Προς το περιεχόμενο

HP Pavilion dm3-1010ev ακουω γνωμες!!!!

*trinity

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω σου λεω μην το παρεις γιατι εχει πολυ καλυτερα στα ιδια χρηματα δες παρακατω

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=F0812390FF66064FB10F74B9CA170CB1&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=9D6F5B70AF9D5940ADC642F9FDFF17D6&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36

Αυτα ειναι λιγο μεγαλα το ΗΡ ειναι13.3

---------- Προσθήκη στις 09:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:10 ----------

Ανάλογα για τι δουλειά το θέλεις.
Γ

Για δευτερο φορητο(o αλλος φορητος-σταθερος ειναι 17 και κατι ψιλα) και κατι καλυτερο απο netbook

Δημοσ.

Φιλε το πηρα χτες αν και αρχικα ελεγα για netbook οταν το ειδα και μετα απο παρομοιες προτασεις πηρα αυτο ειμαι εντυπωσιασμενος με μια πρωτη ματια απο τι ειδα γινεται χαμος μαζι με μενα τον πηραν αλλοι 4 και οταν εφευγα το ζηταγανε 2 χωρις υπερβολες!!!!!!!!!

Δημοσ.

Το σκέφτομαι και εγώ να το αγοράσω ως δεύτερο mini laptop. Στα + ο 320αρης σκληρός στις 7200 στροφές, τα 4GB RAM και η μπαταρία. Στα - ο σχετικά "αργός" επεξεργαστής, οι πιθανά πολλές ανακλάσεις της οθόνης (το διαβάζω σε reviews) και το γεγονός ότι από το επίσημο site της hp αποσύρθηκε πλεόν. Καλό επίσης και το γεγονός πως το πλαίσιο παρέχει εξουσιοδοτημένο service, αν και μόνο για ένα έτος.

Ερώτηση που ίσως φανεί κουλή: Το εξωτερικό drive το έχει στη συσκευασία ή πρέπει να το αγοράσει κανείς;

Δημοσ.

Το πηρα και εγω παρα μα παρα πολυ καλο

Για το φιλο που ρωταει το drive υπαρχει μεσα στο κουτι

Με λιγα λογια πρωτες εντυπωσεις

Ειναι γρηγορο για την κατηγορια του λογο του δισκου/7200 εδω εχουμε και καποια παραπανω θερμοκρασια στην μερια του δισκου

Η μπαταρια απο οτι προλαβα να δω αριστη

Ο επεξεργαστης θα σας επληξει ευχαριστα και πολυ παγωμενος---φυσικα δεν ειναι i5 αλλα λιγο κατω απο τον i3 υπερκαλυπτει αυτη την διαφορα λογω του δισκου

Μειον για μενα μετα απο 24 ωρες ο 1 ΧΡΟΝΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ

Δημοσ.

Ειναι γρηγορο για την κατηγορια του λογο του δισκου/7200 εδω εχουμε και καποια παραπανω θερμοκρασια στην μερια του δισκου

Ο επεξεργαστης θα σας επληξει ευχαριστα και πολυ παγωμενος---φυσικα δεν ειναι i5 αλλα λιγο κατω απο τον i3 υπερκαλυπτει αυτη την διαφορα λογω του δισκου

απλα και γω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστιμενος ...

Δημοσ.

Παιδιά το μηχάνημα τα αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω, αλλά μην λέμε και ότι θέλουμε πάνω στην χαρά μας :-) Ο SU4100 είναι ένας επεξεργαστής στα επίπεδα απόδοσης των παλιών Τ2500 και Τ7100 και φυσικά ουδεμία σύγκριση μπορεί να γίνει με τον i3. Τον SU4100 με τους i3-i5 κτλ απλά χωρίζει το χάος. Αυτό είναι απόλυτα λογικό καθώς ο προσανατολισμός των SU είναι καθαρά για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και μεγάλη αυτονομία.

Για την μπαταρία τώρα έχω τους ενδοιασμούς μου και αυτό γιατί δεν έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Μια μέτρηση από κάποιον κάτοχο με wifi on, συνεχές σερφάρισμα και φωτεινότητα στη μέση θα μας έλυνε την απορία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντίστοιχα μηχανήματα με τον ίδιο επεξεργαστή (πχ timeline 3810T) φτάνουν τις 8-9 ώρες πραγματικής αυτονομίας.

Η γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμένο notebook αποτελεί ένα πολύ καλό value for money, με συμπαθητική κάρτα γραφικών (επιτρέπει ελαφρύ gaming), έναν πολύ καλό δίσκο στις 7200rpm, external dvdrw που περιλαμβάνεται στην τιμή, πολύ καλό πληκτρολόγιο και κάσωμα υψηλής ποιότητας κατασκευής. Προσωπικά δεν μου άρεσε το touchpad και σαν επιφάνεια και σαν απόκριση (πότε θα βάλουν μυαλό εκεί στην hp και θα βγάλουν τα καθρεφτοειδή touchpad??? ) , το λίγο χαλαρό power button , ο ένας χρόνος εγγύησης και τέλος βρήκα την οθόνη μέτρια (όχι κακή).

