tr3quart1sta Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 οπου ναναι βγαινει και για mac! Release date: July 27th ! Minimum Starcraft 2 System Requirements for Mac These are the baseline specs that you’ll need to run the game, if you are near the lower end of the settings here you probably won’t have great performance. Mac OS X 10.5.8, 10.6.2 or newer Intel Processor NVIDIA GeForce 8600M GT or ATI Radeon X1600 or better 12 GB available disk space 1 GB RAM (2 GB highly recommended) DVD drive Broadband Internet connection 1024X768 minimum screen display resolution Recommended Starcraft 2 System Requirements for Mac In addition to the system specs above like available disk space and an internet connection, to run Starcraft 2 the best on your Mac these are the recommended specifications: Intel Core 2 Duo processor 4 GB system RAM NVIDIA GeForce 9600M GT or ATI Radeon HD 4670 or better Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ειναι ήδη εγκατεστημένο και περιμένει το activation key Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αντε άντε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Και εδώ μια από τα ίδια. Κανά benchmark για την 9400GM του MBP 13 έχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Και εδώ μια από τα ίδια.Κανά benchmark για την 9400GM του MBP 13 έχουμε? Εγώ που είχα βάλει την beta έπαιζε ικανοποιητικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Έχω παραγγείλει από Amazon collector's edition και περιμένω να έρθει στα χέρια μου! Κάπου μεταξύ μπάνιου φαγητού ποτού και ξάπλας, θα κάνω κανένα mission! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Labfrog Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Έχω παραγγείλει από Amazon collector's edition και περιμένω να έρθει στα χέρια μου!Κάπου μεταξύ μπάνιου φαγητού ποτού και ξάπλας, θα κάνω κανένα mission! Τσ τσ τσ ντροπή. Το σωστό είναι: "Κάπου μεταξύ κανενός mission θα κάνω κάνα μπάνιο-φαγητό-ποτό-ξάπλα." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Τσ τσ τσ ντροπή. Το σωστό είναι: "Κάπου μεταξύ κανενός mission θα κάνω κάνα μπάνιο-φαγητό-ποτό-ξάπλα." Συγγνώμη commander, δεν ήθελα να φανώ βλάσφημος! Μάλλον μπέρδεψα τα λόγια μου! Για τιμωρία θα παρατήσω τη δουλειά τώρα αμέσως και θα πάω να κάνω install το starcraft I + brood wars και θα τα τερματίσω!:devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εγώ που δεν έχω παίξει Starcraft 1 αλλά όλοι λένε ότι είναι γ@μάτο και θέλω να αγοράσω το 2, θα καταλάβω το στόρυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Κοιτα μπορείς να πας wikipedia και να διαβασεις γενικα 5 πραγματα για την ιστορια και για το σεναριο. Απο κει και περα ένα παιχνίδι στρατηγικής είναι, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνωσεις απτα προηγούμενα, θα το πιασεις αμέσως πιστευω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S2Katana Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Α οκ, το ρώτησα επειδή είδα οτι είχε πολλά μέρη το 1ο, και υπέθεσα ότι πρέπει να ξέρεις τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Είναι συνέχεια της ιστορίας των προηγουμένων, καλό είναι να διαβάσεις 1-2 πραγματάκια αν όχι να παίξεις τα προηγούμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag3d Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πωπωπω....αυτά είναι...!!! Ε, ρε κάτι ξενύχτια που είχα ρίξει με Starcraft+Broodwar με φίλους σε δικτυακό game παλιά...!!! Μιλάμε για μερόνυκτα συνεχόμενα.... Τρελές φάσεις...αχχχ.....!!! Επιβάλλεται να το αγοράσω όταν βγει...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εγώ που δεν έχω παίξει Starcraft 1 αλλά όλοι λένε ότι είναι γ@μάτο και θέλω να αγοράσω το 2, θα καταλάβω το στόρυ? ME WANTS ALEX@BATTLENET Μετά από τόσες ανεπιτυχείς προσπάθειες να βρεθούμε online στο ps3 για να σε διαλύσω μη μου στερήσεις την δυνατότητα και από το starcraft Βέβαια εναντίων mac gamer θα είναι σαν να ληστεύω μικρό παιδί αλλά δεν βαριέσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackScorpionX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 ME WANTS ALEX@BATTLENET Μετά από τόσες ανεπιτυχείς προσπάθειες να βρεθούμε online στο ps3 για να σε διαλύσω μη μου στερήσεις την δυνατότητα και από το starcraft Βέβαια εναντίων mac gamer θα είναι σαν να ληστεύω μικρό παιδί αλλά δεν βαριέσαι Ώρα και μέρος πες μου... (Εντάξει...πρόσφατα ήρθα σε mac αλλά δεν έχει να λέει ) @ S2Katana : Ψάξε λίγο την ιστορία ή για να μην πω καλύτερα παίξε στα γρήγορα με cheats το 1, ακόμα και έτσι θα καταλάβεις τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.