Προς το περιεχόμενο

ning δικτυο

fofikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα φωτα σας θα ηθελα.εχω ενα site στο ning εδω και ενα χρονο.μεχρι τωρα ηταν free αλλα απο τισ 20 αυγουστου τηα σταματησει να ειναι free.ετσι αγορασα πακετο plus.το θεμα μου ειναι οτι θελω να εχω το δικο μου domain,ετσι αγορασα απο το papaki.gr το ονομα χωρισ το .ning.θελω να μου πειτε την διαδικασια που πρεπει να κανω στο papaki.gr ετσι ωστε να εχω το δικο μου domain με το ονομα που αγορασα .αν ειναι δυνατον τα βηματα.

Δημοσ.
τα φωτα σας θα ηθελα.εχω ενα site στο ning εδω και ενα χρονο.μεχρι τωρα ηταν free αλλα απο τισ 20 αυγουστου τηα σταματησει να ειναι free.ετσι αγορασα πακετο plus.το θεμα μου ειναι οτι θελω να εχω το δικο μου domain,ετσι αγορασα απο το papaki.gr το ονομα χωρισ το .ning.θελω να μου πειτε την διαδικασια που πρεπει να κανω στο papaki.gr ετσι ωστε να εχω το δικο μου domain με το ονομα που αγορασα .αν ειναι δυνατον τα βηματα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη νέα υπηρεσία DNS Hosting του Papaki, είναι δωρεάν!

Συγκεκριμένα για το Ning, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Κάνε Login στο control panel του Papaki

2. Κάνε κλικ πάνω στο domain και στο "Υπηρεσία DNS Services" πάτησε "επεξεργασία"

3. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί κάνε κλικ στο "Εισαγωγή Νέου A record"

Στο 1ο πεδίο, άστο κενό

Στο 2ο πεδίο βάλε την IP: 8.6.19.68

και πάτα στο κουμπί "Εισαγωγή νέου Α record"

4. Μετά επέλεξε "Εισαγωγή νέου CNAME record"

Στο 1ο πεδίο βάλε: www

Στο 2ο πεδίο βάλε το Url του Ning στο οποίο είναι το site σου (πχ. Youdomain.ning.com)

Αν ακόμα έχεις πρόβλημα, you know :) PM

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...