Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2 για MacOS X

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή δεν άντεχα να περιμένω να περάσει το ΣΚ για να μου έρθει το starcraft 2, το δανείστηκα από τον θειο για να δω πως τα πάει με την κάρτα γραφικών μου.

Έχουμε και λέμε στον iMac με 2.4 GHz 4GB ram και την ATI 2600 HD οι ρυθμίσεις που μου έβαλε μονό του είναι όλα low και παίζει στα 40 fps μέσο ορό ( από 25 μέχρι 60 πάει )..

Ευτυχώς που δεν κολλάει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
H 330Μ δεν ειναι καλύτερη της 9600?

Σαφώς και είναι καλύτερη! Αλλά η 9600 μάλλον είναι πιο ώριμη στους drivers και ίσως έχει γίνει κάποιου είδους optimization για την κάρτα αυτή για να τη δίνουν στα recommended! Παρόλα αυτά μην κοροϊδευόμαστε κιόλας. Η 9600 είναι μια 8600, αλλά υπερχρονισμένη και δεν έχει ακουστεί να καίγεται κιόλας όπως η 8600! :lol:

Οι 8600m GT και η 9600 έχουν 32 shader cores, ενώ η 330m GT 48. Οπότε λογικά η 330m GT είναι η καλύτερη gpu στα macbooks. Έλα όμως που στην πράξη δεεε.... Βέβαια μην περιμένετε από την 9600 να βγάλει το starcraft 2 στο full. Αυτό μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηριστεί. Στα windows ας πούμε γιατί είναι recommended η 8800 GTX; Δλδ μια πολύ ισχυρή Desktop κάρτα;

Βασικά εγώ περιμένω ότι η 9600 θα παίζει καλά στο medium, ενώ στο high άγνωστο το τι θα βγει... Και αυτό στα windows με bootcamp. Το mac os x ούτε για πλάκα!!! Εκτός αν έχει γίνει κάποιο περίεργο optimization ειδικά για την 9600 που μάλλον το θεωρώ απίθανο!!! Μα καλά δεν υπάρχει κανείς με 9600 να μας δώσει μια άποψη; Και ίσως και fps? :-)

Γενικά πάντως πρέπει να ισχύει 330>9600>8600. Αν και η Apple θα μας τρελάνει με τους περίεργους και απαρχαιωμένους drivers που βάζει...

• Super Moderators
Η 9600 είναι μια 8600, αλλά υπερχρονισμένη και δεν έχει ακουστεί να καίγεται κιόλας όπως η 8600! :lol:

η 9600 (η GT) είναι κλάσης ανώτερη από την 8600 (GTS), για την ακρίβεια είναι σαν μια Radeon 3870 που είναι λίγο χειρότερη από μια 8800 GT

πάντα για desktop κάρτες όχι mobile, δυστυχώς στις mobile το σύμπαν είναι πετσοκομμένο...

Εγώ με 9600 κατά βάση σε medium νομίζω 1-2 low και τρέχει άψογα.

Αυτό περίμενα και γω. Thx for the info!

---------- Προσθήκη στις 17:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:26 ----------

η 9600 (η GT) είναι κλάσης ανώτερη από την 8600 (GTS), για την ακρίβεια είναι σαν μια Radeon 3870 που είναι λίγο χειρότερη από μια 8800 GT

πάντα για desktop κάρτες όχι mobile, δυστυχώς στις mobile το σύμπαν είναι πετσοκομμένο...

Εεεε ναι! Πάντα για mobile μιλάμε. Αυτό δε λέει η Blizzard? Recommended 9600m GT for mac? Από που και ως που;

Παρόλα αυτά ακόμα και η 9600 GT desktop δεν είναι καλύτερη από την 8800 GTX. Και στα pc έχει την τελευταία στα recommended, οπότε κάτι δε μας λένε σωστά! Είναι μάλιστα γνωστό ότι τα windows δίνουν πολύ καλύτερη απόδοση στα games από το mac os x και το έχω διαπιστώσει και στην πράξη με το bootcamp.

