Προς το περιεχόμενο

Μπλε οθονη στην αρχη του format

G10rgos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχω ενα προβλημα, πριν απο λιγο προσπαθησα να κανω format στο pc μου να του περασω windows xp sp2 επειδη εχω πολλα προβληματα στα win xp sp3 που δουλευω τωρα και επισης τα 7 που τα εχω σε δευτερο partition ως νεα γενια windows μετα τα vista ψιλοσερνονται... καλα ως εδω... Το θεμα ειναι οτι οτν βαζω το cd των windows κανω boot απ το cd φορτωνει διαυλους κτλπ οτν γραφει η εγκατασταση ξεκιναει φορτωνει με την παυλα αριστερα πανω στην οθονη για καποια δευτερολεπτα και μετα μου πεταει την κλασσικη καταραμενη μπλε οθονη με τα κινεζικα κ τα συμβολα και το μονο που μπορει να διαβαστει ειναι στην τελευταια σειρα που γραφει STOP. Δοκιμασα και αλλο ενα cd των windows xp sp2 διαφορετικο απ το αρχικο που ειχα δοκιμασει αλλα παλι τα ιδια... μηπως μπορειτε να με βοηθησετε...; Συγγνωμη αν σας κουρασα με τις πολλες λεπτομεριες...

Δημοσ.
Το sp2 δεν έχει υποστήριξη για sata σκληρούς. Μήπως εκεί είναι το κόλλημα;

δηλαδη οσοι εχουν σατα δεν μπορουν να περασουν sp2; να δοκιμασω παλι sp3 αλλα διαφορετικα απο αυτα που εχω;

Δημοσ.

πες μας λιγο και τη συνθεση του pc σου.

με το Memtest86+ ελεγχεις τις μνημες σου.Κατεβασε το iso,καψτο και bootare απο αυτο και αστο να κανει την δουλεια του(πολλες ωρες)

http://www.memtest.org/

Καλημερα!

Δημοσ.
πες μας λιγο και τη συνθεση του pc σου.

με το Memtest86+ ελεγχεις τις μνημες σου.Κατεβασε το iso,καψτο και bootare απο αυτο και αστο να κανει την δουλεια του(πολλες ωρες)

http://www.memtest.org/

Καλημερα!

θα το δοκιμασω αδερφε και θα σας πω

η συνθεση πρεπει ν εννοεις τι πραματα εχει απανω... θα σας πω τι γραφει στο υπολογιστης μ ιδιοτητες... αν δεν σας καλυπτει πειτε που να παω να σας πω περεταιρο πληροφοριες

Intel® Core2 DUO CPU

E4500 @ 2.20GHz

2.20GHz, 2.00 GB RAM

Δημοσ.
και ψιλοσερνονται τα 7 σε αυτο το hardware?

wtf!!

δεν ψιλοσερνονται ακριβως απλα σε καποια παιχνιδια οπως το lineage που επαιζα πριν απο λιγο καιρο το τρεχει πολυ καλυτερα σε xp, επισης εχω καρτα γραφικων την ATI radeon HD 2400 512mb μπορει ν εφταιγε αυτο που δεν ετρεχε πολυ καλα καποια παιχνιδια, εχω αφησει τον υπολογιστη να τρεχει το memtest κ εχω μπει απ το notebook αλλα πηγαινει γρηγορα στο test, εκει που λεει pass ειναι γυρω στο 80%...

---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:59 ----------

εχει κανει 3 pass μεχρι στιγμης κ 0 errors στο memtest καλα παει;

---------- Προσθήκη στις 14:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:04 ----------

δεν ψιλοσερνονται ακριβως απλα σε καποια παιχνιδια οπως το lineage που επαιζα πριν απο λιγο καιρο το τρεχει πολυ καλυτερα σε xp, επισης εχω καρτα γραφικων την ATI radeon HD 2400 512mb μπορει ν εφταιγε αυτο που δεν ετρεχε πολυ καλα καποια παιχνιδια, εχω αφησει τον υπολογιστη να τρεχει το memtest κ εχω μπει απ το notebook αλλα πηγαινει γρηγορα στο test, εκει που λεει pass ειναι γυρω στο 80%...

---------- Προσθήκη στις 13:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:59 ----------

εχει κανει 3 pass μεχρι στιγμης κ 0 errors στο memtest καλα παει;

παιδια ποσα pass να το αφησω να κανει; εχει κανει ειδη 6 pass se 4 ωρες, θα σταματησει ποτε μονο του; ειδα καπου οτι το 5 κ το 8 ειναι σημαντικα για τη μνημα, να κανω κ το 8 κ να το κλεισω;

• Moderators
Δημοσ.

4 ωρες χωρις error ειναι μια χαρα.Μπορεις να το σταματησεις,οι μνημες σου ειναι 99.9% μια χαρα.

Κανε τωρα τον κοπο να ελεγξεις τον σκληρο σου για bad sectors.

Δημοσ.
4 ωρες χωρις error ειναι μια χαρα.Μπορεις να το σταματησεις,οι μνημες σου ειναι 99.9% μια χαρα.

ωραια τοτε το σταματαω, ομως ποιο τοτε μπορει ν ειναι το προβλημα;

• Moderators
Δημοσ.
ωραια τοτε το σταματαω, ομως ποιο τοτε μπορει ν ειναι το προβλημα;

Δεν σε προλαβα στο edit πριν.Ελεγξε τον σκληρο σου για bad sectors.

Δημοσ.
Δεν σε προλαβα στο edit πριν.Ελεγξε τον σκληρο σου για bad sectors.

να το κανω με καποιο προγραμα αυτο αδερφε;

• Moderators
Δημοσ.
να το κανω με καποιο προγραμα αυτο αδερφε;

Πηγαινε στο site του κατασκευαστη του σκληρου σου.Εκει λογικα θα βρεις diagnostics(πχ η western digital εχει τα wd diagnostics) ή κατι αντιστοιχο.

Επισης δοκιμασε το hard disk sentinel

Δημοσ.

πηγα στο site του κατασκευαστη δεν βρηκα κατι το googlara βεβαια και βρηκα να κατεβασω κατι αλλα πρεπει κ αυτο να το καψω σε bootable cd δν γινετε κατι που να μη θελει cd γιατι δεν μου βρισκετε την παρουσα στιγμη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...