Nik.K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ειπα δεν ασχολουμαι, οχι πως δεν τεσταρω κομματια τους. Εχω τον Χ25-Μ εδω στα 160GB. Οπως ειπα και σε αλλους που εχουν ρωτησει, το ποσα δινεις και το τι χωριτηκοτητα θελει καποιος ειναι τα πιο σημαντικα.
Sadako Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ο χώρος ποτέ δεν είναι αρκετός Αλλά δεδομένου ότι τα μόνα που πραγματικά θα μου κάνουν την ζωή ΠΟΛΥ πιο εύκολη μπαίνοντας σε ένα πολύ πιο γρήγορο drive, είναι το λειτουργικό (Win7x64), Office, AutoCAD, 3D Studio Max, Photoshop, άντε και λίγο Flash, μαζί με άλλες πιο μικρές εφαρμογές, και max 1-2 παιχνίδια (που δεν με πειράζει κιόλας να μπουν αλλού), νομίζω πως με καλύπτουν και τα 64GB. Καθαρά από οικονομική άποψη.. Τον είδα και τον Crucial, είδα βέβαια πως ο 64άρης έχει πιο χαμηλές επιδόσεις από τα μεγαλύτερα μοντέλα. Και βασικά, δεν έχει πολύ καιρό που άρχισα να εξερευνώ την αγορά των SSD, το πρώτο που διαπίστωσα πάντως είναι πως υπάρχουν πια αρκετές (λιγότερο ή περισσότερο) αξιόπιστες επιλογές. Από την μια καλό, από την άλλη μπορεί να σε μπερδεύει.. Ψάχνω και εξωτερικό σε ebay κλπ, έχω βρει τον 80άρη postville σε αρκετά πιο χαμηλές τιμές, αλλά με φρενάρει το αυξημένο ρίσκο μιας τέτοιας επιλογής (σε περίπτωση fail) και το ενδεχόμενο να βγουν σχετικά σύντομα νέα και μεγαλύτερα μοντέλα που θα ρίξουν τις τιμές στις κατηγορίες που κοιτάω εγώ..
Nik.K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Αυτο ισχυει σε ολα τα μοντελα...Παντα τα 64/80 με τα 120+ εχουν 50-100ΜΒ διαφορα στην εγγραφη....Στα read ειναι παρομοια... Απο εκει και περα στους νεους sandforce εχουμε την εξης πλακα...Τα 100αρια μοντελα ειναι ιδια με τα 120αρια, μοναχα το firmware αλλαζει....Και γιαυτο τα 100αρια ειναι πιο γρηγορα.
Sadako Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ειπα δεν ασχολουμαι, οχι πως δεν τεσταρω κομματια τους. Εχω τον Χ25-Μ εδω στα 160GB. Οπως ειπα και σε αλλους που εχουν ρωτησει, το ποσα δινεις και το τι χωριτηκοτητα θελει καποιος ειναι τα πιο σημαντικα. Α οκ.. Γιατί έτσι όπως το είπες, εγώ κατάλαβα πως για κάποιο λόγο τους έχεις βάλει στην άκρη.. Εγώ προσωπικά, όπως αναφέρω και πιο πάνω, καλύπτομαι με έναν σκληρό των 64-80GB και από λεφτά δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 150-170 ευρώ. Απλά, δεν θέλω με το κριτήριο αυτό να καταλήξω σε κάτι "φτηνιάρικο". Έχω βρει και τον Χ25-Μ τον 80άρη Postville σε αυτά τα επίπεδα στο ebay (από κατάστημα), αλλά ψιλοκολλάω ακόμα.. Εκτός βέβαια αν αύριο σου απαντήσουν στο e-mail πως από Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα βγουν νέα μοντέλα και θα μπορώ να αποκτήσω τον 80άρη με τις καλές επιδόσεις, στα 120 ευρώ (ξέρω ξέρω, wishful thinking ) EDIT: Από την εμπειρία σου πάντως, θα έλεγες πως οι postville εξακολουθούν να κατέχουν τα σκήπτρα από άποψη ποιότητας/επιδόσεων; Χωρίς να εξετάζουμε τώρα το value for money για την συγκεκριμένη μάρκα. Ή έχει εκμηδενιστεί η απόσταση από άλλες εταιρίες;
LouCi4er Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Κοιτα για το τελευταιο που λες να ξερεις οτι τον postville τον εχουν αφησει πισω παρα πολλα μοντελα αλλων κατασκευαστων.Το read που εχει ενας δισκος μετραει πιο πολυ,εννοω οτι αυτο θα δωσει αλλον αερα και ταχυτητα στο συστημα.Το write δεν παιζει και τοσο πολυ ρολο.
Nik.K Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Παιδες η Intel δεν δινει πληροφοριες για το ποτε θα λανσαρουν νεα μοντελα και αυτο ηρθε απο μεγαλο κεφαλι. Δυστυχως οτι φημες ακουμε ερχονται απο συνεργατες της Intel και οχι απο τους ιδιους.
Nik.K Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Tablet sorry αλλα με τον 15αυγουστο και τα σχετικα δεν προλαβα ακομα. Σε καμια ωρα τελειωνω τα πρωτα Bench. Λοιπον παιδακια τα πρωτα αποτελεσματα HD TACH RW READ/WRITE HD TUNE PRO WRITE CRYSTAL DISK MARK READ/WRITE SANDRA PRO READ WRITE AS SSD READ/WRITE
greg3301 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 μολις παρελαβα τον OWC 40gb, οταν τον δοκιμασω 8α ποσταρω, τιμη 85ευρω με τα μεταφορικα μου βγηκε, απγορα ονλινε κ παραδοση σε 4 μερες μονο απο αμερικη!!!
Tablet Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ καλα ετσι;..Τι έχεις να πεις σχετικά με τους άλλους ssd που έχεις chekαρει;
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Σε λιγες μερες θα εχω σε πινακες τα αποτελεσματα ολων και θα σας πω, τωρα οτι και να πω θα ειναι με βαση τι θυμαμαι. Παντως ο καλυτερος δεν νομιζω πως ειναι.
greg3301 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Finally some tests (sorry for the english) I think for its money its good, actually they raised the price to 117$ now!
Nik.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μιλας Ελληνικα, μια Αγγλικα ?? Τα νουμερα που ειναι ? Αν αυτη η εκδοση ειναι ετσι βαλε μια αλλη γιατι δεν φαινονται.
greg3301 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μια μιλας Ελληνικα, μια Αγγλικα ?? Τα νουμερα που ειναι ? Αν αυτη η εκδοση ειναι ετσι βαλε μια αλλη γιατι δεν φαινονται. just press on the attachments...about 225MB/s Read/write...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.