quote'] μαλλον εισαι πολυ τυχερος ή το χρησιμοποιεις λιγο ή σοβαρευτηκε η Acer. απο design ναι συμφωνω ειναι παρα πολυ καλο αλλα οχι και απο ποιοτητα κατασκευης. το πρωτο που ειχα το 3810Τ ηταν για πεταμα η οθονη ανοιγοκλεινε με δυσκολια, το σασι ηταν σε ορισμενα πολυ ευκαμπτο με αποκορυφωμα το πλαισιο της οθονης, ζεσταινοταν τρελα (εγινε και ανακληση γι αυτο) το πληκτρολογιο βουλιαζε και εκανε τρελο θορυβο ο δισκος και το ανεμιστηρακι. ευτυχως μου το αντικαταστησανε (δες τι τραβηξα στο λινκ της υπογραφης μου) με το 3810ΤΖ το οποιο ειναι βελτιωμενο στα σημεια αλλα ξεβαφουν τα παλμρεστ για πλακα το πληκτρολογιο μολις ζεσταθει λιγο το λαπτοπ ξεκολλαει η μια ακρη του (ξανακουμπωνει μολις πατησεις με δυναμη για λιγο το Εsc - και σκεψου τι εντυπωση σχηματισε ενας γνωστος που ενδιαφεροταν να του το δωσω...) και τα πλαστικα του γενικα ειναι τελειως της πλακας καθως 1. οταν ζεσταινεται κανει κατι κρακ κρακ οπως οταν κρυωνει το αυτοκινητο και 2. γυρω απο τις usb εχουν γινει λες και τα χαραξες με λεπιδα και ολα αυτα προσεχοντας το σαν τα ματια μου γιατι ξερω οτι δεν ειναι για πολλα πολλα. κοιτα θα ηταν το τελειο αν ελεγε πανω Toshiba αλλα τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα χουμε ολα σ αυτη την ζωη. επισης τραγικη ελλειψη ο ενας χρονος εγγυηση (με την καταγγελια μου εδωσαν και δευτερο χρονο δωρεαν γιατι παραβιαζουν τον νομο) και η γυαλιστερη οθονη που σου κοβει τα ποδια σε εξωτερικους χωρους καθως ανεβαζεις τερμα το brightness για να δεις και χανεις σε διαρκεια μπαταριας. Θα πρεπε να βγαινει ολο αλουμινενιο με σοβαρη ποιοτητα κατασκευης ματ οθονη αλλα μαλλον πολλα ζηταω απο την κακομοιρα την Acer και τις ανακλησεις της... βεβαια ναι εχει τρελη αυτονομια τρελο design ιδανικες διαστασεις και βαρος καλη οθονη (lg led) και τιμη αλλα τι να το κανεις οταν πλεον ολες οι εταιριες εχουν ιδιες λυσεις με μερικα ευρω (100-150) παραπανω που ειναι η αξια της εξτρα εγγυησης που παρεχουν και της καλυτερης ποιοτητας κατασκευης http://www.skroutz.gr/s/249079/Sony-Vaio-VPC-Y11S1E-S.html?from=suggest&keyphrase=Sony+Vaio+VPC-Y11S1E%2FS http://www.skroutz.gr/s/95931/Toshiba-Satellite-T130-10G.html http://www.skroutz.gr/s/252173/Toshiba-Satellite-T135-S1309.html και τελος αυτο που ηθελα να το χτυπησω αλλα λογω αντικαταστασης του acer τελικα δεν... http://www.skroutz.gr/s/66659/Toshiba-Portege-A600-133.html?from=suggest&keyphrase=Toshiba+Portege+A600-133 εφτασε να εχει 650 ευρω και το θεωρω ιδανικο λογω βαρους (λιγοτερο και απο netbook με dvd-rw) 5 ωρες αναμονη 3 χρονια εγγυηση 3g (βεβαια δεν ειχε HDMI...και DDR2 και ενα slot για μνημη το 1γιγα ηταν καρφωμενο στην μητρικη...) αν παιξει παλι σε ξεστοκαρισμα θα το χτυπησω και αυτο http://www.toshiba.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=225&category_id=21&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=439
