Προς το περιεχόμενο

Starcraft 2 για MacOS X

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οπου ναναι βγαινει και για mac!

Release date: July 27th !

Minimum Starcraft 2 System Requirements for Mac

These are the baseline specs that you’ll need to run the game, if you are near the lower end of the settings here you probably won’t have great performance.

Mac OS X 10.5.8, 10.6.2 or newer

Intel Processor

NVIDIA GeForce 8600M GT or ATI Radeon X1600 or better

12 GB available disk space

1 GB RAM (2 GB highly recommended)

DVD drive

Broadband Internet connection

1024X768 minimum screen display resolution

Recommended Starcraft 2 System Requirements for Mac

In addition to the system specs above like available disk space and an internet connection, to run Starcraft 2 the best on your Mac these are the recommended specifications:

Intel Core 2 Duo processor

4 GB system RAM

NVIDIA GeForce 9600M GT or ATI Radeon HD 4670 or better

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Έχω παραγγείλει από Amazon collector's edition και περιμένω να έρθει στα χέρια μου!

Κάπου μεταξύ μπάνιου φαγητού ποτού και ξάπλας, θα κάνω κανένα mission!

Έχω παραγγείλει από Amazon collector's edition και περιμένω να έρθει στα χέρια μου!

Κάπου μεταξύ μπάνιου φαγητού ποτού και ξάπλας, θα κάνω κανένα mission!

Τσ τσ τσ ντροπή. Το σωστό είναι: "Κάπου μεταξύ κανενός mission θα κάνω κάνα μπάνιο-φαγητό-ποτό-ξάπλα."

Τσ τσ τσ ντροπή. Το σωστό είναι: "Κάπου μεταξύ κανενός mission θα κάνω κάνα μπάνιο-φαγητό-ποτό-ξάπλα."

Συγγνώμη commander, δεν ήθελα να φανώ βλάσφημος! Μάλλον μπέρδεψα τα λόγια μου!

Για τιμωρία θα παρατήσω τη δουλειά τώρα αμέσως και θα πάω να κάνω install το starcraft I + brood wars και θα τα τερματίσω!:devil::devil::devil:

Κοιτα μπορείς να πας wikipedia και να διαβασεις γενικα 5 πραγματα για την ιστορια και για το σεναριο. Απο κει και περα ένα παιχνίδι στρατηγικής είναι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνωσεις απτα προηγούμενα, θα το πιασεις αμέσως πιστευω!

Πωπωπω....αυτά είναι...!!!

Ε, ρε κάτι ξενύχτια που είχα ρίξει με Starcraft+Broodwar με φίλους σε δικτυακό game παλιά...!!! Μιλάμε για μερόνυκτα συνεχόμενα....

Τρελές φάσεις...αχχχ.....!!!

Επιβάλλεται να το αγοράσω όταν βγει...!!!:-)

Εγώ που δεν έχω παίξει Starcraft 1 αλλά όλοι λένε ότι είναι γ@μάτο και θέλω να αγοράσω το 2, θα καταλάβω το στόρυ?

ME WANTS ALEX@BATTLENET :-)

Μετά από τόσες ανεπιτυχείς προσπάθειες να βρεθούμε online στο ps3 για να σε διαλύσω :P μη μου στερήσεις την δυνατότητα και από το starcraft

Βέβαια εναντίων mac gamer θα είναι σαν να ληστεύω μικρό παιδί αλλά δεν βαριέσαι :o

ME WANTS ALEX@BATTLENET :-)

Μετά από τόσες ανεπιτυχείς προσπάθειες να βρεθούμε online στο ps3 για να σε διαλύσω :P μη μου στερήσεις την δυνατότητα και από το starcraft

Βέβαια εναντίων mac gamer θα είναι σαν να ληστεύω μικρό παιδί αλλά δεν βαριέσαι :o

Ώρα και μέρος πες μου...

(Εντάξει...πρόσφατα ήρθα σε mac αλλά δεν έχει να λέει :-D)

@ S2Katana :

Ψάξε λίγο την ιστορία ή για να μην πω καλύτερα παίξε στα γρήγορα με cheats το 1, ακόμα και έτσι θα καταλάβεις τι γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...