Προς το περιεχόμενο

Νέα Σύνδεση - Φιλτρακια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα καινούρια σύνδεση (έως 24 - connx) και μένω στην Άνω Αγ. Βαρβάρα (που είναι κοντά στο Αιγάλεω). Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω τι θα πιάνω περίπου; Θα μου πείτε "περίμενε καμια εβδομάδα και θα δεις"...είμαι ανυπόμονος.

Επίσης, διαβάζω διάφορα θέματα για συνδέσεις διαδικτύου κλπ και βλέπω πολλές αναφορές για "φιλτράκια" πριν το ρούτερ...

Επειδή είμαι noobas (πως λένε στα παιχνίδια) μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μουεξηγήσει τι είναι αυτά και τι κάνουν;

• Super Moderators
Δημοσ.

τα φιλτράκια μπαίνουν πριν από τα τηλέφωνα και όχι πριν το router γιατί αυτό που κάνουν είναι να κόβουν την συχνότητα της adsl για να μην προκαλεί παράσιτα στις τηλεφωνικές συσκευές

σε περίπτωση που θες να βάλεις τηλέφωνο στην ίδια μπρίζα που βάζεις το router βάζεις splitter που είναι λίγο διαφορετικό από το φίλτρο...

Δημοσ.
τα φιλτράκια μπαίνουν πριν από τα τηλέφωνα και όχι πριν το router γιατί αυτό που κάνουν είναι να κόβουν την συχνότητα της adsl για να μην προκαλεί παράσιτα στις τηλεφωνικές συσκευές

σε περίπτωση που θες να βάλεις τηλέφωνο στην ίδια μπρίζα που βάζεις το router βάζεις splitter που είναι λίγο διαφορετικό από το φίλτρο...

Εγώ μάλλον έχω splitter. Βγαίνει ένα καλώδιο από την πρίζα και μετά από ένα πλαστικό κουτάκι γίνεται δύο! (λες και διαβάζω παιδικό παραμύθι...σόρρυ αλλά δεν ξέρω πολλά)

Μου έστειλαν sms ότι ήρθε το ινετ,οπότε όταν πάω σπίτι θα σας ποστάρω και τα χαρακτηριστικά της γραμμής, να μου πείτε την άποψη σας, αν δεν έχετε αντίρρηση.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...