Προς το περιεχόμενο

Nεοι SSD απο την OWC !!!

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τυχαιο?????

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:59 ----------

οχι βρε !!!

δεν θα υπηρχε θεος!!

και το φιδι θα εδινα εναν postville στον Αδαμ!!!!!!!!!!

γουαταφακ ντουντ εισαι μεσα

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι φράσεις "Ξέρω τα παιδιά της (Insert Random εταιρία)" και "Έχω τεστάρει άπειρους (Insert Random Hardware)" έχουν γίνει cult πλέον :-)

Δημοσ.

Λες ? Ε δεν μπορω να σε πεισω για το αντιθετο, καποιοι εδω μεσα ξερουν πως δεν λεω ψεματα, αρκουν :)

Δημοσ.

Μα δεν λέω πως λες ψέματα,απλά μπούχτισα να διαβάζω σε κάθε post σου ότι ξέρεις "τα παιδιά απ'την εταιρία" και το "άπειρο hardware" που έχεις δοκιμάσει αν κάποιος τολμήσει να διαφωνεί μαζί σου. Εντάξει το εμπεδώσαμε,φτάνει :-)

Δημοσ.

Παιδια εχουμε χασει ενετλως την επαφη με το θεμα του συγκεκριμενου topic και παρακαλω να επιστρεψουμε.

Φίλε Timour21 μπορείς να μας πεις την γνώμη σου για τους συγκεκριμένους ssd και σε τι βαθμο αληθεύουν αυτα που γραφουν;

Δημοσ.

Παντως ζητησα χθες να μου στειλουν ενα κομματι για να δω και απο μονος μου "αν" υπαρχουν διαφορες με αλλους της αγορας.

Δημοσ.
Παντως ζητησα χθες να μου στειλουν ενα κομματι για να δω και απο μονος μου "αν" υπαρχουν διαφορες με αλλους της αγορας.

Ποιον αγορασες;

Πες μας μολις εχεις νεα

Δημοσ.

Δεν τον αγορασα, ζητησα να μου στειλουν ενα κομματι απλα για να δω που "στεκεται" σε βαση με τα αλλα μοντελα που εχω εδω.

Δημοσ.
Δεν τον αγορασα, ζητησα να μου στειλουν ενα κομματι απλα για να δω που "στεκεται" σε βαση με τα αλλα μοντελα που εχω εδω.

:rolleyes:

Δημοσ.

Όποιος τους έχει στα χέρια του νωρίτερα ας μου κάνει μια χάρη και να τρέξει το Crystal DiskMark σε Windows, τη μια φορά με άδειο το δίσκο και την άλλη γεμάτο (ένας άλλος που το έκανε απογοητεύτηκε με το αποτέλεσμα) προσωχή στο τεστ να είναι επιλεγμένα τα random data όχι να γράφει μόνο άσσους ή μηδενικά.

Επίσης πως γίνεται ένας MLC σε MAC που δεν υποστηρίζει TRIM να έχει "μηδενικό speedfall" , το μετά από χρόνια χρήσης θα το αφήσω ασχολίαστο (δε θέλω να μπλέξω το θέμα με τα περι προσομοίωσης..)

Δημοσ.

Φίλε Timour21 μπορείς να μας πεις την γνώμη σου για τους συγκεκριμένους ssd και σε τι βαθμο αληθεύουν αυτα που γραφουν;

Φίλε μου δυστυχώς δεν έχω άποψη για τους συγκεκριμένους δίσκους, αλλά έχω άποψη για τον OCZ vertex2 που χρήσιμοποιεί τον ίδιο controller (sandforce) και έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Ονομαστικά ταχύτερος απο έναν vertex παλαιότερης γενειάς, αλλά δεν θα την δεις την διαφορά αν δεν χρησιμοποιήσεις κάποιο, μετροπρόγραμμα. Αν δεν είναι φτηνότεροι απο άλλους δίσκους που χρησιμοποιούνε τον συγκεκριμένο controller δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να τον επιλέξεις πάντως...

Δημοσ.

Γνωμη μου ειναι οταν προκειται να δωσεις καποιο σεβαστο ποσο για μια αγορα δεν γινεσαι πειραματοζωο. Θα προτεινα intel ή OCZ που ειναι δοκιμασμενοι , απο το να δωσεις λιγοτερα μεν αλλα να μετανοιωσεις μετα.

Δημοσ.

Δηλαδή στα 250GB ποια θα ήταν η πρόταση σας συγκριτικά με αυτόν της owc στα 490 euro με 4 χρόνια εγγύηση και 285 ΜΒ

read/write γιατι εγω προσωπικά βλέπω σημαντική χρηματική διαφορά της τάξεως των 300 euro σε σχεση με ocz και intel

Δημοσ.

Tablet, η τιμή και η εγγύηση από που προέκυψαν? Είναι μετατροπή από δολάρια σε ευρώ από το αμερικάνικο site?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...