Προς το περιεχόμενο

VPN πονοκέφαλος.

tom-f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε γνωστού την επιχείρηση έχει γίνει εγκατάσταση δικτύου VPN για να επικοινωνούν τα μαγαζιά με το κεντρικό γραφείο. Ιντερνετ στους browsers δίνεται μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες μέσω proxy απο το κεντρικό γραφείο. Πήγα σε ένα κατάστημα και όταν έβαλα το laptop μου πάνω στο router δεν μου έδινε internet. Τι μπορεί να έχει κάνει ο τεχνικός στο router και δεν δίνει internet σε άλλα pc που συνδεονται στο router?

Δημοσ.

υπαρχει domain; μπορει να επιτρεπει μοναχα σε οσους ειναι logαρισμενοι με account του domain..

Δημοσ.

Αν δουλευεις με στατικες Ip Που ετσι λεει η λογικη μπορει να σε δινει μονο συγκεκριμενες Ip απο το routeraki.

Δημοσ.

αμφιβαλλω αν θα δουλευουν ολα τα Pc στο δικτυο με στατικες ΙΡ! μαλλον με DHCP θα ειναι και με καποιο gateway θα ελεγχουν τι traffic ξεκινα απο το καθε PC.

Δημοσ.

Στατικές ip έχουν τα pc στα μαγαζιά και έχουν 2 συνδέσεις μια με τοπικό δίκτυο και μια για το vpn. Οι browsers δρομολογούνται σε proxy server και έχουν πρόσβαση μόνο σε μια σελίδα. Αποτέλεσμα όταν πας να μπεις στο router να λέει ο browser η σελίδα δεν βρέθηκε.

Δημοσ.
Στατικές ip έχουν τα pc στα μαγαζιά και έχουν 2 συνδέσεις μια με τοπικό δίκτυο και μια για το vpn. Οι browsers δρομολογούνται σε proxy server και έχουν πρόσβαση μόνο σε μια σελίδα. Αποτέλεσμα όταν πας να μπεις στο router να λέει ο browser η σελίδα δεν βρέθηκε.

Καταρχην φανταζομαι οτι μιλαμε για cisco router , σωστα?

Αν ειναι cisco θα κανεισ Log in me terminal.

Δημοσ.

λογικα o cisco θα εχει και web interface (SDM) ομως θα το εχει κλειστο απο τα subnets οποτε μονο με console η telnet/ssh θα μπορει να μπει να δει το ρουτερ τι configuration (αλλα και παλι λογικα θα ειναι κλειδωμενος).

Δημοσ.
Σε γνωστού την επιχείρηση έχει γίνει εγκατάσταση δικτύου VPN για να επικοινωνούν τα μαγαζιά με το κεντρικό γραφείο. Ιντερνετ στους browsers δίνεται μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες μέσω proxy απο το κεντρικό γραφείο. Πήγα σε ένα κατάστημα και όταν έβαλα το laptop μου πάνω στο router δεν μου έδινε internet. Τι μπορεί να έχει κάνει ο τεχνικός στο router και δεν δίνει internet σε άλλα pc που συνδεονται στο router?

IP παίρνεις;;

βλέπεις τα άλλα πισιά του δικτύου;

του VPN?

Δημοσ.

Το router είναι baudtec αυτά που δίνει ο οτε. Το καλό είναι οτι μπόρεσα απο τον υπολογιστή του καταστήματος (αφου απενεργοποίησσα την πρόσβαση μέσω proxy) να μπώ στο router οπότε θα ψάξω να δω τι μπορεί να εχει γίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...