Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγω τον παω τον Κουτσερ αλλα χωρις Τσαρλι δεν πσηνομαι καθολου να κατσω να δω την σειρα πλεον

Δημοσ.

Ναι, εγώ.

Αλλά απ' όσο έχεις καταλάβει, δεν είμαι αυστηρός κριτής. Καλό μου φάνηκε το επεισόδιο. Ιδιαίτερα η σκηνή

που εμφανίζεται ο Ashton Kutcher μέσα από τις στάχτες του Charlie Sheen, ήταν κάπως ανατριχιαστική, ίσως και περισσότερο απ' ότι χρειαζόταν.

Όπως πάντα, θέλει χρόνο για να πάρει μπρος ένας χαρακτήρας. Να τον μάθουμε, να τον συνηθίσουμε. Αυτό δεν αλλάζει. Οπότε πρώτο επεισόδιο μην περιμένετε και πολλά. Απλά μπήκαν οι βάσεις για τη συνέχεια.

Αυτό που με πείραξε κάπως ήταν ότι έβαλαν διάφορους guest για να πανηγυρίζουν τα αμερικανάκια "Α! Έκανε εμφάνιση ο τάδε"... Προσωπικά το βρήκα σαχλό και αχρείαστο. Έλεος πια με το Celebrity System.

Το τελευταίο βέβαια, για μένα φανερώνει ένα μεγάλο-τεράστιο-το σημαντικότερο καλό: ότι το κανάλι σκοπεύει να στηρίξει τη σειρά και δε θα την υποβιβάσει προτού καν προβληθεί, αποσκοπώντας απλώς να ξεζουμίσει ότι έχει μείνει πίσω από το όνομά της, ώσπου να γίνει cancelled στα μισά της σεζόν. Και το λέω γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοί που έφτιαξαν πχ το Joey (συνέχεια του Friends) ή το Scrubs σεζόν 9 (όταν στην 8η είχε γίνει series και όχι season finale) είχαν ποτέ σκοπό να φτιάξουν κάτι που θα μείνει.

Δημοσ.

Το βλέπω τώρα.Γέλιο έχει μέχρι στιγμής.

Εντάξει βλέπετε αλλά καμμία σχέση με πρίν.Δηλαδή το γέλιο το πιο πολύ το είχε σε ατάκες για τον Τσάρλι.Οι υπόλοιποι σχεδόν αδιάφοροι.Έχει χάσει πολύ.Σαν καινούρια σειρά είναι πλέον.Την περίμενα πολύ καλύτερη την πρεμιέρα.Με ένα τελείως κουφό τρόπο να σκάσει μύτη ο Κάτσερ και να σχετίζεται κάπως με τον Τσάρλι και να υπάρχει μια ειρωνία τέλος πάντων στη σχέση του με τον Άλαν.Τίποτα από αυτά δεν έγινε.Απλά έσκασε μύτη ξεκάρφωτα ένας τύπος που από ότι φαίνεται θα γίνει ένας νέος Τσάρλι.Ψιλοfail.

• Moderators
Δημοσ.

Συμπαθητικο. Αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Βεβαια ειναι πρωτο επεισοδιο ακομα οποτε περιμενουμε.

Δεν μπορω να καταλαβω ακομα τον χαρακτηρα που θα εχει ο Κουτσερ. Θελω να πω

θα ειναι ο κλαψας τυπας με τα λεφτα που θα εκμεταλευται ο Αλαν αλλα στο τελος ο δευτερος θα την παταει (βλ οι δυο γκομενες που του εκατσαν) ή θα βγαζει την αυτοπεποιθηση του Τσαρλι σιγα σιγα (βλ. τελος)?

Δημοσ.
Εντάξει βλέπετε αλλά καμμία σχέση με πρίν.Δηλαδή το γέλιο το πιο πολύ το είχε σε ατάκες για τον Τσάρλι.Οι υπόλοιποι σχεδόν αδιάφοροι.Έχει χάσει πολύ.Σαν καινούρια σειρά είναι πλέον.

Ρε συ, χαλάρωσε. Ακόμη δεν ξεκίνησε. Δηλαδή συγκρίνεις 8 χρόνια και εκατοντάδες επεισόδια ατάκες και χτίσιμο χαρακτήρα του Charlie Sheen με μισό επεισόδιο με τον Kutscher και αμέσως έβγαλες τέτοια συμπεράσματα;

Βέβαια αν σου φαίνεται αδιάφορος ο Άλαν, λογικά δε θα σου αρέσει η νέα εκδοχή. Για μένα που αυτός ήταν το μεγάλο ατού της σειράς, υπάρχει ελπίδα.

Πάντως δε νομίζω ότι ο Charlie Sheen στο πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν έκανε τίποτα τόσο απίστευτο που μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό και λέγαμε "πω, πω, τι σειρά θα δούμε!". Και έτσι είναι. Αυτά τα sitcoms βασίζονται στην εξοικείωση με τον χαρακτήρα. Προσωπικά στην 1η σεζόν βαριόμουν. Δε θα το είχα συνεχίσει αν δεν είχε την αποδοχή που είχε από τις επόμενες σεζόν (γιατί όταν εγώ είδα την 1η, είχαν βγει 7 σεζόν).

Δημοσ.

Ρε συ, χαλάρωσε. Ακόμη δεν ξεκίνησε. Δηλαδή συγκρίνεις 8 χρόνια και εκατοντάδες επεισόδια ατάκες και χτίσιμο χαρακτήρα του Charlie Sheen με μισό επεισόδιο με τον Kutscher και αμέσως έβγαλες τέτοια συμπεράσματα;

Και τι να συγκρίνω δηλαδή;Το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν με αυτό;Και έτσι να το συγκρίνω πολύ καλύτερο ηταν το πρώτο της πρώτης σεζόν.Δεν νομίζω να χρειάζεται να δω άλλα 100 επεισόδια για να καταλάβω ότι βλέπω καινούρια σειρά η οποία δεν πλησιάζει ούτε στο ελλάχιστο την προηγούμενη.Ήλπιζα να υπήρχε κάποια συνέχεια με τα προηγούμενα 8 χρόνια.Θα μπορούσε πχ την περιουσία του Τσάρλι να την κληρονομούσε ο Άλαν και να έσκαγε μύτη ο Κάτσερ και να του μπαστακωνόταν αυτός και να είχαμε μια αντιστροφή στους ρόλους που να έβγαζε κάποιο γέλιο.Και άλλοι τρόποι θα υπήρχαν σίγουρα.Να δώριζε ο Τσάρλι τα όργανά του στον Κάτσερ και να υπήρχε υπήρχε ένα είδος μετενσάρκωσης.Πραγματικά υπήρχαν πολλοί τρόποι να υπήρχε συνέχεια με τις προηγούμενες σεζόν που να έβγαζε γέλιο.Δεν έγινε κάτι τέτοιο.Η διαφορά είναι τεράστια.Τώρα το ότι θα βλέπετε ναι σίγουρα θα βλέπετε.Σίτκομ είναι.20άλεπτο είναι.2 τζούρες καφέ πίνεις και το βλέπεις.Ατάκες θα έχει.ΟΚ.

Και δεν μου άρεσε και καθόλου

H προχειρότητα με την οποία έσκασε μύτη ο Κάτσερ.Ο τρόπος που μπαίνει στη σειρά ο χαρακτήρας.Δηλαδή τι two and a half men και ο ένας man δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τους άλλους δύο;;Τα αστεία ήταν πολύ μέτρια για τη σειρά αυτή.Το αστείο με το zune πχ θα μου άρεσε αν έβλεπα bbt.To αστείο που ο Κάτσερ γδυνόταν όλη την ώρα δεν ήταν καν αστείο.Μπορεί να είχε γέλιο στο desperate houswifes.O Κάτσερ γενικά ήταν κρυανάλατος.Και δεν παίζει θέμα τρακ.Δεν είναι ζωντανή εκποπή.Αυτός θα είναι και στην υπόλοιπη σειρά.Το ότι ο Κάτσερ από ότι φαίνεται θα κάνει μια κόπια του Τσάρλι αλλά τον κάνανε λίγο ευαισθητούλη ξέρω εγώ για να μην μοιάζει τελείως.Γενικά δηλαδή θα μπορούσαν να βγάλουν έναν πολύ πιο cool Κάτσερ που να έβγαζε πολύ γέλιο.To ότι πουλήσαν άσκοπο guest starιλίκι των 10 δευτερολέπτων και γυμνό των 2 λεπτών.Αυτό το πράγμα που είδα δεν μου άρεσε.

Κατά 90% θα συνεχίσω να το βλέπω επειδή συνήθως δεν παρατάω σειρές αλλά αν συνεχίσει το επίπεδο το σημερινό σίγουρα θα το παρατήσω.Υπάρχουν καλύτερα σιτκομς από αυτό το πράγμα που είδα σήμερα.Για εμένα θα ήταν πολύ πιο σωστό εκ μέρους του καναλιού να ονομάζαν τη σειρά αλλιώς και να ξεκινούσαν από άλλη βάση όμως.Δηλαδή είμαστε στο σπίτι που ήμασταν,παίζουν όλοι οι ηθοποιοί που παίζανε αλλά δεν έχουμε καμμία σχέση με τις προηγούμενες 8 σεζόν;Καλύτερα λοιπόν αφού αποφασίσανε να κάνουν delete στην ιστορία την προηγούμενη να ξεκινούσε μια νέα σειρά με τον Άλαν και τον Τζέικ σε ένα άλλο σπίτι,να γινόταν απλά μια αναφορά στο ότι ο Τσάρλι πέθανε και για ποιό λόγο δεν τον κληρονομήσανε,να έσκαγε μύτη ο Κάτσερ κτλ κτλ.(Όπως έγινε και με το Τζόι δηλαδή μετα τα Φιλαράκια)

Δημοσ.

Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Δεν περίμενα τέτοια κάθετη πτώση. Δε με πείραξε ο καινούριος, άλλωστε ακόμα δεν έχει αναπτυχθεί ο χαρακτήρας. Αλλά τα αστεία ήταν πολύ αναμενόμενα, σα να βλέπεις σειρά 90s. Δεν υπήρχε χημεία. Ας του δώσουμε 1-2 ευκαιρίες ακόμα, αλλά το μέλλον είναι δυσοίωνο.

Δημοσ.

ευτυχως που ο Κατσερ ηταν γυμνος στο μισο επεισοδιο και ειχαμε κατι να δουμε κατα τα αλλα τα αστεια αρχαια και βαρετα..

Δημοσ.

Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Δεν περίμενα τέτοια κάθετη πτώση. Δε με πείραξε ο καινούριος, άλλωστε ακόμα δεν έχει αναπτυχθεί ο χαρακτήρας. Αλλά τα αστεία ήταν πολύ αναμενόμενα, σα να βλέπεις σειρά 90s. Δεν υπήρχε χημεία. Ας του δώσουμε 1-2 ευκαιρίες ακόμα, αλλά το μέλλον είναι δυσοίωνο.

Χωρις να το εχω δει ακομα,θελω να πω οτι ολα τα αστεια ηταν αναμενομενα και οταν ηταν ο Τσαρλυ στη σειρα.

Τσιγκουνια Αλαν/Χαζομαρα Τζεικ/Καφριλες Τσαρλυ ηταν μονιμως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...