lepaterious Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Χειροτερη απο της χειροτερες ταινιες θεωρω μια παλια cult με μια κουκλα που ζωντανευε και τους εσφαξε ολους δεν θυμαμαι τον τιτλο βεβαια...καπου στα 80s ειχε βγει.. Επισης θεωρω οτι ολες οι Ελληνικες παραγωγες ειναι χαλια με εξαιρεση το el greco και το top ελληνικο fail ο κυνοδωντας...
liakinen Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Με διαφορά από τις υπόλοιπες, o κυνόδοντας και το The Happening (2008) του Ινδού (περιμένω να δω και το After Earth έτσι για να αποκτήσουν παρέα οι άλλες δυο).
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ο Κυνόδοντας ομολογουμένως είναι δύσκολη ταινία και για λίγους. 1
thephotoshoped Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ο κυνοδοντας ειναι δικαιολογημενα απο πολλους σε αυτη τη λιστα.. Ομως ευτυχως οταν τον ειχα δει , μου ειχαν μιλησει πρωτα γιατι μου λενε αν δεν ξερεις τι παιζει θα σιχαθεις.. Ευτυχως ετσι την καταλαβα αλλα ειναι πολυ δυσκολη ταινια .. Ειχα ριξει το γελιο στη σκηνη με το μουνι και τη λαμπα . "Αναψε το μουνι"
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σχεδόν όλοι όσοι δε μπορούν να δουν τον «Κυνόδοντα», δε μπορούν να δουν και το «Σπιρτόκουτο» και το «Η ψυχή στο στόμα». 1
thephotoshoped Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Επισης εχω ακουσει απο πολλους να κατηγορουν τον Θιασο του Αγγελοπουλου .. Ισχυει ; Δεν την εχω δει αλλα απο λιγα που ειχα διαβασει μου αρεσε αρκετα. Ειναι στο προγραμμα να τη δω
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πω ρε φίλε μαυρίλα η Ψυχή στο στόμα. ¨Εκανα ώρα να συνέλθω. Καλή ταινία. Το ίδιο και ο Κυνόδοντας. Μερικοί απλά δεν μπορούν να πάνε το βήμα παραπάνω. 1
lepaterious Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Σχεδόν όλοι όσοι δε μπορούν να δουν τον «Κυνόδοντα», δε μπορούν να δουν και το «Σπιρτόκουτο» και το «Η ψυχή στο στόμα». Η ψυχη στο στομα ειναι πολυ καλη ταινια,ριχνεις και ενα γελιο με τον τακη βαρια μεν αλλα ειχε ενα νοημα ολη αυτη η μιζερια.μπορει να βασιζοταν σε αληθινη ιστορια η να πηρανε αρκετες αληθινες ιστοριες και να της ενωσανε σε εναν ανθρωπο αλλα ο κυνοδωντας ηταν αισχος... Επισης εχω ακουσει απο πολλους να κατηγορουν τον Θιασο του Αγγελοπουλου .. Ισχυει ; Δεν την εχω δει αλλα απο λιγα που ειχα διαβασει μου αρεσε αρκετα. Ειναι στο προγραμμα να τη δω Ο αγγελοπουλος βασικα ηταν φοβερος στην απεικονιση μιας σκηνης αλλα ειχε ενα κακο τραβαγε πολυ ωρα της σκηνες πραγμα που ηθελε διαθεση για να της δεις....
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Όλες οι ταινίες θέλουν διάθεση για να τις παρακολουθήσεις όπως πρέπει, εκτός φυσικά από τις γνωστές ανούσιες που μπορείς να απαντήσεις στο τηλέφωνο, να πας στο μπάνιο, στο περίπτερο κ.λπ., χωρίς να έχεις πατήσει pause και χωρίς να έχεις χάσει τίποτα ιδιαίτερο.
lepaterious Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Όλες οι ταινίες θέλουν διάθεση για να τις παρακολουθήσεις όπως πρέπει, εκτός φυσικά από τις γνωστές ανούσιες που μπορείς να απαντήσεις στο τηλέφωνο, να πας στο μπάνιο, στο περίπτερο κ.λπ., χωρίς να έχεις πατήσει pause και χωρίς να έχεις χάσει τίποτα ιδιαίτερο. Ενταξει πρεπει να σου κανει το κλικ μια ταινια για να την δεις ολοκληρη.χαλαρα τωρα βλεπω για 20η φορα την οδυσσεια του διαστηματος η το κουρδιστο πορτοκαλι η καποια κωμωδια ειτε ξενη ειτε ελληνικη cult απο τα 80s
johnny.tifosi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Σχεδόν όλοι όσοι δε μπορούν να δουν τον «Κυνόδοντα», δε μπορούν να δουν και το «Σπιρτόκουτο» και το «Η ψυχή στο στόμα». Το σπιρτόκουλο είναι τρομερή cultιά! Βλέπεται άνετα, πραγματικά δεν γίνεται να την πάρεις στα σοβαρά με τέτοιο μπινελίκι! Και ο Ερρίκος Λιστης απλά θεός.
phanispal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Και σοβαρά μπορείς να την πάρεις έως ένα σημείο, αν θες. Γιατί αυτά γίνονται, ίσως σε πιο ήπιο τόνο, αλλά γίνονται. Δίπλα μας, αν όχι στο ίδιο μας το σπίτι. 1
Eru Iluvatar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Χειροτερη απο της χειροτερες ταινιες θεωρω μια παλια cult με μια κουκλα που ζωντανευε και τους εσφαξε ολους δεν θυμαμαι τον τιτλο βεβαια...καπου στα 80s ειχε βγει.. Επισης θεωρω οτι ολες οι Ελληνικες παραγωγες ειναι χαλια με εξαιρεση το el greco και το top ελληνικο fail ο κυνοδωντας... Νομιζω λεγεται "A child's play" κι η κούκλα είναι ο Chucky.
lepaterious Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Νομιζω λεγεται "A child's play" κι η κούκλα είναι ο Chucky. Yeap αυτο!!!!
Liquidsnake Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Alone in the dark. Ποτέ μα ποτέ μη το δείτε. Δυστυχώς τη πάτησα και την είδα στο cinema
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα