ixthy Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Το δικό μου ήταν σκέτο ποντίκι (χωρίς τη γάτα) looool. Eίχε ένα στικάκι που έμπαινε στη usb για να δουλεύει. Αυτό δεν είναι bluetooth? Βασικά αυτό έχω, αλλά τώρα το έχω και κάθεται Ελλάδα. http://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_MX_Revolution Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Το δικό μου ήταν σκέτο ποντίκι (χωρίς τη γάτα) looool. Eίχε ένα στικάκι που έμπαινε στη usb για να δουλεύει. Αυτό δεν είναι bluetooth? Βασικά αυτό έχω, αλλά τώρα το έχω και κάθεται Ελλάδα. http://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_MX_Revolution Οχι δεν ειναι bluetooth, αλλα κανονικο ασυρματο rf. Τα bluetooth συνηθως δεν εχουν καν usb δεκτη , μιας και συνδεονται με το bluetooth που εχει απο μονος του ο υπολογιστης/φορητος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πρόλαβε το δοκίμασε κανείς σε 9400Μ? Η θα μαι ο πρώτος απελπισμένος σήμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πρόλαβε το δοκίμασε κανείς σε 9400Μ? Η θα μαι ο πρώτος απελπισμένος σήμερα; πρωτος εκτός εάν σε προλάβω προς το μεσημέρι. Btw πιο μοντέλο έχεις? έχεις προσθέσει καθόλου μνήμη απο τα 2 αρχικά που έρχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Εarly 2009 μοντέλο. alu 13,3 2,6 4gb ram με την 9400M Δυστυχώς απο δουλειά τελειώνω αργά σήμερα οπότε περιμένω εντυπώσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Βασικά εγώ είμαι χειρότερα. late 2009 macbook white 4gb ram (13.3'') και επεξεργαστή τον ίδιο εάν δεν κάνω λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πρόλαβε το δοκίμασε κανείς σε 9400Μ? Η θα μαι ο πρώτος απελπισμένος σήμερα; Πες μας εντυπώσεις Γιώργο γιατί περιμένω κ εγώ με το ιΜακ.από που το αγορασες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Αλεξ το είχα έτοιμο installed στο desktop (win) αλλα τα έφτυσε right on time το pc. Οπότε το μακ είναι λύση ανάγκης και θα το ψάξω σήμερα το βράδυ. Λογικά κατεβάζεις κανονικά τον installer κ παίζεις. Ούτως η άλλως η ενεργοποίηση γίνεται μέσω bnet account προσθέτωντας το key. Cd key θα πάρω on the fly απο φίλο που έχει νετ καφέ, μόλις έχω έτοιμο setup. Το θέμα είναι οτι έτσι όπως έγιναν τα πράγματα φοβάμαι μη τζάμπα βιαστώ αμα δεν μπορώ να παίξω ικανοποιητικά και αν είναι να περιμένω να πάρω την CE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ωχ κατάλαβα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 έλιωσα στη beta σαν τρελός, τα έπαιζα όλα low με κατεβασμένη ανάλυση στην 8600GTM. σε κανένα τρελο μαςς απο ζεργκς κολλαγε το μακμπουκι. η τρέλα που έχω για το παιχνίδι βλέπετε όμως δεν με ενιαζε αν θα εχει γραφικά η όχι. και ουτε θα με νιάξει μέχρι να ανακοινωθούν νέα iMac. ανακοινώθηκαν νεα iMac. τυχαίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πήγα στις 0900 το πρωί στο Game να το αγοράσω και τώρα το έχω εδώ και κάθεται στο γραφείο και περιμένω να σχολάω να καώ. Είναι και Τρίτη ακόμα ffs. Και για mouse ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Installing σε mb 13,3 SL10.5.6 τελικά. Account rdy και γενικά αν δεηθεί να τελειώσει ποτέ το install θα σας πω soon τι κ πώς ---------- Προσθήκη στις 21:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:02 ---------- Update: Απο μόνο του μου τα έβαλε όλα low. Παίζει αξιοπρεπέστατα (τουλάχιστον την 1η αποστολή που πρόλαβα να δώ) αλλα φυσικά με γραφικά 5ετιας. Δε δοκιμάζω τώρα με higher settings. Τα αφήνω όπως τα έβαλε. Για κάποιον που ανυπομονεί μια χαρά γίνεται η δουλειά και έτσι. Πάω να καταστραφώ. Farewell. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Yeap, confirm τον αποπάνω. Κάντε με add, nick ξέρετε, code: 647. Α τελικά πήρα BT mouse Belkin, δεν βρήκα άλλο μπροστά μου στον local, το είχε και προσφορά 15 λίρες, gg. Είχε κάτι Razor 33 λίρες αλλά λέω σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Same here. Nick ξέρετε, Code 301 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ρε παίδες τι codes είναι αυτά; Εγώ αύριο θα έχω το collectors!!!! Βασικά σήμερα ήρθε, αλλά δεν προλάβαμε να το πάρουμε με ένα φιλαράκι που έχω από το ταχυδρομείο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.