Προς το περιεχόμενο

LG KU990 VIEWTY: usb connection

irida85

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημερες!

Εχω το LG KU990 VIEWTY και προσπαθω να το συνδεσω με το πισι μου... Θελω να μπρω να περναω απο και προς το κινητο φωτογραφιες, αρχεια jar κλπ κλπ

Αποτι καταλαβα πρεπει να μπω εδω http://www.lg.com/gr/support/product/support-product-profile-mobile-redux.jsp?customerModelCode=KU990I&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile-mobile-redux και να κατεβασω το λογισμικο PCSynch... Σωστα?????????

Ναι αλλα τι ακριβως πρεπει να κατεβασω και μετα τι κανω???????? Γιατι κατεβασα μερικα αρχεια-εφαρμογες και ουτε καν τα ανοιγει το πισι και οταν συνδεω το usb καλωδιο με το κινητο δεν το βλεπει...... Κατι δεν κανω σωστα....... Οποιος μπορει ας βοηθησει!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Έχεις να φανταστώ vista-7 windows?

Εγώ που έχω το τηλ μόνο με xp δούλευε το προγραμμα. Πάντως οταν το συνδεεις βλέπει την μνήμη του τηλ η και την καρτα μνήμης που ίσως έχεις σαν ένα απλό USB stick οπότε δεν χρειζεσαι προγραμμα για μεταφορά αρχείων μόνο

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Στο ενα πισι εχω τα 7 αλλα πιο πολυ για το σπιτι το θελω που εχω xp windows.

Στα xp που το συνδεσα με usb καλωδιο δεν το βλεπει καν.........

Στο λαπτοπ που εχω τα 7 και το συνδεσα με bluetooth και οχι με usb, απλα το ειδε αλλα δε μπορουσα να κανω τιποτα αλλο............

Πες μου μονο για τα xp τι να κανω. Αυτο με "καιει".

Βασικα μεταφορα αρχειων θελω (και αν μπορουσα να φτιαξω και το τηλ καταλογο καπως που ειναι ολα χαλια επειδη τα μετεφερα απο αλλο κινητο)

Δημοσ.
Στο ενα πισι εχω τα 7 αλλα πιο πολυ για το σπιτι το θελω που εχω xp windows.

Στα xp που το συνδεσα με usb καλωδιο δεν το βλεπει καν.........

Στο λαπτοπ που εχω τα 7 και το συνδεσα με bluetooth και οχι με usb, απλα το ειδε αλλα δε μπορουσα να κανω τιποτα αλλο............

Πες μου μονο για τα xp τι να κανω. Αυτο με "καιει".

Βασικα μεταφορα αρχειων θελω (και αν μπορουσα να φτιαξω και το τηλ καταλογο καπως που ειναι ολα χαλια επειδη τα μετεφερα απο αλλο κινητο)

υποθετω πως πηρες την φθηνη εκδοση του κινητου που δεν εδινε μαζι cd με οδηγους και προγραμμα;

ειμαι εκτος αθηνων που μενω για διακοπες,μολις γυρισω θα ψαξω τι και πως και θα ποσταρω. δεν θυμαμαι και πολλα πολλα καθως εχω καταργησει και τα ΧΡ και το εν λογω κινητο.

εν τω μεταξυ αν δεις στην κοινοτητα του http://www.myphone.gr μπορει να βρεις κι εκει απαντησεις.εγωεκει ειχα βρει πως να χακεψω το τηλ και να περασω θεματα κλπ

Δημοσ.

δεν ηξερα οτι εχει και πιο ακριβη εκδοση βασικα....

οταν επιστρεψεις και μπορεσεις περιμενω νεοτερα!!!!!

θα μπω να δω κι εκει που λες, απλα εχω λιγο χρονο για να ψαχνω....

θα το παλεψω παντως γιατι κριμα ειναι αφου το πηρα το ρημαδοκινητο να το φτιαξω στα "μετρα" μου....

Δημοσ.

Εγώ όταν το αγόρασα πέρισυ μαζί έδινε CD-drivers, καλώδιο σύνδεσης,πενακι,hands free ;φορτίστηκε κλπ αλλά είχα διαβάσει πως πολλοί που το πήραν δεν ειχε μαζι όλα αυτα..

Δημοσ.

για να κανεις απλά μεταφορά αρχείων δεν χρειάζεσαι το PCSynch.

απλά τα κινητά της lg θέλουν να τους δωσεις "οδηγιες" τί να κάνουν με την usb σύνδεση.

