Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2 για MacOS X

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Yeap, confirm τον αποπάνω.

Κάντε με add, nick ξέρετε, code: 647.

Α τελικά πήρα BT mouse Belkin, δεν βρήκα άλλο μπροστά μου στον local, το είχε και προσφορά 15 λίρες, gg. Είχε κάτι Razor 33 λίρες αλλά λέω σιγά.

Ιερόσυλε:mad:

Και είναι Razer όχι Razor:p

Ipan και code:103 εγώ.Αλλά να ξέρετε είμαι ακόμα πολύ noob στο multi.(μόνο με τη cpu αντίπαλο έχω παίξει βασικά)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Το amazon έλεγε 8-9 Αυγούστου και ήρθε σήμερα!!! :-D:-D

Ορίστε! Starcraft II WoL Collector's Edition! YUPEEEEEEEEE!

img0415mn.th.jpg

Το λοιπόν θα το κάνω install μόλις πάω σπίτι και θα σας πώ πώς τρέχει.

Ρε παίδες τι codes είναι αυτά; Εγώ αύριο θα έχω το collectors!!!!:-) Βασικά σήμερα ήρθε, αλλά δεν προλάβαμε να το πάρουμε με ένα φιλαράκι που έχω από το ταχυδρομείο!!!:-D

Δεν αρκεί το nick για να κάνεις add κάποιον. Τον κάνεις είτε σαν facebook/real life friend (ονοματεπώνυμο) ή σαν character, όπου πρέπει να ξέρεις και τον κωδικό του για να τον add (σε αυτή την περίπτωση δεν βλέπεις άλλα στοιχεία πέραν του nickname)

Λοιπόν παίδες μας δουλεύει η Apple, ή η Blizzard. Το game στο campaign είναι ακόμα πιο βαρύ από την beta. Αυτό το 9600M GT είναι μόνο για γέλια. Η 330 ζορίζεται τρελά ακόμα και στο medium!!!! FPS χάλια!!

Αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια δείτε τις απαιτήσεις στα recommended για PC.

8800 GTX ή ATI 3870 or better! OMG!

Λογικό βέβαια το game έχει καλά γραφικά, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο από Blizzard. Τώρα από Apple δεν ξέρω, διότι τέτοια υποδύναμη σε gpu ξεφεύγει από τα όρια του laptop.

Κάτι τελευταίο. Αν χάσω διάλογο στο game πώς γυρίζω πίσω να το δω;

Λοιπόν σε windows παίζει πολύ καλύτερα. Θα σας πω αναλυτικά μετρήσεις άλλη στιγμή, πάντως τα fps είναι αισθητά πιο πάνω. Άμα είχαμε και κάνα καλό driver. Σκεφτείτε ότι με τους drivers του bootcamp, το game μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα μου!!!

Είχα δοκιμάσει και έβαλα νέο driver, αλλά με πειραγμένο inf. Δεν είδα όμως κάποια βελτίωση στα fps και αναγκάστικα να γυρίσω στους προηγούμενους drivers!

Ρε παιδιά το vertical shooter του starcraft 2 είναι super!!! Σκεφτείτε ότι ειδικά εγώ ούτε παραγγελία να το είχα, αφού τρελαίνομαι για vertical shooters!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ και μπράβο στη blizzard!!! :-)

Λοιπόν σε windows παίζει πολύ καλύτερα. Θα σας πω αναλυτικά μετρήσεις άλλη στιγμή, πάντως τα fps είναι αισθητά πιο πάνω. Άμα είχαμε και κάνα καλό driver. Σκεφτείτε ότι με τους drivers του bootcamp, το game μου λέει ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα μου!!!

Είχα δοκιμάσει και έβαλα νέο driver, αλλά με πειραγμένο inf. Δεν είδα όμως κάποια βελτίωση στα fps και αναγκάστικα να γυρίσω στους προηγούμενους drivers!

Ρε παιδιά το vertical shooter του starcraft 2 είναι super!!! Σκεφτείτε ότι ειδικά εγώ ούτε παραγγελία να το είχα, αφού τρελαίνομαι για vertical shooters!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ και μπράβο στη blizzard!!! :-)

To arcade ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ (αν λες αυτό, ακούς εκεί...πότε τα arcade μπιμπλίκια-ηλεκτρονικά έγιναν vertical shooter :P) Πολύ καλό και το μόνο άλλο παιχνίδι με mini game που θυμάμαι είναι το doom3 και το keen4e (ένα παλιόόόόόό ας πούμε adventure, περίπου)

Not true. Ακόμα ακόμα και στo tekken στο loading screen είχε pacman mini game. Και γενικά είναι αρκετά τα παιχνίδια που κρύβουν υποπαιχνίδια μέσα αλλα δεν είναι της παρούσης = p

Not true. Ακόμα ακόμα και στo tekken στο loading screen είχε pacman mini game. Και γενικά είναι αρκετά τα παιχνίδια που κρύβουν υποπαιχνίδια μέσα αλλα δεν είναι της παρούσης = p

Ναι ναι, προφανώς έχεις δίκιο αλλά όπως και να έχει αυτά τα μικρά είναι μία καλή πρσθήκη στο όλο σύνολο. Επίσης πολύ γουστάρω για αυτή την υποψία adventure που σου δίνει το game στα διάφορα μέρη του Hyperion. Καλή προσθήκη.

Α! και το collectors edition πολύ καλό. Τα άξιζε τα λεφτά του, το βιβλίο με το artwork πολύ πρσεγμένο και καλής ποιότητας, το κόμικ δεν το διάβασα ακόμα αλλά φένεται καλό και καλής ποιότητας υλικό αν και θα το δείξω σε ένα φίλο που έχει εμπειρία σε comic να μου πει και τη γνώμη του.

το DVD + soundtrack θα τα κοιτάξω σε κάποια φάση να δούμε τι λένε.

Το usb stick είναι όλα τα λεφτά όταν το βάλεις έτσι όπως φωτίζει :) ωραίο αν και όχι τόσο διακριτικό, δεν μπορείς ας πούμε να το πάρεις και μαζί σου στη δουλειά lol! Θα προτιμούσα ο σχεδιασμός του να είναι εμπνευσμένος από τους protoss και να είναι πιο εφετζίδικο και design-ατο!

Τέλος για τη συσκευασία να πω ότι και αυτή αρκετά καλή και στιβαρή.

Σύνολο για την collector's edition 8-9/10 από εμένα (γιατί εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση!):devil:

Εγω με iMac 27άρι Core-i5 παιζω σε φουλ αναλυση 2-τετρακοσα-ποσο * 1440 ικανοποιητικα καλά με τα περισσότερα στο High. Σε μάχες που γινεται της απουτανης πινει λιγο αλλα νταξ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...