Rabican Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 επικο fail ηταν και το the master, το οποιο δεν καταφερα να δω. ειναι απο τις ελαχιστες φορες που δεν καταφερνω να δω ταινια...
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Α ναι. Θυμήθηκα τη μοναδική ταινία που όπως την έβαλα ύστερα από 10 λεπτά την έβγαλα. Opapatika
moses Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Dogville με Nicole Kidman the worst Sent from my U9200 using Insomnia
thephotoshoped Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Επισης να προσθεσω το serbian film . Η μοναδικη ταινια που μου αφησε ψυχολογικα τραυματα , εκανα μερες να κοιμηθω . Οταν μετα απο χρονια εψαξα και συνειδητοποιησα τι ειχα δει κατεληξα στο συμπερασμα οτι η τεχνη πρεπει να εχει ορια . Χαλαρα μεν αλλα πρεπει να υπαρχουν . Οταν αυτα τα ορια καταπατουνται και "βιαζονται" κυριολεκτικα τοτε χανεται η παραμικρη αισθητικη και ο σκοπος πετιεται στα σκουπιδια . Αν κυριε σκηνοθετη ηθελες να δειξεις πως "βιαζεται" ο κοσμος της σερβιας μεσα απο αυτο το εκτρωμα τοτε για μενα απετυχες παντελως . Δημιουργησες μια ταινια που δεν αφησε τιποτα και δεν εδωσε καμια τροφη για σκεψη και προβληματισμο..
revolver1990 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τι λε ρε Εγώ ξύπνησα ειδικά για το serbian film στις 5 το πρωί για να γουστάρω.....το είδα με την τσίμπλα στο μάτι και δεν με απογοήτευσε.Στο τέλος δεν σου ήρθε μια αναγούλα ηδονής?
yanc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ποιανού είναι η λίστα; Ποιος το έβαλε το Brazil σε αυτήν;; Διαβασε το θεμα απο την αρχη και θα τις βρεις...
Prospector8 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ειπα να διαβασω το τοπικ απο την αρχη.... Τωρα δεν εχω μαλλια... 3
phanispal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ανέβασε το συγκριτικό εσύ γιατί μ' έχει φάει η περιέργεια και άσε εμάς να καραφλιάζουμε :Ρ
Prospector8 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Υπομονη και θα ανεβει το απογευματοβραδακι Πωω, καθομαι και κανω επεξεργασια τι διαβαζα τοση ωρα και γελαω μονος μου
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 να το δω το brazil? με βαζετε σε σκεψεις Εννοείται πως πρέπει να το δεις, είναι must ενώ άμα μπεις στο νόημα στο τέλος θα μείνεις μαλάκας 1
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Από γνωστές μου έρχονται στο μυαλό: Avatar, Batman The Dark Knight, Antichrist, Battleship, Safe sex, Κυνόδοντας, Attenberg στην κορυφή.
thephotoshoped Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Από γνωστές μου έρχονται στο μυαλό: Avatar, Batman The Dark Knight, Antichrist, Battleship, Safe sex, Κυνόδοντας, Attenberg στην κορυφή. Μπορεις να αιτιολογησεις - επιχειρηματολογησεις για την καθε μια ;
firewalker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Όχι, βαριέμαι. Δεν θυμάμαι και όλους τους λόγους που δεν μου άρεσαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα