Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για Cosmote Internet on the Phone..

Choosen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπάρα παίδες...Έχω ενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία από την Cosmote που δίνει 120 ΜΒ δωρεάν internet στο κινητό...

Η ερώτησή μου είναι πώς μπορώ να δώ πόσα ΜΒ δωρεάν μου υπολοίπονται...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.
Καλησπάρα παίδες...Έχω ενεργοποιήσει αυτή την υπηρεσία από την Cosmote που δίνει 120 ΜΒ δωρεάν internet στο κινητό...

Η ερώτησή μου είναι πώς μπορώ να δώ πόσα ΜΒ δωρεάν μου υπολοίπονται...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Νομίζω ότι δίνει 100 και όχι 120.....

Δημοσ.

Ενεργοποιώντας αυτό το πακέτο μπορώ να κάνω χρήση μόνο του browser για πλοήγηση ή μπορώ να χρησιμοποιώ και εφαρμογές όπως πχ msn? βέβαια έχω sony ericsson w205 και υποστηρίζει μόνο wap.

Δημοσ.

Ενεργοποιώντας αυτό το πακέτο μπορώ να κάνω χρήση μόνο του browser για πλοήγηση ή μπορώ να χρησιμοποιώ και εφαρμογές όπως πχ msn? βέβαια έχω sony ericsson w205 και υποστηρίζει μόνο wap.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,μόλις ενεργοποίησα το Cosmote Internet on the Phone 60 και όταν προσπαθώ να μπώ στο ίντερνετ μου λέει πως η σύνδεση απέτυχε..:-(

Δημοσ.
Καλησπέρα,μόλις ενεργοποίησα το Cosmote Internet on the Phone 60 και όταν προσπαθώ να μπώ στο ίντερνετ μου λέει πως η σύνδεση απέτυχε..:-(

Πάρε Cosmote να σου πουν το/α APN και ενεργοποίησε το 3G στην συσκευή σου.

Δημοσ.
Αν θέλεις στείλε 500 στο 1333 για να έχεις 500 MB με 5€ για ένα μήνα :D

Αυτό ξέρουμε αν θα ισχύει και μετά τις 31/12?Γενικά ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες??

Δημοσ.
Αυτό ξέρουμε αν θα ισχύει και μετά τις 31/12?Γενικά ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες??

Μάλλον όχι...

Βέβαια, και η αύξηση από 30mb σε 60mb υποτίθεται θα ίσχυε μόνο μέχρι τέλος Σεπτέμβρη, αλλά... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...