leftys Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εχω την εντυπωση, οτι υπαρχει νομοθεσια που λεει ποσες μερες καθυστερηση μπορει να εχει μια νεα συνδεση κλπ. και οτι δεν μπορει μια αιτηση για dsl να καθυστερει πανω απο ταδε μερες... το ψαχνω γιατι ειμαι στο δικτυο της forthnet και μετακομισα σε αλλο σπιτι (ιδια πολη, ιδιο κεντρο). Ζητησα να γινει μεταφορα της γραμμης (ουσιαστικα διακοπη απο εκει που ηταν και νεα συνδεση στο νεο σπιτι οπως μου ειπανε) αλλα εχει περασει πανω απο μηνας και γραμμη ακομη ...γιοκ! Δειτε τι βγαζει το συστημα τους: 12/07/2010 Επιτυχής καταχώρηση αίτησης από ΟΤΕ 22/06/2010 To αίτημά σας επαναπροωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση. 17/06/2010 To αίτημά σας προωθήθηκε στον ΟΤΕ για υλοποίηση 17/06/2010 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία δέσμευσης καλωδίωσης από τον ΟΤΕ 17/06/2010 Η αίτησή σας έχει παραληφθεί και καταχωρηθεί στα συστήματα της Forthnet κατα τα αλλα, μιλαμε για ιδιοκτητο παντα δικτυο, αλλα για ολα παλι φταιει ο ΟΤΕς... φυσικα την αιτηση την εκανα μερικες μερες πριν τις 17/6 σε υποκαταστημα της φορθνετ αλλα θελουν και αυτοι μερικες μερες μεχρι να τις περασουν... wtf! να αρχισω να απευθυνομαι σε διαφορες αρχες καταναλωτη? Υπαρχει κατι ως νομοθεσια?
leftys Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 καμια ιδεα ρε παιδια? μπορω να καταγγειλω τη συμβαση μαζι τους για να παω οτε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 δοκίμασέ το δεν έχεις να χάσεις κάτι...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μπες στο http://www.eett.gr. Είναι το site της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων,ρυθμιστική Αρχή για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.Θα σου λυθούν οι απορίες
leftys Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Μπες στο http://www.eett.gr. Είναι το site της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων,ρυθμιστική Αρχή για τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.Θα σου λυθούν οι απορίες μπηκα εκει που λες αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο με το θεμα μου, εστειλα ομως ενα email στο [email protected] μπας και μου πουνε αυτοι τι εχω ως δικαιωμα να κανω...
leftys Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 update: απο ΕΕΤΤ ακρα του ταφου σιωπη... η φορθνετ ηρθε και τελικα μου εβαλε τη γραμμη στο νεο σπιτι. η δικαιολογια (εμενα δεν ειμαι σιγουρος αν με πεισανε) ειναι οτι η συμφωνια που εχουν με τον ΟΤΕ για τα χαλκινα καλωδια ειναι οτι πρεπει μεσα σε ενα μηνα να γινει η παραχωρηση της παροχης και οτι ο ΟΤΕς εξαντλει το χρονικο περιθωριο παντα για να δημιουργει προβληματα... τωρα, γιατι μου ειπανε εξαρχης οτι ειναι θεμα 3 εβδομαδων η μεταφορα, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο μαλλον...
Sreak Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 update: απο ΕΕΤΤ ακρα του ταφου σιωπη... η φορθνετ ηρθε και τελικα μου εβαλε τη γραμμη στο νεο σπιτι. η δικαιολογια (εμενα δεν ειμαι σιγουρος αν με πεισανε) ειναι οτι η συμφωνια που εχουν με τον ΟΤΕ για τα χαλκινα καλωδια ειναι οτι πρεπει μεσα σε ενα μηνα να γινει η παραχωρηση της παροχης και οτι ο ΟΤΕς εξαντλει το χρονικο περιθωριο παντα για να δημιουργει προβληματα... τωρα, γιατι μου ειπανε εξαρχης οτι ειναι θεμα 3 εβδομαδων η μεταφορα, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο μαλλον... Πάντως νομίζω ισχύει αυτό για τον ΟΤΕ. Εμένα μου είχαν κάνει άλλα οταν ήταν να πάω forthnet και ακόμα μου στέλνουν λογαριασμούς από τον ΟΤΕ. Γενικότερα ο ΟΤΕ είναι τραγικός σε κάτι τέτοια και έχει καταδικαστεί πολλές φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.