bikatini Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ρε παδια ας αν μπορει να βοηθηση καποιος για δεν εχω ιδεα... θελω να κανω δικτυο μεταξυ 1 σταθερου με XP και 1 φορητου με 7 εχω το μοντεμ royter του οτε ... το σταθερο ειναι συνδεμενο ενσυρματα και το φορητο ασυρματα θελω αν γινετε να βλεπω ολους τους φακελους του σταθερου και ακομα καλυτερα θα ηταν να μπορω να τον χειριστω απο το laptop αν μπορει καποιος να βοηθηση ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ---------- κανεις τιποτα ?????????
alquiii Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 ρε παδια ας αν μπορει να βοηθηση καποιος για δεν εχω ιδεα... θελω να κανω δικτυο μεταξυ 1 σταθερου με XP και 1 φορητου με 7 εχω το μοντεμ royter του οτε ... το σταθερο ειναι συνδεμενο ενσυρματα και το φορητο ασυρματα θελω αν γινετε να βλεπω ολους τους φακελους του σταθερου και ακομα καλυτερα θα ηταν να μπορω να τον χειριστω απο το laptop αν μπορει καποιος να βοηθηση ευχαριστω ---------- Προσθήκη στις 19:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:15 ---------- κανεις τιποτα ????????? Δωσε συνεχομενες ip στα δυο pc και μετα κανε share τον σκρληρο με τα αναλογα διακιωματα και map αντιστοιχα στον υπολογιστη που θελεις να βλεπεις το share. οσο για απομακρυσμενη διαχειριση δοκιμασε το rdp απομακρυσμενη διαχειριση) που υπαρχει στα windows.
bikatini Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 λιγο ποιο απλα γινετε να μου εξηγηση καποιος ... κατι καταφερα να κανω με εναν κοινοχριστο φακελο με ιδια ονομασια της ομαδασ εργασιασ αλλα εγω θελω να βλεπω ολους τους σκληρους απο το σταθερο για να μην βαζω αυτα που θελω στον κοινοχρηστο φακελο για να τα δω .... ευχαριστω και αν υπαρχει και καμια λυση για να μπορω απο το laptop να ελεγχο τον σταθερο ....
lexmark Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δεξι κλικ πανω στον φακελο/σκληρο που θες να μοιρασεις - Ιδιοτητες - Sharing - Share.
bikatini Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δεξι κλικ πανω στον φακελο/σκληρο που θες να μοιρασεις - Ιδιοτητες - Sharing - Share. αυτο κανω ... αυτος ο τροπος ειναι ασφαλεις απο 3τους ?? και κατι για να εχω ελεγχω απο το laptop τον σταθερο .. αυτο με την απομακρισμενη επιφανεια εργασιας τι ειναι γιτι δεν μου δουλευει ... εχω διαβασει για ultra vnc και teamviewer κατι χωρις καποιο extra προγραμμα μεσο τοπικου δικτυου δεν γινετε ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.