sasakispgt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 μπορει να με βοηθησει καποιος με το πως δουλευει αυτο το προγραμμα?κατεβασα ενα exe προγραμμα αλλα δεν μου το ανοιγει..πρεπει να κανω καποιο install απο αυτα που μου βγαζει στην αρχη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 μπορει να με βοηθησει καποιος με το πως δουλευει αυτο το προγραμμα?κατεβασα ενα exe προγραμμα αλλα δεν μου το ανοιγει..πρεπει να κανω καποιο install απο αυτα που μου βγαζει στην αρχη? exe ειναι για windows ρεεεεεεεεεεεεεεεε (no offense) boot camp ή virtual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sasakispgt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 exe ειναι για windows ρεεεεεεεεεεεεεεεε (no offense) boot camp ή virtual μαλλον καπου εχω μπερδευτει..χεχεχε..το darwine τι ακριβως κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 μαλλον καπου εχω μπερδευτει..χεχεχε..το darwine τι ακριβως κανει? wiki wiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Όχι βρε, δεν έχεις μπερδευτεί. Το όλο concept του darwine είναι ότι μπορείς να τρέξεις exe αρχεία στο macos. Υπάρχουν 2 τρόποι: 1. Για αρχεία που δεν χρειάζονται installation, απλά τρέχεις το exe και σου βγαίνει ένα παραθυράκι που σε ειδοποιεί ότι πας να τρέξεις αρχείο associated με το wine. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση επιλέγεις "Run directly" και το πρόγραμμα σου θα παίξει κανονικά. Έχε υπ' όψη ότι εκεί θα ισχύουν τα windows shortcuts (δηλ. Ctrl+C για copy κτλ). 2. Τώρα αν θες να τρέξεις πρόγραμμα που χρειάζεται installation πρέπει να το "πακετάρεις" με το wine για να μπορεί να τρέξει. Υπάρχουν κάποια έτοιμα settings για κάποια δημοφιλή προγραμματα, αλλιώς θα χρειαστεί να φτιάξεις τα δικά σου. Επειδή δεν μου έχει χρειαστεί ως τώρα δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Αν θες, πες μας ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να τρέξεις. * Προσωπικά πάντως σώθηκα με το wine γιατί δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να κάνεις ολόκληρη εγκατάσταση windows μόνο και μόνο για να τρέχεις 1-2 προγράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sasakispgt Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Όχι βρε, δεν έχεις μπερδευτεί. Το όλο concept του darwine είναι ότι μπορείς να τρέξεις exe αρχεία στο macos. Υπάρχουν 2 τρόποι: 1. Για αρχεία που δεν χρειάζονται installation, απλά τρέχεις το exe και σου βγαίνει ένα παραθυράκι που σε ειδοποιεί ότι πας να τρέξεις αρχείο associated με το wine. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση επιλέγεις "Run directly" και το πρόγραμμα σου θα παίξει κανονικά. Έχε υπ' όψη ότι εκεί θα ισχύουν τα windows shortcuts (δηλ. Ctrl+C για copy κτλ). 2. Τώρα αν θες να τρέξεις πρόγραμμα που χρειάζεται installation πρέπει να το "πακετάρεις" με το wine για να μπορεί να τρέξει. Υπάρχουν κάποια έτοιμα settings για κάποια δημοφιλή προγραμματα, αλλιώς θα χρειαστεί να φτιάξεις τα δικά σου. Επειδή δεν μου έχει χρειαστεί ως τώρα δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Αν θες, πες μας ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να τρέξεις. * Προσωπικά πάντως σώθηκα με το wine γιατί δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να κάνεις ολόκληρη εγκατάσταση windows μόνο και μόνο για να τρέχεις 1-2 προγράμματα. προσπαθω να τρεξω το dvd video software..κατεβαζεις σε mp3 απο youtube κλπ..το ανοιγει απλα μετα μου ζηταει netframework κ δεν ξερω τι γινεται κ πως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpectralQ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Για δες αυτό: How to extract audio from YouTube to mp3 for Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.