Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 πηγα στο site του κατασκευαστη δεν βρηκα κατι το googlara βεβαια και βρηκα να κατεβασω κατι αλλα πρεπει κ αυτο να το καψω σε bootable cd δν γινετε κατι που να μη θελει cd γιατι δεν μου βρισκετε την παρουσα στιγμη; Προτεινω να παρεις ενα cd οταν μπορεσεις και να κανεις το test,μην το αφησεις. Δοκιμασε και το hard disk sentinel που σου ειπα πιο πριν.
G10rgos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 αυτο κατεβαζω τωρα αδερφε... για να δουμε... αν κ δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα στο hardware... ---------- Προσθήκη στις 15:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:11 ---------- ετρεξα ενα test με το hard disk sentinel και δεν μου βρηκε κανενα προβλημα στο δισκο... και μου λεει οτι ολα λειτουργουν εξαιρετικα
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 αυτο κατεβαζω τωρα αδερφε... για να δουμε... αν κ δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα στο hardware... ---------- Προσθήκη στις 15:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:11 ---------- ετρεξα ενα test με το hard disk sentinel και δεν μου βρηκε κανενα προβλημα στο δισκο... και μου λεει οτι ολα λειτουργουν εξαιρετικα 1ον βρες ενα cd για να κανεις το τεστ που δινει ο κατασκευαστης του σκληρου σου,πριν απορριψεις το ενδεχομενο να ειναι ο σκληρος το προβλημα. 2ον ποιο τεστ εκανες?Γιατι το extended test θελει μπολικη ωρα για να γινει..
G10rgos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 εκανα το short γιατι δεν μπορω να το κανω register... με το free μεχρι short μπορω ν κανω... ---------- Προσθήκη στις 15:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:20 ---------- θα το γραψω σε dvd που μου βρισκετε ευκαιρο και θα δουμε τη θα κανει...
dewn735 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 δηλαδη οσοι εχουν σατα δεν μπορουν να περασουν sp2; να δοκιμασω παλι sp3 αλλα διαφορετικα απο αυτα που εχω; Τα sp2 δεν τους υποστηρίζουν, και τα sp3 (αν τα έχω μάθει καλά) έχουν μερική υποστήριξη, ανάλογα δηλαδή με τη μητρική. Υπάρχει μία περίπτωση από το BIOS, να δεις αν υπάρχει κάποια επιλογή του να βλέπει το σκληρό σαν SATA ή σαν IDE. Αν το βρεις, άλλαξέ το σε IDE Αλλιώς, θα πρέπει να πας στη σελίδα του κατασκευαστή και να κατεβάσεις τους αντίστοιχους οδηγούς. Τους βάζεις σε floppy (λιγάκι ντεμοντέ, αλλά τι να κάνουμε!) και ξεκινάς εγκατάσταση. Λίγο πριν αρχίσει να αντιγράφει τα πρώτα αρχεία, θα δεις ότι θα σου γράψει "Press F6 for additional drivers" ή κάτι τέτοιο. Πατάς και περιμένεις. Η εγκατάσταση συνεχίζεται και λίγο πριν σου ζητήσει δίσκο εγκατάστασης σου ζητάει τους οδηγούς αυτούς. Αν δεν έχεις floppy (ή δε παίξει έτσι), θα πρέπει να τους ενσωματώσσεις στο δισκάκι των xp με το nlite. ΥΓ: Πως τα είχες εγκαταστήσει αρχικά;
G10rgos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 αδερφε πηγα να κανω το diagnostic απ το dvd της hitachi που ειναι ο δισκος μου αλλα μου ελεγε να κανω κατι install και το αφησα, ομως απο περιεργεια δοκιμασα να ξεκινησω την εγκατασταση με το sp3 και με αυτο ξεκιναει κανονικα καμια μπλε οθονη... μαλλον θα ειναι αυτο που ειπε ενας φιλος παραπανω με τους sata σκληρους που δεν υποστιριζονται απ το sp2... ---------- Προσθήκη στις 19:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:41 ---------- Παιδια ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια και για το χρονο σας, τελικα θα περασω τα sp3 παλι αλλα οχι τα ιδια με αυτα που ειχα. Κ παλι ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.