Προς το περιεχόμενο

Μπέρδεμα με αντικατάσταση κάρτας από τράπεζα

scullyist

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό οι τράπεζες στέλνουν τις καινούριες κάρτες με το μικροτσιπ προς αντικατάσταση των παλαιών.

Πριν 1,5 μήνα λοιπόν, μου έστειλε η Marfin τη νέα κάρτα. Mετά από καναδυό βδομάδες και τα pin. Δεν την ενεργοποίησα όμως γιατί έτσι κι αλλιώς λένε η παλιά ισχύει έως Ιανουάριο, οπότε είπα άστο γι' αργότερα.

Σήμερα μου ξαναήρθε δεύτερη (!) νέα κάρτα! :X Λογικά θα ακολουθήσουν και τα pin σε λίγο καιρό.

Κι εκεί που έλεγα οκ, το έστειλαν διπλό και θα κρατήσω απλά την μία -που έχει και ημερ.λήξης κανα χρόνο παραπάνω- βλέπω και το εξής κουλό: Στην 1η νέα κάρτα τα 8 τελευταία ψηφία είναι διαφορετικά από την παλιά. Επιπλέον στο ονοματεπώνυμο έχει ενδιάμεσα και τα αρχικά από όνομα πατρός. Ενώ στην 2η νέα κάρτα, είναι ίδια με την παλιά αλλά έχει ημερ.λήξης και ενα χρόνο παραπάνω από την πρώτη που έστειλαν.

Και για να προλάβω τυχόν ερώτηση, όχι δεν έχω δυο λογαριασμούς στην τράπεζα.

Λογικά κρατάω την 2η, correct? Άμα δεν την ενεργοποιήσω σύντομα λέτε να μου 'ρθει και 3η? :lol:

Δημοσ.

Όχι, λογικά πας και με τις δυο μαζί στην τράπεζα και βρίσκουν αυτοί πού ακριβώς έχει γίνει το μπέρδεμα.

Μην θεωρείς απίθανο να σου έχουν στείλει άλλου ατόμου κάρτα σε σένα.

Δημοσ.

Μόνο αν έγινε μπέρδεμα το νούμερο με το όνομα. Γιατί ενώ το νούμερο διαφέρει στην 1η, το ονοματεπώνυμο+αρχικά πατρός είναι σωστά. Θα ρωτήσω βέβαια στην τράπεζα αλλά θα πάω σε καμιά 10αριά μέρες οπότε είπα να δω γνώμες στο ενδιάμεσο.

---------- Προσθήκη στις 20:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:51 ----------

Πωωωω...Πήρα τηλέφωνο και λύθηκε το μυστήριο, δεν έχουν κάνει λάθος και FAIL, σε αντίθεση με τα λεγόμενα μου, μου λένε 'έχετε 2 λογαριασμούς :shock:, έναν τρεχούμενο κι έναν ταμιευτηρίου (ποια η διαφορά?!)

Κι έτσι έφαγα την φλασιά: πριν χρόνια στην Marfin ενσωματώθηκαν η Εγνατία και η Λαϊκή. Το κοπρόσκυλο το boss μας είχε ανοίξει λογαριασμό στην Λαϊκή δήθεν για να μπαίνει ο μισθός απευθείας. Ίσα που άνοιξαν τον λογαριασμό και μας ήρθε κάρτα+pin (τότε) αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε για τον μισθό (δεν το είχαν σκοπό, για κάποιο λαμογο-λόγο το είχαν κάνει), ποτέ δεν υπήρξε βιβλιάριο. Αυτό ελάχιστο πριν ενωθούν οι τράπεζες, πόσα χρόνια έχει και που να θυμάμαι ότι υπάρχει και ισχύει αυτός ο λογαριασμός? Εδώ πήγα και άνοιξα τον δικό μου μετέπειτα. Αντε να δω που είναι θαμμένα τώρα τα τότε κ*λοχαρτα/κάρτες. Για τις μαλακίες του αφεντικού πρέπει να τρέχω τώρα για ακυρώσεις.

Η ερώτηση τώρα είναι, χρεώνουν κάτι όταν κλείνεις λογαριασμό ? :mad: Aν χρεώνουν θα τον αφήσω να κάθεται άχρηστος ανα τους αιώνες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...