Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επικο fail ηταν και το the master, το οποιο δεν καταφερα να δω. ειναι απο τις ελαχιστες φορες που δεν καταφερνω να δω ταινια...

• Απαντ. 330
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επισης να προσθεσω το serbian film . Η μοναδικη ταινια που μου αφησε ψυχολογικα τραυματα , εκανα μερες να κοιμηθω . Οταν μετα απο χρονια εψαξα και συνειδητοποιησα τι ειχα δει κατεληξα στο συμπερασμα οτι η τεχνη πρεπει να εχει ορια . Χαλαρα μεν αλλα πρεπει να υπαρχουν . Οταν αυτα τα ορια καταπατουνται και "βιαζονται" κυριολεκτικα τοτε χανεται η παραμικρη αισθητικη και ο σκοπος πετιεται στα σκουπιδια . Αν κυριε σκηνοθετη ηθελες να δειξεις πως "βιαζεται" ο κοσμος της σερβιας μεσα απο αυτο το εκτρωμα τοτε για μενα απετυχες παντελως . Δημιουργησες μια ταινια που δεν αφησε τιποτα και δεν εδωσε καμια τροφη για σκεψη και προβληματισμο..

Δημοσ.

Τι λε ρε :P Εγώ ξύπνησα ειδικά για το serbian film στις 5 το πρωί για να γουστάρω.....το είδα με την τσίμπλα στο μάτι και δεν με απογοήτευσε.Στο τέλος δεν σου ήρθε μια αναγούλα ηδονής? 

Δημοσ.

Ποιανού είναι η λίστα; Ποιος το έβαλε το Brazil σε αυτήν;; 

Διαβασε το θεμα απο την αρχη και θα τις βρεις... :fear:

Δημοσ.

Από γνωστές μου έρχονται στο μυαλό:

Avatar, Batman The Dark Knight, Antichrist, Battleship, Safe sex, Κυνόδοντας, Attenberg στην κορυφή.

Μπορεις να αιτιολογησεις - επιχειρηματολογησεις για την καθε μια ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...