tasosvel Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πολύ καλή προσφορά για το συγκεκριμένο GPS στο Getitnow, έχει οθόνη 4,3" και χάρτες Ελλάδας. Στο skroutz που το έψαξα λίγο ξεκινάει από 89,9 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
szaf Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 με πρόλαβες, μόλις θα το ανέβαζα..πράγματι πολύ καλή προσφορά για gps με 4,3'' οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpap2000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Καλημέρα, Καλό φαινεται αλλά αξίζει; Έχει δωρεαν αναβάθμιση ελληνικών χαρτών; Σκεφτομουν να αγοράσω ενα αυτες τις μέρες και ήμουν ανάμεσα σε Navman F45 ή στο MLS 3855. Ποια η γνώμη σας γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 σκεφτομουν να το παρω η οχι (παρολο που εχω αλλα δυο)..ισως και να το εκανα και δωρο. ε μιση ωρα που ξεχαστηκα με κατι αλλα...παει το gps...sold out! λογικο ηταν, καλο μηχανακι και σε αψογη τιμη (να θυμησω οτι κατα τον οκτωβρη το εδιναν 115, το μαιο καπου στα 79 και σημερα 49!)!! μεγεια σε οσους το πηραν! PS. και ευχομαι να μην το δω τις επομες ωρες/ημερες εδω να πωλειται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusmin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Καλά μην είσαι και σίγουρος ότι το έχασες. Πολλά από αυτά λένε sold out και μετά από καμιά εβδομάδα τα ξαναβλέπεις. Έτσι κι εγώ αγόρασα από αυτούς ένα router , έγινε sold out , είπα ευτυχώς που το πρόλαβα και μετά από μία εβδομάδα το ξαναείδα στο newsletter Που μου στέλνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 ε τριτη φορα μεσα σε 9-10 μηνες το πουλησαν...και αυτην τη φορα σε τρελη τιμη...λες να μην ξεπουλησαν ακομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Καλημέρα,Καλό φαινεται αλλά αξίζει; Έχει δωρεαν αναβάθμιση ελληνικών χαρτών; Σκεφτομουν να αγοράσω ενα αυτες τις μέρες και ήμουν ανάμεσα σε Navman F45 ή στο MLS 3855. Ποια η γνώμη σας γενικά. το mls το πηρα προσφατα, ειχα και ενα παλιοτερο μοντελο ειναι απο τα κορυφαια για το μεγεθος του... αλλωστε με την τελευταια αναβαθμιση στους χαρτες νομιζω οτι εχει τους πιο ενημερωμενους για Ελλαδα...φυσικα εχει και αναβαθμισεις αλλα δεν θυμαμαι για ποσο καιρο (ειμαι παραλια και ειναι δυσκολο να βρω τη συσκευασια του αυτη τη στιγμη.. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.