Προς το περιεχόμενο

Backdoor.Win32.Bisar!rts Πρόγραμμα για καθαρισμό;

N.Bestgirl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκίμασε το dr.web cureit, δωρεάν είναι χωρίς εγκατάσταση, ψάξτο στο google.

Επίσης κάνεις και σκαν με το malwarebytes free, δωρεάν προφανώς, θέλει εγκατάσταση.

Προαιρετικά αλλάζεις και antivirus.

Δημοσ.

Έχω το Malwarebytes, GData γνήσιο και το microsoft windows essentials όπου και τον εντόπισε αλλα τον έχει καραντίνα... θέλω όμως να βγάλω το essentials γιατι έχω την εντύπωση οτι μου βαρένει πολύ το pc (και γενικά του πέφτουν πολλά) και θέλω πρίν το βγάλω κάποιο εργαλείο να τον αφαιρέσω...

Θα δοκιμάσω αυτό που μου είπες

Δημοσ.

Περίμενε. Το GData λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο; Δηλαδή είναι ενεργό και κάνει realtime scanning μαζί και με το behaviour blocker;

Και το MSE, πως το έχεις; Μόνο για σκανάρισμα ή και αυτό ταυτόχρονα. Αν ισχύει το δεύτερο, προφανώς πρέπει ένα απο τα 2 να φύγει.

Αν δεν είχες αγορασμένο το gdata θα σου έλεγα βγάλτο. Καθώς στην περίπτωση που το είχες ενεργοποιημένο και έτρεχε κανονικά (μπορεί να νόμιζες οτι λειτουργεί) και δεν βρήκε τίποτα και εντόπισε κάτι το mse, τότε αποδείχθηκε μη επαρκές.

Βέβαια παίζει και το άλλο. Να έκανε λάθος το mse, αν και αρκετά απίθανο.

Δοκίμασε αυτά που σου είπα. Πρέπει ένα απο τα δύο realtime να τα αφαιρέσεις, δεν πρέπει να υπάρχουν ποτέ 2 antivirus που τρέχουν realtime σε ένα σύστημα. Ότι και να αφαιρέσεις (δική σου επιλογή) θα τρέχει πολύ καλύτερα το σύστημα.

Αν για κάποιο λόγο θες να δεις και κάτι άλλο, κάνε google το "kaspersky virus remova tool" που είναι πολύ αποτελεσματικό επίσης.

Δημοσ.

Ναι τα έχω και τα 2 και τρέχουν ταυτόχρονα. Το GData είναι μόνο antivirus, όχι internet security και είναι αγορασμένο αλλα σε φούλ έλεγχο δεν εντόπισε αυτό τον ιό. Το mse τον εντόπισε και το επίπεδο κινδύνου είναι υψηλό. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να τον απολυμάνω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...