Στα mobile λοιπόν 8600Μ GT και 9600Μ GT είναι ίδιες σε όλα, αλλά διαφέρουν στο χρονισμό με την 9600 να είναι καλύτερη και πιο αξιόπιστη, παρόλο του είναι υψηλότερα χρονισμένη. Αλλά εδώ η 330 δεν την παλεύει ειδικά σε mac... Οπότε τι recommended και μπούρδες; Βέβαια στα mac δεν υπάρχει και άλλη κάρτα, οπότε... η 9600M GT βαφτίστηκε recommended χωρίς να είναι. Εγώ αυτό κατάλαβα.

---------- Προσθήκη στις 23:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ----------

Τελικά όντως η 330Μ GT είναι τουλάχιστον 70% γρηγορότερη της 8600Μ GT για το starcraft 2 στα windows. Κάτι αναμενόμενο κιόλας και από τον αριθμό των cores. Είχα όμως την αίσθηση ότι τα πάει χάλια γιατί η φυσική ανάλυση του 17" mbp είναι 1920Χ1200. Γυρίζοντας σε 1600/900 (παραπλήσιο, αλλά οπωσδήποτε μεγαλύτερο από το 1440Χ900) και χρησιμοποιώντας medium ρυθμίσεις, έχω περίπου 70% περισσότερα fps με την 330. Δε νομίζω μάλιστα ότι και η 9600Μ GT με τις ίδιες ρυθμίσεις μπορεί να ανταγωνιστεί την 330.

Βέβαια αν πάρουμε και κάνα driver της προκοπής από nVidia, ίσως δούμε και πολύ καλύτερες επιδόσεις... Πάντως τελικά η 330M GT φαίνεται να αποδίδει τουλάχιστον τα αναμενόμενα.

Δυστυχώς ναι, αλλά είναι η native ανάλυση. Εκεί τα παίρνω με την Apple. Βάλε εκεί κάτι πιο δυνατό!!! Τι τη βάζεις τη 1900Χ1200, άμα δεν έχεις τα άλογα να τη σηκώσεις;;;:lol::lol::lol:

Εντάξει δε λέω... άλλο τα games και άλλο η δουλειά και οι ταινίες, αλλά καλά είναι και τα games!!!:lol::lol::lol:

Και γω τους κατεβασα χτές.. τους 258.96_notebook_winvista_win7_32bit_international_whql.exe λές;;

Αυτό ακριβώς!

---------- Προσθήκη στις 19:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:53 ----------

Ρε παιδιά δεν μπορώ να κάνω ping με το alt. Άλλες φορές πιάνει και άλλες όχι! Τι γίνεται;

Ok άκυρο. Θέλει alt-g.

No installer data could be found. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support.

Αυτό είναι το μήνυμα που παίρνω, χρησιμοποιώντας και κατεβασμένα αρχεία αλλά και το κανονικό DVD φίλου. Καμιά ιδέα τί να κάνω?

Το παιχνίδι το περιμένω να έρθει απο PLAY.COM αλλά προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση απο DVD ενός φίλου που το έχει ήδη και τίποτα.. Το κατεβασμένο είναι και αυτό original της Blizzard. Θα δοκιμάσω να κατεβάσω και καμιά έκδοση του θείου αλλά αμφιβάλλω αν θα παίξει.........

Επειδή είμαι στο forum για Mac δεν έγραψα ότι προσπαθω να το κάνω install σε mac! :)))

---------- Προσθήκη στις 13:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:21 ----------

To ιδιο μου βγαζει για για εγκατάσταση World of Warcraft, από τον installer της Blizzard.....

Κατι δεν γουστάρει στο συστημά μου, δεν εξηγειται αλλιώς.......

EDIT: Τωρα το WoW γίνεται install κανονικά.. αλλα το Starcraft με τίποτα!

Έχει κανείς να μου στείλει το installer απτο site της blizzard? μου λέει αν δεν εχω account δεν με αφηνει να το κατεβάσω. Μόνο το installer θέλω μπας και κάνω τη δουλειά μου γιατί φοβάμαι ότι και με το που έρθει το game παλι τα ιδια θα μου κανει!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...