Δημοσ.

Φίλε είναι φοβερή επιλογή, κι εμένα ένας φίλος μου το έχει εδώ και ένα μηνα περίπου, έχει φοβερό design και πολύ καλές δυνατότητες για τα χρήματα του!

Δημοσ.

Οσο για την μπαταρια εχω να πω τα εξης

Μετα απο την δευτερη φορτηση με την φωτηνοτητα στα 3/4 σερφαρισμα wifi και torrent ανοιχτα στις 5,5 ωρες τελειωσε

Δημοσ.

499???? ιου! που τα 800 που το πηρα εγω στις 8/12/09....κλαψ..

Ρε παιδιά που τις ειδατε τις 5.5 ώρες? εμένα καπου στις 3 βγαζει με wi-fi και κανονικη φωτεινότητα!

Εμένα προσωπικά με βόλεψε γιατι πουλήσα τον σταθερο μου (μονο τη μοναδα ετσι..) για να παρω λαπτοπ για τη δουλειά, ελαφρύ μικρό οκ βολευεται...απλά εγώ το δουλεύω σαν κύριο υπολογιστή και καμιά φορά θέλω μια 24αρα οθόνη...ισως στο μέλλον ξαναφτιάξω ενα πυργο...

Απλά εαν κράταει μονο 3 ωρες η μπαταρία...που ειναι το long battery life που λενε???? οεο??

Δημοσ.

Ρε παιδιά που τις ειδατε τις 5.5 ώρες? εμένα καπου στις 3 βγαζει με wi-fi και κανονικη φωτεινότητα!

Και μένα για 3-3 1/2 ώρες μου έχουν πει ότι έχει και σίγουρα είναι πολύ μικρή αυτονομία για μηχάνημα με τέτοιο επεξεργαστή και τέτοιο προσαναταλισμό (ultra portable). Να φανταστείς ότι αντίστοιχη αυτονομία έχει το Vaio CW2 με I3-330m και GT330Μ.

Για κάποιον βέβαια που δεν καίγεται για την αυτονομία και τον ενδιαφέρει μόνο η φορητότητα, μικρό το κακό!

Πάντως έτρεχε και κάποια μυστική προσφορά-ξεστοκάρισμα με το ACER Timeline 4810T στα 365 ευρώ (σοκ!!!!) που είναι εξίσου καλή προσφορά. Έχει τον SU4100, ενσωματωμένο DVDRW, 4GB, 320GB HD, HDMI, και αυτονομία 8 ωρών.

Δημοσ.
Και μένα για 3-3 1/2 ώρες μου έχουν πει ότι έχει και σίγουρα είναι πολύ μικρή αυτονομία για μηχάνημα με τέτοιο επεξεργαστή και τέτοιο προσαναταλισμό (ultra portable). Να φανταστείς ότι αντίστοιχη αυτονομία έχει το Vaio CW2 με I3-330m και GT330Μ.

Για κάποιον βέβαια που δεν καίγεται για την αυτονομία και τον ενδιαφέρει μόνο η φορητότητα, μικρό το κακό!

Πάντως έτρεχε και κάποια προσφορά με το ACER Timeline 4810T στα 370 ευρώ (σοκ!!!!) που είναι εξίσου καλή προσφορά. Έχει τον SU4100, ενσωματωμένο DVDRW, 4GB, 320GB HD, HDMI, και αυτονομία 8 ωρών.

που ήταν αυτη η προσφορα

υποψιν οτι το 4810Τ ( http://www.skroutz.gr/s/77082/Acer-Aspire-4810T-353G25MN.html# )δεν εχει τον SU4100 που ειναι διπυρηνος εχει τον SU3500 που ειναι μονοπυρηνος και παει και δεν παει (πολυ καλυτερος βεβαια απο ατομ)

το μοντελο που περιγραφεις ειναι το 4810ΤΖ (με τον SU4100 http://www.skroutz.gr/s/243510/Acer-Aspire-Timeline-4810TZ-413G25MN.html?from=suggest&keyphrase=Acer+Aspire+Timeline+4810TZ-413G25MN ) του οποιου η τιμη απο τοτε που βγηκε δεν εχει πεσει σχεδον καθολου και πλεον υπαρχει σε 1-2 καταστηματα ολα και ολα εχει ομως 3 GB ram και 250αρη σκληρο και δεν το προτεινω (ειτε το Τ ειτε το ΤΖ γιατι εχουν πολυ μετρια ποιοτητα κατασκευης και ενα χρονο εγγυηση οπως βεβαια και τα HP)

το HP οσο το δουλεψα βγαζει απο 4 εως 6 και ωρες αναλογα με το προφιλ καταναλωσης των windows την φωτεινοτητα ποσο κοντα εισαι στο wifi router ποσες συσκευες εχεις συνδεδεμενες στις usb (ακομα και ενα ποντικι κοβει πολυ) και το τι δουλειες κανεις.

το HP εχει 499 και στο Public καμμια βδομαδα πριν την προσφορα στο Plaisio και νομιζω και στο multirama καρτελοπροσφορα δηλαδη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...