stamatisx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Οκ, καλά τα 10 δολάρια μεταφορικά, το τελωνείο όμως το υπολόγισες? "For all shipments outside of the United States, any Duties, Taxes, and/or Brokerage Fees are the responsibility of the billed to party and these fees, where applicable, may be paid at the time of delivery or will be billed by OWC after delivery. " Επίσης σε περίπτωση που πάθει κάτι πρέπει να το στείλεις πίσω Αμερική και μάλλον τα έξοδα θα τα επιβαρυνθεί ο πελάτης. Ρίξτε και μια ματιά σε αυτό το review http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/34028-owc-mercury-extreme-pro-120gb-solid-state-drive-review.html
Nik.K Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Λοιπον αναμενω αυτο το μοντελο " 120GB Mercury Extreme Pro ", μολις το τεσταρω θα σας πω πως παει. Λοιπον παιδες μολις ηρθε, δωστε μου λιγο χρονο ομως γιατι δεν προλαβαινω
greg3301 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 γιατι τον κανατε ban, θα μας ελεγε εντυπωσεις
Tablet Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Γιατι εγινε ban το παλικαρι; Θα βοηθουσε πολυ το topic
greg3301 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 μηπως λεει παραμυθια, πχ μεσα σε 3 ημερες του στειλαν απο αμερικη? δες τις ημερομηνιες που αναφερει...κ πως του το στειλαν, εχει εταιρεια με δοκιμες??! καλο θα ηταν παντως να εχουμε απαντηση απο καποιο διαχειριστη του σιτε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 cough cough http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=26&a=24 4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.
greg3301 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 cough cough http://www.insomnia.gr/forum/announcement.php?f=26&a=24 4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. "Να μην συμμετέχουν στο forum με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών. " προφανως εδω αναφερεσε, αν κ δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο, ισα ισα να λεμε ιστοτοπους με καλυτερες τιμες απ τα δικα μας εδω δεν νομιζω οτι μας χαλαει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 αναφέρομαι στις απορίες για το ban
Kostas75 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Άσχετα από το αν είχε δίκιο ή όχι ο Nik.K., δημοκρατία έχουμε και ελευθερία λόγου και ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Και δεν νομίζω ότι έκανε καμιά "διαφήμιση" σε προϊόν, απλά κατέθεσε τη γνώμη του για τους OWC SSD και ότι πιστεύει ότι μπορεί να είναι καλή περίπτωση αγοράς και μάλιστα με τα δικά του (σωστά ή όχι δεν έχει σχέση) επιχειρήματα. Άλλωστε όλοι μας εδώ μέσα έχουμε πολύ συχνά εκφράσει θετική ή αρνητική άποψη για συγκεκριμένα προϊόντα. Ένας από τους λόγους που υπάρχει αυτό το site και ιδίως αυτό το forum είναι και για να ρωτάμε αλλά και για να παραθέτουμε τη γνώμη μας για συγκεκριμένα επώνυμα προϊόντα. Σπάνια κάποιος αναφέρεται γενικά σε "SSD δίσκους" ή σε "Bly ray recorders" ή σε "CPU", χωρίς να ρωτάει ή να εκφέρει γνώμη για συγκεκριμένη μάρκα/μοντέλο. Οπότε κατά τη γνώμη μου πολύ κακώς έγινε ban και καλό θα είναι οι διαχειριστές να το ξανασκεφτούν και να τον κάνουν unban. Εκτός και αν έκανε κάτι το "τρομερό" που εμείς δεν γνωρίζουμε. Διαφορετικά κάτι δεν πάει καλά με το forum και εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω συνέχεια να προσέχω τι θα πω μήπως θίξω κάποιους ή μήπως παρεξηγηθώ από διαχειριστές. Δεν μου αρέσει ούτε καν να σκέφτομαι το ενδεχόμενο ότι το Insomnia forum θα μπορούσε να λειτουργεί πλέον έτσι..... Θα ήταν κρίμα...... Εγώ προσωπικά μου αρέσει να ακούω και αντίθετες απόψεις, να τις σκέφτομαι και μακάρι από κάτι που δεν ξέρω καλά ή δεν είμαι σίγουρος 100%, τότε να μάθω από αυτό και να επωφεληθώ ίσως. Κανείς δεν πρέπει να είναι απόλυτος, αλλά και όποιος είναι.. δικαίωμά του. Θα κριθεί από τον κόσμο του forum με τον καιρό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 δεν έγινε banned για αυτό το λόγο/topic...
Nik.K Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Βασικα μεσα σε 2 μερες ηρθε με expedited FedEx. Ο λογος που εγινα ban ηταν απο αλλο τοπικ, αν μπορει καποιος να πει το οτι με εβρισε καποιος αλλος λογο για δικο μου ban, αλλα τωρα συνεχιζουμε. Εντυπωσεις μεσα στην εβδομαδα γιατι εχει πεσει πολυ δουλεια.
Tablet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Και ποσα πληρωσες για ολα πες μας Περιμενουμε..
Nik.K Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Το αναφερα και πριν, ειναι δειγμα 60 ημερων καθαρα για θεμα συγκριτικου με αλλα 12 μοντελα της αγορας, δεν πληρωσα κατι. Μετα φυσικα αν θελω των κραταω στην μιση τιμη αλλα εχω αρκετους ηδη.
Tablet Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται και μπορεις να εχεις δειγμα;; Δεν φανταζομαι οποιος ζηταει δειγμα να του δεινουν γι αυτο σε ρωταω
Nik.K Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Οχι, μονο τα μεταφορικα τους κοστιζουν οσο το 1/3 του δισκου, δεν στελνουν βασικα σχεδον πουθενα. Απλα τυγχανει και συνεργαζομαι με καποια review site του εξωτερικου τα τελευταια 5 χρονια, αν και δεν μαρεσει να το λεω αφου ειναι καπως αυτονοητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.