fsbmaniac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ειμαι προς αναζητηση ενως εξαιρετικου mp3...τα μονα που με ενδιαφερουν ειναι να εχει πραγματικη αυτονομια πανω απο 18-19 ωρες... Να ειναι τουλ 4gb...και να εχει οσο το δυνατον καλυτερο ηχο ωστε τα πολυ καλα μου in ear της bose η ακομα τα κορυφαια ULTIMATE EARS TRIPLE.FI 10 PRO ...(ναι το τολμησα) να αποδιδουν τα χρηματα τους. Μεχρι τωρα μονο το ipod nano 5th gen ειδα ως σοβαρη λυση ...αλλα με το τεραστιο αρνητικο του itunes αλλα και τον περιορισμο εντασης (με ικανοποιιει καθως τα δοκιμασα)... 1) Λετε το σεπτεβρη να βγει η 6η γενια οποτε να περιμενω ? 2) Καποια αλλη προταση σε μικρο μεγεθος και οχι μεγαλυτερη οθονη απο του ipod... 3)Καποια διαστημικα ποιοτικη κατασκευη απο αλουμινιο η μεταλλο με superb ηχο δεν υπαρχει ? δινω μεχρι 300-400
RcManiac Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μεχρι τωρα μονο το ipod nano 5th gen ειδα ως σοβαρη λυση ...αλλα με το τεραστιο αρνητικο του itunes αλλα και τον περιορισμο εντασης (με ικανοποιιει καθως τα δοκιμασα)... Υπαρχει η δινατοτηνα να απενεργοποιησεις το οριο ή να το βαλεις στο μεγιστο . Στην αρχη εινα γυρο στο 70%
fsbmaniac Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Τελικα πηρα το nano 16Gb ... δυστηχως (λογω τιμης και itunes) αλλα η ποιοτητα κατασκευης κτλ...ειναι μακραν οτι καλυτερο απο τον ανταγωνισμο
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Ειμαι προς αναζητηση ενως εξαιρετικου mp3...τα μονα που με ενδιαφερουν ειναι να εχει πραγματικη αυτονομια πανω απο 18-19 ωρες... Να ειναι τουλ 4gb...και να εχει οσο το δυνατον καλυτερο ηχο ωστε τα πολυ καλα μου in ear της bose η ακομα τα κορυφαια ULTIMATE EARS TRIPLE.FI 10 PRO ...(ναι το τολμησα) να αποδιδουν τα χρηματα τους. Μεχρι τωρα μονο το ipod nano 5th gen ειδα ως σοβαρη λυση ...αλλα με το τεραστιο αρνητικο του itunes αλλα και τον περιορισμο εντασης (με ικανοποιιει καθως τα δοκιμασα)... 1) Λετε το σεπτεβρη να βγει η 6η γενια οποτε να περιμενω ? 2) Καποια αλλη προταση σε μικρο μεγεθος και οχι μεγαλυτερη οθονη απο του ipod... 3)Καποια διαστημικα ποιοτικη κατασκευη απο αλουμινιο η μεταλλο με superb ηχο δεν υπαρχει ? δινω μεχρι 300-400 Τελικα πηρα το nano 16Gb ... δυστηχως (λογω τιμης και itunes) αλλα η ποιοτητα κατασκευης κτλ...ειναι μακραν οτι καλυτερο απο τον ανταγωνισμο ο περιορισμος στον ηχο ειναι για ολες τις συσκευες για την προστασια των αυτιων τι προβλημα εχεις με το iTunes??
light elf Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Για να μεταφέρεις μουσική από/προς το iPod υπάρχουν πολλά iTunes alternatives, όπως αυτό!
fsbmaniac Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κατσε ρε φιλε για πες μου γιατι ειμαι θυμα ? Επειδη εχει τον καλυτερο ηχο ? Επειδη εχει πραγματικα απιθανη αυτονομια για την χρηση που το κανω ? Επειδηε χει την ποιο καλη ποιοτητα κατασκευης ?Επειδη εχει αριστη οθονη και απιστευτο χειρισμο ακριβες σαν ξυραφι ? ... Ειπα απλα οτι ειναι λιγακι ακριβο και το itunes ειναι λιγακι χαζο σαν προγραμμα... σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο ειναι μπροστα απο τον ανταγωνισμο με διαφορα.... Ελεος... Υγ Παιδια ευχαριστω για τα εναλλακτικα βρηκα οτι ακριβως εψαχνα ..η καλυτερη επιλογη μου ever σε mp3 !
anterovgaltis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ. Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης ενός mp3 player και ακουστικών. Αυτό που ζητάω είναι η συσκευή να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και ραδιόφωνο. Δεν το θέλω ούτε για να βλέπω φωτογραφίες ούτε για τπτ άλλο. Μόνο η ακρόαση με ενδιαφέρει...
stakispa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 φιλε fsbmaniac μήπως ήσουν παλιά μέλος στο http://www.pctechnology.gr
stakispa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 φιλε fsbmaniac μήπως ήσουν παλιά μέλος στο http://www.pctechnology.gr
million_voices Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ. Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης ενός mp3 player και ακουστικών. Αυτό που ζητάω είναι η συσκευή να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και ραδιόφωνο. Δεν το θέλω ούτε για να βλέπω φωτογραφίες ούτε για τπτ άλλο. Μόνο η ακρόαση με ενδιαφέρει... sansa clip http://www.skroutz.gr/c/568/mp3-kai-media-players.html?keyphrase=sansa+clip
million_voices Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2010 Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα είπα να ρωτήσω εδώ. Είμαι σε διαδικασία αναζήτησης ενός mp3 player και ακουστικών. Αυτό που ζητάω είναι η συσκευή να έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και ραδιόφωνο. Δεν το θέλω ούτε για να βλέπω φωτογραφίες ούτε για τπτ άλλο. Μόνο η ακρόαση με ενδιαφέρει... sansa clip http://www.skroutz.gr/c/568/mp3-kai-media-players.html?keyphrase=sansa+clip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.