--b}{d-- Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Το αστείο είναι πως μόλις πριν λίγο συμφώνησα να το πουλήσω στην αδερφή μου με σκοπό να κατέβω μία σκάλα σε μέγεθος και να πάω για το 3810ΤΖ θεωρώντας πως είναι εφάμιλλης ποιότητας. Το χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν κουμπώνοντας ποντίκι και φλασάκι και πραγματικά είναι αψεγάδιαστο. Το πληκτρολόγιο βράχος και όσο για ζέσταμα δεν ξέρω τι πάει να πει - χωρίς ωστόσο να τρέχω κάποια απαιτητική εφαρμογή .. έως photoshop το μέγιστο, ενώ μίνιμουμ υπάρχει μόνιμα μια Opera ανοιχτη με καμια 20αριά tabs, Apache/MySQL, notepad++, utorrent & jdownloader. Μου είχε ανατρέψει το image της Acer το μηχάνημα αυτό. Από μεριάς σου λοιπόν παίρνει ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ το 3810ΤΖ ε; Μήπως ήσουνα 2 φορές άτυχος;
GoldenEye Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 -;3500114']Το αστείο είναι πως μόλις πριν λίγο συμφώνησα να το πουλήσω στην αδερφή μου με σκοπό να κατέβω μία σκάλα σε μέγεθος και να πάω για το 3810ΤΖ θεωρώντας πως είναι εφάμιλλης ποιότητας.Το χρησιμοποιώ καθημερινά σχεδόν κουμπώνοντας ποντίκι και φλασάκι και πραγματικά είναι αψεγάδιαστο. Το πληκτρολόγιο βράχος και όσο για ζέσταμα δεν ξέρω τι πάει να πει - χωρίς ωστόσο να τρέχω κάποια απαιτητική εφαρμογή .. έως photoshop το μέγιστο' date=' ενώ μίνιμουμ υπάρχει μόνιμα μια Opera ανοιχτη με καμια 20αριά tabs, Apache/MySQL, notepad++, utorrent & jdownloader. Μου είχε ανατρέψει το image της Acer το μηχάνημα αυτό. Από μεριάς σου λοιπόν παίρνει ένα μεγαλοπρεπέστατο Χ το 3810ΤΖ ε; Μήπως ήσουνα 2 φορές άτυχος; [/quote'] καλα δεν εννοω οτι καιει απλα οταν περασει ωρα και πιασει μια α θερμοκρασια (50 η CPU) τοτε αρχιζουν τα περιεργα που σου ειπα αλλα το σασι απο κατω ειναι σχετικα δροσερο και ολα κομπλε στα windows εκτος απο κανα δυο μπλε οθονες τον μηνα αγνωστου προελευσεως. τι να σου πω μπορει να ημουν ατυχος αλλα παιζει και το αλλο τα 13αρια τα φτιαχνει η Wistron ενω τα 14αρια και τα 15αρια η Compal και καπου ειχα διαβασει οτι η Wistron ειναι λιγο για τα μπαζα. αλλα και παλι δεν νομιζω απο την στιγμη που ειναι acer δεν πρεπει να εχεις και πολλες απαιτησεις. φθηνο λαπτοπ για να σου βγαλει την χρονια.
bikatini Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 η αυτονομια του με ασυρματο δικτυο και ασυρματο ποντικι σε σερφαρισμα και καν τραγουδι να παιζει ειναι γυρω στις 3:30 ωρες εινα ενταξει ?? και κατι ακομα το μοναδικο προγραμμα που του εβαλα πανω ειναι το mesanger και αργει χαρακτιριστικα να ξεκινηση ...
GoldenEye Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 η αυτονομια του με ασυρματο δικτυο και ασυρματο ποντικι σε σερφαρισμα και καν τραγουδι να παιζει ειναι γυρω στις 3:30 ωρες εινα ενταξει ?? και κατι ακομα το μοναδικο προγραμμα που του εβαλα πανω ειναι το mesanger και αργει χαρακτιριστικα να ξεκινηση ... δικαιολογειται μονο αν το ποντικι ειναι microsoft και οχι bluetooth, εχεις στο τερμα την φωτεινοτητα της οθονης και την ενταση του ηχου και αν εισαι μακρια απο το ατρματο ρουτερ. διαφορετικα επρεπε να ναι γυρω στο 5 ωρο το οτι αργει αν το κανε απο την αρχη ειναι λιγο νορμαλ γιατι τα φορτωνουν ενα καρο αηδιες προγραμματα τα οποια καθυστερουν την εκκινηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.