Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2 για MacOS X

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φαίνεται εγώ που σας λέω τόση ώρα ότι και η 330m GT δεν τραβάει δε με πήρατε στα σοβαρά εεε;

Με 9400 εννοείται θα παίξετε σε low. Πάει καλά πάντως με low το χω δει...

Η 8600 εννοείται ότι σηκώνει και medium, αλλά όχι τόσο καλά... Βασικά η 8600 αν εξαιρέσεις ότι καιγόταν από μόνη της, ήταν η καλύτερη επιλογή GPU για το mbp. Πιο πάνω και να ήθελε η Apple δεν μπορούσε να πάει εκείνη την εποχή. Η 8800 έπαιζε μόνο για desktop replacements και όχι για το mbp με πάχος 1 ίντσα και αυτονομία 5 ώρες!!!

Η 330 είναι η μεγάλη απογοήτευση για μένα. Η Apple έπρεπε να πάει τουλάχιστον στην 335. 1920Χ1200 σε high με reflections on το starcraft 2 έπαιζε μεταξύ 21 με 24 fps όταν τα πράγματα πάνε πιο ελαφριά και αυτό με directx στα windows 7... Με πολύ χαμό ίσως να πέφτει και κάτω από 20 fps. Δε θυμάμαι τώρα γιατί κοίταγα το χαμό και όχι τα fps. :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δε νομίζω ότι πιάνει τα recommended.

9400GM έχει το MBP Jun 2009 (αυτό έχω και εγώ) και τα recommended μιλάνε για 9600M GT

Α επίσης μια ματιά που έριξα στο bnet forum μιλάνε για low settings με την 9400M. Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι με το official release.

Αυτή είναι η κάρτα μου:

NVIDIA GeForce 9600M GT:

Chipset Model: NVIDIA GeForce 9600M GT

Type: GPU

Bus: PCIe

PCIe Lane Width: x16

VRAM (Total): 512 MB

Vendor: NVIDIA (0x10de)

Άρα θεωρητικά τα πιάνει.

Γιατί κλαίγεστε αφού ξέρετε ότι τα Mac δεν είναι για σοβαρό gaming; Το ξέρατε και πριν τα αγοράσετε, το κουπερτίνο φταίει τώρα;

Εγώ στο WoW μια χαρά την έχω καταβρεί, κανένα πρόβλημα εώς τώρα.

Εντάξει δεν μπορώ να κάνω αναβάθμιση αργότερα στην κάρτα γραφικών κτλ κτλ αλλά όταν αγόραζα το mbp ήθελα να μπορώ να παίζω μερικά games αξιπρεπώς (ειδικά της blizzard).

Πιστεύω πάντως ότι με τον καιρό θα μπει και η apple πιο δυναμικά και στο χώρο του gaming.

ME WANTS ALEX@BATTLENET :-)

Μετά από τόσες ανεπιτυχείς προσπάθειες να βρεθούμε online στο ps3 για να σε διαλύσω :P μη μου στερήσεις την δυνατότητα και από το starcraft

Βέβαια εναντίων mac gamer θα είναι σαν να ληστεύω μικρό παιδί αλλά δεν βαριέσαι :o

Mε αυτά που διάβασα για την 330Μ, όντως θα ληστεύεις εκκλησία Chillάκο!

Να φανταστείς ήλπιζα να το παιξω και στο iMac (9400M), όσο καιρό θα ''δουλεύω'' Αυγουστιάτικα! Πωπω ξενέρωσα, αλλά και πάλι, σίγουρα θα παίξουμε online! :o

το imac 21.5 με

* NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory3

η με

* ATI Radeon HD 4670 graphics processor with 256MB of GDDR3 memory

θα το παιζει πληρως;;;

το mini και τα 13αρια με 320/330 να τα ξεχασω;;;

η 9400M είπαμε και πριν παίζει σε low settings.

η 4670 είναι στα recommended settings (whatever that means)

Για την 330 στην αρχή της σελίδας!

Η 330 είναι η μεγάλη απογοήτευση για μένα. Η Apple έπρεπε να πάει τουλάχιστον στην 335. 1920Χ1200 σε high με reflections on το starcraft 2 έπαιζε μεταξύ 21 με 24 fps όταν τα πράγματα πάνε πιο ελαφριά και αυτό με directx στα windows 7... Με πολύ χαμό ίσως να πέφτει και κάτω από 20 fps. Δε θυμάμαι τώρα γιατί κοίταγα το χαμό και όχι τα fps. :lol:

Να ρωτήσω κάτι σχετικό/άσχετο.

Εγώ τώρα πρέπει να πάρω mouse ή με το trackpad παίζει μια χαρά? :/

Ότι να'ναι.

Η γνώμη μου: Πάρε ένα logitech optical MX518 και βρες το steer mouse και κατέβασέ το για να τρέχει σωστά. Ίσως με magic mouse να μην έχεις πρόβλημα αλλά εγώ σου προτείνω το logitech αφενώς γιατί το χρησιμποιώ και το έχω λιώσει και μετράει για απλό και...hardcore gaming και αφετέρου γιατί είναι optical. 3-4 laser που έχω πάρει δεν κράτησαν πάνω από 3-4 εβδομάδες (και ήταν γνωστών εταιρειών).

Με trackpad...ε άμα είσαι πολύ γλήγορος :P

mouse offtopic

έλεγα να πάρω το M555b, το οποίο ναι είξναι laser αλλά είναι και BT. #seeMaNoCables

Για ακριβεια σε gaming δεν θα το προτεινα.. (το εχω και ειναι υπεραριστο για απλη desktop χρηση)

Θα κοιταγα για κανα mx revolution κλπ.

Για ακριβεια σε gaming δεν θα το προτεινα.. (το εχω και ειναι υπεραριστο για απλη desktop χρηση)

Θα κοιταγα για κανα mx revolution κλπ.

Όχι mx revolution φίλε haHa. Το χω και δεν κάνει για gaming!!! Όπως λες και συ είναι καλό, για απλή χρήση, ή όπως λέω εγώ για εφαρμογές productivity. Άσε που πολλές φορές το bt έχανε το pairing ανεξήγητα και έμενες χωρίς mouse στη μέση της μάχης!

Για gaming θέλει καλώδιο παίδες. Logitech G9x είναι καλό (το έχω) ή Razer Black Mamba που είναι και υβριδικό (καλώδιο και bt). Το τελευταίο δεν το έχω, αλλά σκέφτομαι να το αποκτήσω χιχιχι...:-)

Άσε που πολλές φορές το bt έχανε το pairing ανεξήγητα και έμενες χωρίς mouse στη μέση της μάχης!

ixthy, λογικα δεν εχεις το mx revolution με bluetooth, αλλα με rf.

Το mx revolution με bluetooth (βγαινει μονο πακετο με το mx 5500 keyboard, αυτην την εκδοση εχω εγω) ειναι καλυτερο απο την rf εκδοση που βγαινει το mx revolution αν το παρεις σκετο.

Οπως και να εχει βεβαια και τα 2 ειναι αισθητα καλυτερα απο το mx555b. Δεν κανει για gaming,ουτε για τους χρηστες με ελαχιστες απαιτησεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...