Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2 για MacOS X

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ώρα και μέρος πες μου...

(Εντάξει...πρόσφατα ήρθα σε mac αλλά δεν έχει να λέει :-D)

Θα τα κανονίσουμε όταν έρθει η ώρα :D

(starcraft με mac keyboard και magic mouse = W1N W1N :lol:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Θα τα κανονίσουμε όταν έρθει η ώρα :D

(starcraft με mac keyboard και magic mouse = W1N W1N :lol:)

χεχε, δεν έχω magic mouse! ενα logitech έχω γιατί παίζω και wow :)

Αλήθεια κάνα guild από insomnia παίζει ή όλοι είμαστε αλλού για αλλού;

Πάντως ρε παίδες εγώ που έχω και την 330m GT δεν είμαι ευχαριστημένος. Το παιχνίδι ήταν playable σε medium quality. Σε high μετά βίας παίζεται (λίγο πάνω από 20 fps). Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την επιλογή gpu της Apple αυτή τη φορά... Εκτός αν δε γινόταν αλλιώς (πώς αλλιώς να βγάλεις αυτονομία 10 ώρες). Αλλά και πάλι θα μπορούσε να βάλει μια 335m GT που έχει 72 πυρήνες αντί 48 και είναι και πιο χαμηλά χρονισμένη!!! Επίσης καλό θα ήταν να δώσει επιτέλους η Apple ή η nVidia το δικαίωμα να αναβαθμίσουμε και τους drivers στα windows που εκεί το παιχνίδι έχει καλύτερη απόδοση!!! Νησάφι πια να είναι στα mac η gpu μια ζωή μέτρια. Είναι η μοναδική αδυναμία τους και τόσα χρόνια δε λένε να κάνουν κάτι για αυτό!

Πραγματικά αυτή η Apple με εκνευρίζει και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική τους, ειδικά όταν έχουν την επιλογή να βάλουν την 335 που είναι και πιο ισχυρή, αλλά και πιο κοντά στη φιλοσοφία του underclocking. Έχε χάρη που δεν μπορώ να διανοηθώ να πάω σε pc για πολλούς άλλους λόγους. Θα την παλέψουμε και με την 330, αλλά αμάν πια!!! Νησάφι!!!

Όσον αφορά για το ότι η 9600 είναι recommended, αυτό μάλλον για αστείο το λένε!! Εκτός και αν είναι η μοναδική κάρτα με σωστούς drivers για το game, γιατί η 330 είναι θεωρητικά πιο ισχυρή, αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ DRIVERS.

Για κάποιον που είπε ότι η 9400 είναι ok φαντάζομαι θα εννοεί low quality.

Φαίνεται πως η Activision Blizzard πιστεύει πολύ στο προϊόν της με την ονομασία StarCraft II, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία αναμένεται να αποτελέσει μία επιτυχία που θα αντέξει για πολύ καιρό στον χρόνο.

Για αυτό το λόγο και η εταιρεία ξόδεψε για την παραγωγή περισσότερα από... $100 εκατομμύρια δολάρια!

Ο συγκεκριμένος αριθμός προέκυψε από μία συνέντευξη του CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick στην Wall Street Journal. Στο παραπάνω εκπληκτικό νούμερο, λογικά συμπεριλαμβάνεται και ένα μεγάλο ποσό για την αναβάθμιση της multiplayer online-gaming υπηρεσίας Battle.Net, που θα υποδεχτεί επίσημα το StarCraft II στους servers του.

"Δεν υπάρχει έλλειψη χρηστών για το StarCraft" είπε ο Kotick. "Για ένα παιχνίδι που είναι δέκα χρόνια παλιό, υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες που το παίζουν ακόμη" συμπλήρωσε.

Το StarCraft κυκλοφόρησε το 1998 και μαζί με το expansion "Brood War" πούλησε περισσότερα από 11 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

via GHz.gr

Εγώ που είχα βάλει την beta έπαιζε ικανοποιητικά.

Ενδιαφέρον. Με τι settings θυμάσαι? (Low, Medium, High)

tr3quart1sta

Corrections and Amplifications

Activision Blizzard Inc. hasn't disclosed development costs for its "Starcraft II" videogame. An earlier version of this article incorrectly said the company spent more than $100 million to develop the game; that figure referred to its "World of Warcraft" game.

Ενδιαφέρον. Με τι settings θυμάσαι? (Low, Medium, High)

Δεν θυμάμαι δυστυχώς γιατί έχουν περάσει πολλές εβδομάδες, πάντως high αποκλείεται να ήταν.

Δεν θυμάμαι δυστυχώς γιατί έχουν περάσει πολλές εβδομάδες, πάντως high αποκλείεται να ήταν.

mbp 7/2009 θα παίξει ή θα ρίξω μπινελίκια;

υποτίθεται ότι πιάνω τα recommended

mbp 7/2009 θα παίξει ή θα ρίξω μπινελίκια;

υποτίθεται ότι πιάνω τα recommended

2009 είναι και το δικό μου, παίζει και ψήνεις και μπριζολίτσες πάνω όμως.

έλιωσα στη beta σαν τρελός, τα έπαιζα όλα low με κατεβασμένη ανάλυση στην 8600GTM.

σε κανένα τρελο μαςς απο ζεργκς κολλαγε το μακμπουκι.

η τρέλα που έχω για το παιχνίδι βλέπετε όμως δεν με ενιαζε αν θα εχει γραφικά η όχι.

και ουτε θα με νιάξει μέχρι να ανακοινωθούν νέα iMac.

Δε νομίζω ότι πιάνει τα recommended.

9400GM έχει το MBP Jun 2009 (αυτό έχω και εγώ) και τα recommended μιλάνε για 9600M GT

Α επίσης μια ματιά που έριξα στο bnet forum μιλάνε για low settings με την 9400M. Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι με το official release.

τι το ψάχνουμε, drivers σωστοί δεν υπάρχουνε, οι κάρτες είναι χρέπια, καλύτερα για μένα να τρέξει απο bootcamp γ****ω το δια τους εκει στο κουπερτίνο.

white, όταν πλέον τα έσοδα τις εταιρίας ειναι το 23% απο τα μακ, τότε ναι αρχίζω να έχω απαιτήσεις πλέον απο αυτή την εταιρία. το αγωραστικό κοινό μεγαλώνει, δεν μπορεί να έχει το ίδιο attitude όπως πριν 5 χρόνια.

και τώρα σοβαρά για τους drivers ποιος φτάει? δλδ ειναι καθαρά θέμα της nvidia η της Ati? η και η ανάλογη πίεση που πρέπει να ασκησει η apple σε αυτούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...