Tablet Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 τυχαιο????? ---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:59 ---------- οχι βρε !!! δεν θα υπηρχε θεος!! και το φιδι θα εδινα εναν postville στον Αδαμ!!!!!!!!!! γουαταφακ ντουντ εισαι μεσα
Mallibu Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Οι φράσεις "Ξέρω τα παιδιά της (Insert Random εταιρία)" και "Έχω τεστάρει άπειρους (Insert Random Hardware)" έχουν γίνει cult πλέον
Nik.K Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Λες ? Ε δεν μπορω να σε πεισω για το αντιθετο, καποιοι εδω μεσα ξερουν πως δεν λεω ψεματα, αρκουν
Mallibu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μα δεν λέω πως λες ψέματα,απλά μπούχτισα να διαβάζω σε κάθε post σου ότι ξέρεις "τα παιδιά απ'την εταιρία" και το "άπειρο hardware" που έχεις δοκιμάσει αν κάποιος τολμήσει να διαφωνεί μαζί σου. Εντάξει το εμπεδώσαμε,φτάνει
Tablet Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Παιδια εχουμε χασει ενετλως την επαφη με το θεμα του συγκεκριμενου topic και παρακαλω να επιστρεψουμε. Φίλε Timour21 μπορείς να μας πεις την γνώμη σου για τους συγκεκριμένους ssd και σε τι βαθμο αληθεύουν αυτα που γραφουν;
Nik.K Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Παντως ζητησα χθες να μου στειλουν ενα κομματι για να δω και απο μονος μου "αν" υπαρχουν διαφορες με αλλους της αγορας.
Tablet Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Παντως ζητησα χθες να μου στειλουν ενα κομματι για να δω και απο μονος μου "αν" υπαρχουν διαφορες με αλλους της αγορας. Ποιον αγορασες; Πες μας μολις εχεις νεα
Nik.K Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δεν τον αγορασα, ζητησα να μου στειλουν ενα κομματι απλα για να δω που "στεκεται" σε βαση με τα αλλα μοντελα που εχω εδω.
Tablet Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δεν τον αγορασα, ζητησα να μου στειλουν ενα κομματι απλα για να δω που "στεκεται" σε βαση με τα αλλα μοντελα που εχω εδω.
stamatisx Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Όποιος τους έχει στα χέρια του νωρίτερα ας μου κάνει μια χάρη και να τρέξει το Crystal DiskMark σε Windows, τη μια φορά με άδειο το δίσκο και την άλλη γεμάτο (ένας άλλος που το έκανε απογοητεύτηκε με το αποτέλεσμα) προσωχή στο τεστ να είναι επιλεγμένα τα random data όχι να γράφει μόνο άσσους ή μηδενικά. Επίσης πως γίνεται ένας MLC σε MAC που δεν υποστηρίζει TRIM να έχει "μηδενικό speedfall" , το μετά από χρόνια χρήσης θα το αφήσω ασχολίαστο (δε θέλω να μπλέξω το θέμα με τα περι προσομοίωσης..)
Timour21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Φίλε Timour21 μπορείς να μας πεις την γνώμη σου για τους συγκεκριμένους ssd και σε τι βαθμο αληθεύουν αυτα που γραφουν; Φίλε μου δυστυχώς δεν έχω άποψη για τους συγκεκριμένους δίσκους, αλλά έχω άποψη για τον OCZ vertex2 που χρήσιμοποιεί τον ίδιο controller (sandforce) και έχω πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Ονομαστικά ταχύτερος απο έναν vertex παλαιότερης γενειάς, αλλά δεν θα την δεις την διαφορά αν δεν χρησιμοποιήσεις κάποιο, μετροπρόγραμμα. Αν δεν είναι φτηνότεροι απο άλλους δίσκους που χρησιμοποιούνε τον συγκεκριμένο controller δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να τον επιλέξεις πάντως...
pc_admin Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Γνωμη μου ειναι οταν προκειται να δωσεις καποιο σεβαστο ποσο για μια αγορα δεν γινεσαι πειραματοζωο. Θα προτεινα intel ή OCZ που ειναι δοκιμασμενοι , απο το να δωσεις λιγοτερα μεν αλλα να μετανοιωσεις μετα.
Tablet Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δηλαδή στα 250GB ποια θα ήταν η πρόταση σας συγκριτικά με αυτόν της owc στα 490 euro με 4 χρόνια εγγύηση και 285 ΜΒ read/write γιατι εγω προσωπικά βλέπω σημαντική χρηματική διαφορά της τάξεως των 300 euro σε σχεση με ocz και intel
stamatisx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Tablet, η τιμή και η εγγύηση από που προέκυψαν? Είναι μετατροπή από δολάρια σε ευρώ από το αμερικάνικο site?
Tablet Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 O 240 εχει 630 δολάρια μεταφορικά ειναι γυρω στα 10 δολάρια εδω και εχει 3χρονια εγγυηση Παντως εμενα μου μοιαζει παρα πολλη σοβαρη εταιρια full awards και reviews τι να πω..Μια δοκιμή θα με πείσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.