nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι.Από τα 125 εκατομμύρια που ζητούσε αποζημίωση τα βρήκανε να πάρει μόνο 25 προς το παρόν.
veteranos123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Η σειρα ειναι πολυ καλυτερη απο κατι φιλαρακια και τετοια πιστευω αλλα οι υποτιτλοι που βρισκω δεν μπορω να τους συγχρονησω Τρεξτην με τον bs player και συνηθως βρεισκει μεσω internet μονος του τους υποτιτλους και ποτε δεν ειχα προβλημα συχρονισμου
sanji Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 θα δούμε ένα πιο ωραίο Two And A Half Men απ' ότι η 7η κι η 8η σεζόν. Πάντως το πρώτο επεισόδιο όντως ήταν κάπως άνευρο αλλά δε σημαίνει ότι ήταν και κακό. Μαλακια ηταν η 7η και η 8η .Δεν τις ειδα καθολου τις περασα πολυ γρηγορα μονο τα τελευταια επεισοδια εβλεπα που συνηθως κατι γινεται. Πιστευω οτι η βλακεια ειναι οτι ο κουτσερ ειναι αγνωστος στη σειρα,επρεπε να τον εβαζαν σαν χαμενο αδερφο του αλαν η κατι τετοιο,η ιδεα του εκατομμυριουχου ειναι μαλακια.
john1987 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Παιδια ειδα και τα 4 πρωτα επεισοδια,η σειρα εχει χασει παρα πολυ οντως. Προφανως επαναλαμβανεται εδω και πολλες σαιζον αλλα λειπει πολυ η χημεια Τσαρλυ/Αλλαν απο τη σειρα.
Chrisxxx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δεν λείπει μόνο ο Τσαρλι, λείπει και ο Τζεικ εδώ και 2-3 σεζόν...
john1987 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2011 Ο Τζεικ εχει μεγαλωσει πολυ και εξακολουθει να κανει τα ιδια αστεια ακριβως εδω και..9 χρονια Απλα οταν ηταν μικρος ηταν χαριτωμενος ενω τωρα ειναι ενα αγγουρι
xri_ni Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 To τεταρτο επεισοδιο ηταν χαλια!Πραγματικα λειπει η καφριλα του Τσαρλι.
sanji Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 To πεμπτο επεισοδιο ηταν χαλια!Πραγματικα λειπει η καφριλα του Τσαρλι. Υπαρχει περιπτωση να επιστερψει ο τσαρλι?????Ο κουτσερ ειναι πολυ φλωρος στη σειρα.
sanji Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2011 Υπαρχει περιπτωση να επιστερψει ο τσαρλι????? Θα απαντησω στον εαυτο μου. Προσελαβαν τον sheen σε αλλη σειρα --> Anger management που θα ειναι και αυτη κωμωδια,εχει σχεση νομιζω με μια παλια ταινια ιδιας ονομασιας που επαιζε ο adam sandler και νομιζω οτι θα προβαλλεται στο ΗBO.
iparou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Υπάρχει κανείς που βλέπει τη σειρά ακόμη να μας πει εντυπώσεις ?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Κατά τη γνώμη μου ψιλοέστρωσε, αλλά έχει ακόμη δρόμο. Αν και δε νομίζω να αντέξει πολύ η σειρά για να στρώσει.
CarbonFibre Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Το βάρος έχει πέσει στον Αλαν που τα καταφέρνει νομίζω. Ο Τζέικ αγγούρι και κοντεύει να πάει φαντάρος!!Νομίζω ότι πρέπει να τον στείλουν και θα βάλουν στη θέση του κανένα εξώγαμο του Αλαν. Ο Walden τις προφέρει τις ατάκες αλλά δεν ξέρω πόσο του πάνε και ίσως θέλει λίγο χρόνο.Δεν είναι και εύκολο να μπείς lead actor σε μια σειρά μετά από 8 χρόνια. Τα νούμερά της τα κάνει μιά χαρά η σειρά πάντως. Δεν βλέπω το λόγο να μην αντέξει.
john1987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 H σειρα εχει πεσει οπως αναμενοταν αλλα βλεπεται ευχαριστα.Ο Κουτσερ δεν ειναι ασχημος.Ωστοσο η χημεια Αλλαν/Τσαρλι δεν υποκαθισταται.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τα νούμερά της τα κάνει μιά χαρά η σειρά πάντως. Δεν βλέπω το λόγο να μην αντέξει. Α, ναι; Δεν το ήξερα. Μακάρι να συνεχίσει. Πρέπει, όμως, να κάνει παρόμοια νούμερα με τα παλιά, έτσι δεν είναι; Γιατί νομίζω το κόστος παραγωγής είναι πολύ μεγάλο για να παραμείνει με "απλά" νούμερα. Πάει τόσο καλά;
CarbonFibre Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Α, ναι; Δεν το ήξερα. Μακάρι να συνεχίσει. Πρέπει, όμως, να κάνει παρόμοια νούμερα με τα παλιά, έτσι δεν είναι; Γιατί νομίζω το κόστος παραγωγής είναι πολύ μεγάλο για να παραμείνει με "απλά" νούμερα. Πάει τόσο καλά; Δεν ξέρω σε σχέση με παλιότερα αλλά είναι μέσα στις top 3 σειρές αυτή τη στιγμή στην Αμερική μαζί με NCIS και Big Bang Theory. http://www.spoilertv.com/2011/09/full-ratings-tables-most-watched-and.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα