candy@89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 καλησπερα!δηλωνω τρομερα ασχετη!!!!!!1 συγγνωμη για την παρεμβολη ζητω κατανοηση!!!!!!! ψαχνω πληροφ.για ιεκ διαιτολογιασ και δεν εχω ιδεα που να απευθυνθω
konstantina_ena Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για ιεκ δεν ξέρω να σου προτίνω!!!Εγώ πάντως που τελείωσα ιεκ να ξέρεις ότι γραφείο δεν μπορείς να ανοίξεις μόνη σου αν δεν έχεις χαρτί απο πανεπιστήμιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο καλό ειναι να το ξεχάσεις το ιεκ!!!!!!!!!
tarantules Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ναι όντως ισχύει αυτο που λεει η Κωνσταντίνα.Το είχα ψάξει κι εγώ. Θέλει χαρτί από ΤΕΙ ή πανεπιστήμιο.Αλλιώς δουλεύεις ως υπάλληλος με το χαρτί του ΙΕΚ
candy@89 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 παιδια σασ ευχαριστω πολυ για τισ παραθεσεισ σασ. εμενα μου ειπαν οτι απο ιεκ μπορεισ να ανοιξεισ γραφειο ωσ συμβουλοσ διαιτιτικησ.... δεν καταλαβα τι ακριβωσ σημαινει αυτο,αλλα προφανωσ δεν ισχυει ε??????????
jason_rethymno Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Εδω ψαξε όλα τα ΙΕΚ με την ειδικότητα "Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής" Πηγαινε Καταρτιζόμενοι->Οδηγός ειδικοτήτων->Τομέας υγείας- αισθητικής-κοινωνικών υπηρεσιών μετά διαλεξε τομέας αισθητικής και μετά Ειδικός Εφαρμογών Διαιτητικής. http://www.oeek.gr/index2.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.