Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2 για MacOS X

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2.200+++ €

τα εχουμε πει αυτα...:-)

---------- Προσθήκη στις 01:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:28 ----------

Εγω με iMac 27άρι Core-i5 παιζω σε φουλ αναλυση 2-τετρακοσα-ποσο * 1440 ικανοποιητικα καλά με τα περισσότερα στο High. Σε μάχες που γινεται της απουτανης πινει λιγο αλλα νταξ.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να το τρεξεις στα 1920χ1200 ή ακομη καλυτερα bootcamp.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μηπως το έπαιξε κανένας σε iMac 20'' 2.4 με την 2600 HD να μας πει εντυπώσεις;;;

Τον έχω πάρει εδώ και 2 χρόνια (έχοντας το SC2 στα υπόψιν!) και τον τελευταίο 1 τον έχει η μάνα μου να μπαίνει Facebook. /facepalm

Αν και για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω αν θα τα πηγαίνει καλύτερα από την 9400M στο MBP.

Εγω με iMac 27άρι Core-i5 παιζω σε φουλ αναλυση 2-τετρακοσα-ποσο * 1440 ικανοποιητικα καλά με τα περισσότερα στο High. Σε μάχες που γινεται της απουτανης πινει λιγο αλλα νταξ.

Δλδ για GPU έχεις την ΑΤΙ 5750?

Τον έχω πάρει εδώ και 2 χρόνια (έχοντας το SC2 στα υπόψιν!) και τον τελευταίο 1 τον έχει η μάνα μου να μπαίνει Facebook. /facepalm

Αν και για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω αν θα τα πηγαίνει καλύτερα από την 9400M στο MBP.

το δοκίμασες στον iMac να δεις πως παίζει;;

γαμώ την απεργία των βυτιοφόρων... Ακομα να το φερουν στην Πτολεμαΐδα..

το δοκίμασες στον iMac να δεις πως παίζει;;

γαμώ την απεργία των βυτιοφόρων... Ακομα να το φερουν στην Πτολεμαΐδα..

Λοιπόν η 8600m είναι καλύτερη της 330m στα windows και στο παλιό μου laptop έχω ακόμα vista!!!!!!!!!! Επιτέλους έπαιξα λίγο Starcraft 2 σαν άνθρωπος σε medium με σωστό fps. Η 330m χρειάζεται επειγόντως νέους drivers από nvidia, γιατί suckάρει bigtime!!!!!!!!!!! Απορώ μάλιστα γιατί ζω το παραμύθι με τους drivers της nvidia που όταν πας να τους βάλεις λένε ότι δεν αναγνωρίζουν την κάρτα μου! Τι είδους κλειδώματα και μπούρδες είναι αυτές; Το ίδιο θέμα δεν υφίσταται στο παλιό μου laptop!!! Και οι drivers από laptopvideo2go δε φάνηκε να βελτιώνουν την κατάσταση... Βέβαια με σπασμένο inf δεν ξέρω και τι παίζει...

Τελικά το παλιό μου mbp mid 2008 είναι ο καλύτερος υπολογιστής που έχω αγοράσει ποτέ! Με μία gpu που για την εποχή της ήταν καλή και που ακόμα κάνει τη δουλειά της με νέα games έστω και μετά από 2 χρόνια!!! Να μην καιγόταν κιόλας!!! (Αααα ρε @#$%#@% nVidia) Άσε που και ο διπύρηνος ο Intel τότε ήταν από τις πιο γρήγορες cpu για laptop!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...