ixthy Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Επειδή είμαι στο forum για Mac δεν έγραψα ότι προσπαθω να το κάνω install σε mac! )) ---------- Προσθήκη στις 13:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:21 ---------- To ιδιο μου βγαζει για για εγκατάσταση World of Warcraft, από τον installer της Blizzard..... Κατι δεν γουστάρει στο συστημά μου, δεν εξηγειται αλλιώς....... EDIT: Τωρα το WoW γίνεται install κανονικά.. αλλα το Starcraft με τίποτα! Έχει κανείς να μου στείλει το installer απτο site της blizzard? μου λέει αν δεν εχω account δεν με αφηνει να το κατεβάσω. Μόνο το installer θέλω μπας και κάνω τη δουλειά μου γιατί φοβάμαι ότι και με το που έρθει το game παλι τα ιδια θα μου κανει! Φίλε χωρίς account στο battlenet τι είδους installation προσπαθείς να κάνεις δεν μπορώ να καταλάβω. Φτιάξε το account σου και μετά κάνε install και όλα θα πάνε μια χαρά. Απορώ επίσης πώς έβαλες και το wow χωρίς account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 και των 2 παιχνιδιών τα installations γίνονται είτε πριν είτε μετά το account creation στο battlenet... account στο battlenet χρειάζεσαι για να κάνεις login ώστε να παίξεις, όχι για να τα κάνεις install Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Σωστα, η μονη διαφορα στα 2 παιχνιδια ειναι οτι για να κατεβασεις τον installer WoW δεν χρειάζεσαι account, ενω για να κατεβασεις του Starcraft σου ζηταει να βαλεις το serial το οποιο είτε το βρησκεις απτο κουτι, είτε απτο digital purchase. Το προβλημα μου εμενα ειναι οτι ουτε απο original DVD φιλου δεν μπορει να κανει install, ουτε αν κανω copy τα αρχεια του DVD στο δισκο, ούτε αν κατεβάσω τα αρχεία απτο internet απο torrent.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Σωστα, η μονη διαφορα στα 2 παιχνιδια ειναι οτι για να κατεβασεις τον installer WoW δεν χρειάζεσαι account, ενω για να κατεβασεις του Starcraft σου ζηταει να βαλεις το serial το οποιο είτε το βρησκεις απτο κουτι, είτε απτο digital purchase. Το προβλημα μου εμενα ειναι οτι ουτε απο original DVD φιλου δεν μπορει να κανει install, ουτε αν κανω copy τα αρχεια του DVD στο δισκο, ούτε αν κατεβάσω τα αρχεία απτο internet απο torrent.. πρέπει να εμφανίσεις και τα κρυφά αρχεία και να τα κάνεις copy στον δίσκο γράφεις στο terminal defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE killall Finder στα εμφανίζει τα κάνεις copy και μετά ξαναγράφεις στο terminal τα ίδια και οπού TRUE βάζεις FALSE για να μην φαίνονται τα κρυφά αρχεία.. λογικά θα γίνει κανονικά η εγκατάσταση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Αφού χωρίς account δεν μπορεί να παίξεις, το installation γιατί το κάνεις; Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2010 για το WoW υπάρχουν private servers ή μπορεί να έχει accounts φίλων/γνωστών του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 πρέπει να εμφανίσεις και τα κρυφά αρχεία και να τα κάνεις copy στον δίσκογράφεις στο terminal defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE killall Finder στα εμφανίζει τα κάνεις copy και μετά ξαναγράφεις στο terminal τα ίδια και οπού TRUE βάζεις FALSE για να μην φαίνονται τα κρυφά αρχεία.. λογικά θα γίνει κανονικά η εγκατάσταση... Mπα δεν τα καταφερα ουτε ετσι, ευχαριστω παντως! Θα το παιζω απο bootcamp αναγκαστικά, απλα βαριέμαι τα reboot κλπ.. Από bootcamp μπηκε κανονικά παντως! Επειδη εχει ρωτηθει 2-3 φορες, ο λογος που προσπαθώ να το κάνω install είναι για να ειναι πανετοιμο οταν έρθει το κουτί μου απο play.com, του βάζω το serial στο battlenet και έφυγα με τη μία, δεν θα περιμένω να γίνει τότε install. Τόσο απλό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Mπα δεν τα καταφερα ουτε ετσι, ευχαριστω παντως!Θα το παιζω απο bootcamp αναγκαστικά, απλα βαριέμαι τα reboot κλπ.. Από bootcamp μπηκε κανονικά παντως! Επειδη εχει ρωτηθει 2-3 φορες, ο λογος που προσπαθώ να το κάνω install είναι για να ειναι πανετοιμο οταν έρθει το κουτί μου απο play.com, του βάζω το serial στο battlenet και έφυγα με τη μία, δεν θα περιμένω να γίνει τότε install. Τόσο απλό... Και εγώ μια από τα ίδια ήμουν.. Μέχρι να μου το φέρουν τα multirama το δανείστηκα από τον θειο ( δυο κόπιες, η μια δεν γινόταν εγκατάσταση και η άλλη έγινε όπως σου είπα ) για να έχω έτοιμη την εγκατάσταση και να παίξω καμιά αποστολή.. Το μονό κακό είναι ότι όταν μου το φέραν από τα multirama ( το κορυφαίο είναι ότι η παραγγελία μου στο site γράφει ότι είναι ακόμα υπό επεξεργασία.. ) έπρεπε να παίξω τις αποστολές ξανά από την αρχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Εγω το πήρα απο play γιατί ήταν πιο φθηνό αλλά τελικά με έχουν αργήσει πολυ,προφανώς λόγω 15αυγουστου κλπ οι δικοί μας αργούν λίγο.. Θα το ξαναδοκιμασω αυτο που μου είπες όταν έρθει το κανονικό DVD και βλέπουμε,αλλιώς απο bootcamp αναγκαστικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 σε iMac Core 2 Duo (Mid 2007) με ΑΤΙ Radeon HD 2400 θα παιζει σε low; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoscheng Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 σε iMac Core 2 Duo (Mid 2007) με ΑΤΙ Radeon HD 2400 θα παιζει σε low; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το πήρα χθές και ξετρελάθηκα απιστευτο game στο mac της υπογραφής έπαιζε άψογα με όλα στο high ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.