Προς το περιεχόμενο

Windows και Games

joker99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα να ρωτησω κατι

στα Games παιζει ρολο το λειτουργικο?τωρα εχω τα Windows XP3.το pc ειναι Ε6600/2GB ram/HD4850 1GB

Δημοσ.

Πάντως γενικά, πέρα απ την έλλειψη dx10, ό,τι παίζει στα Vista/7 παίζει και στα XP (ίσως υπάρχει καμιά εξαίρεση αλλά μου διαφεύγει).

Το αντίθετο δεν ισχύει πάντα κυρίως για τα παλιότερα παιχνίδια.

Δημοσ.

Εαν εννοείς απόδοση Φυσικά και πάιζει ρολο το λειτουργικό,

με πολύ λίγα λόγια, όσο πιο απαιτητικό είναι το λειτουργικό σου τόσο περισσότερους πόρους καταναλώνει και αυτό έχει αντίκτυπο στην απόδοση ενός παιχνιδιού.

Τώρα από την άλλη πλευρά, όσο πιο νέο το λειτουργικό, τόσο καλύτερα χρησιμοποιεί τις όποιες καινοτομίες στο Hardware και σου προσφέρει καλύτερη ποιότητά ή και επιδόσεις.

Με τα ΧΡ καλά είσαι, και έως σήμερα δεν έχω συναντήσει παιχνίδι που να θέλει ντε και καλά Win7 για να τρέξει.

Δημοσ.
με το θεμα των XP που δεν εχουν DirectX 10 ειναι μεγαλη η διαφορα?

Αν δεν είσαι φανατικός gamer που θες να τα τρέχεις όλα με «τέρμα» τα settings γραφικών, όχι δεν είναι μεγάλη η διαφορά. Το ίδιο και για το dx11. Τουλάχιστον για τους 5-6 τίτλους που υπάρχουν μέχρι τώρα (όχι πως η 4850 υποστηρίζει dx11 :). Μετά είδα την κάρτα σου).

Δημοσ.
Ναι παιζει ρολο,στα vista θα εχεις λιγοτερα fps λογο απο τα Χp

γιατι αναφερεις τα vista την στιγμη που υπαρχουν τα 7?

Δημοσ.
γιατι αναφερεις τα vista την στιγμη που υπαρχουν τα 7?

Επειδή στα vista θα έχει χαμηλότερα fps στα win7 όχι απαραίτητα.

Δημοσ.
Εγω παντος ακομα με dx 9 ειμαι...

εγω ακομη στα 98..:lol::lol::lol: και σκεφτομαι να παω και πιο πισω..:PΕμπρος-πισω!!:-D(πλακα κανω ενοοειται..)

anyway..αν θες να παιζεις τελευταιους τιτλους με dx 10 και πανω και να εκμεταλλευτεις και το wddm 1.1 πας σε 7.vista δεν γινεται λογος..εφοσον υπαρχουν τα 7,xp αν θες και συ να μεινεις στο 9c.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...