Και εννοώ το εξής:

Από την οθόνη αναμονής επιλέξτε το "ζαρακι" , πατήστε το "γραναζακι" και επιλέξτε

"Ρυθμίσεις τηλεφώνου". Επιλέξτε "Συνδεσιμότητα" και έπειτα "Σύνδεση USB". Επιλέξτε "Μαζική αποθήκευση" και πατήστε OK. Συνδέστε το τηλέφωνο με τον υπολογιστή σας. Στο τηλέφωνο θα εμφανιστεί η ένδειξη: "Σύνδεση σε μαζική αποθήκευση" και έπειτα η ένδειξη "Σύνδεση σε λειτουρ. μαζ. αποθηκ."

ελπίζω να σε βοήθησα...

Δημοσ.

zizou μολις το συνδεω με το πισι μου λεει οτι χρειαζομαι καρτα μνημης για συνδεση ε μαζικη αποθηκευση.... μολις παραλαβω τη καρτα μνημης θα δοκιμασω παλι!!!!!

ευχαριστω παιδια!

Δημοσ.

Βρε παιδια εβαλα καρτα μνημης και μου λεει στο κινητο "μαζικη αποθηκευση usb" αλλα το κινητο δεν το βλεπω στο πισι!!!!!!!!!!!!!!

πως θα μεταφερω αρχεια????

Δημοσ.

κατεβασα και το pc suite 3 και τους drivers και παλι τιποτα....

στο τηλ λεει "μαζικη αποθηκευση" και "συνδεθηκε" και αναβοσβηνει ενας κυκλος

αλλα στο πισι τιποτα, δεν το βλεπει....

ουφ τι αλλο να κανω??????????? μηπως κανω κατι λαθος?????

Δημοσ.

To καλώδιο είναι το original; Γιατί εμένα μου είχαν πασάρει ένα από τον Γερμανό το οποίο εν τέλει ήταν ουσιαστικά μόνο φορτιστής :devil: Τώρα ψάχνομαι για το original (στο skroutz βρήκα 2-3 μαγαζιά στην Αθήνα που το έχουν αλλά θα είμαι εκτός για 1,5 μήνα ακόμα)

Δημοσ.

matthew αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε προλαβα να ποσταρω νωριτερα, κι εγω απο γερμανο το αγορασα, δε φανταστηκα οτι αυτο εφταιγε γιατι φορτιζε κανονικα το κινητο μεσω πισι! παιρνω λοιπον στο γερμανο και μου ειπαν οτι δεν ειναι για μεταφορα δεδομενων αλλα μονο φορτιστης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ειναι δυνατον!!!!! λεω σας ζητησα καλωδιο για μεταφορα δεδομενων, εφαγε ενα βρισιματακι ελαφρυ και μου πε να το παω πισω και να μου δωσουν αλλο καλωδιο που ομως κανει 15 ευρω.....

κι εγω επαρχια ειμαι, δεν το πουλανε πουθενα πιο φθηνα μεσω ιντερνετ (μαζι με μεταφορικα ομως) ???

Δημοσ.

matthew αν ηξερες ποσο σε καταλαβαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε προλαβα να ποσταρω νωριτερα, κι εγω απο γερμανο το αγορασα, δε φανταστηκα οτι αυτο εφταιγε γιατι φορτιζε κανονικα το κινητο μεσω πισι! παιρνω λοιπον στο γερμανο και μου ειπαν οτι δεν ειναι για μεταφορα δεδομενων αλλα μονο φορτιστης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αν ειναι δυνατον!!!!! λεω σας ζητησα καλωδιο για μεταφορα δεδομενων, εφαγε ενα βρισιματακι ελαφρυ και μου πε να το παω πισω και να μου δωσουν αλλο καλωδιο που ομως κανει 15 ευρω.....

κι εγω επαρχια ειμαι, δεν το πουλανε πουθενα πιο φθηνα μεσω ιντερνετ (μαζι με μεταφορικα ομως) ???

Δημοσ.

To βρήκα στο eshop με 14 ευρώ και το παρήγγειλα σήμερα το πρωί. Αν όλα πάνε καλά, αύριο πρωί ή το αργότερο Δευτέρα ελπίζω να είναι Ηράκλειο, θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω.

Αυτό εδώ είναι http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003593 , μπορεί στον τίτλο να μην περιλαμβάνει το viewty αλλά το έχει στα συμβατά τηλέφωνα

Συμβατά τηλέφωνά LG: LG GC900 Viewty Smart, HB620, KC550, KC780 Reina, KC910 Renoir, KE360, KE500, KE520, KE590, KE800, KE820, KE850 Prada, KE970 Shine, KF300, KF310, KF510, KF600, KF700, KF750 Secret, KF900 Prada II, KG250, KG275, KG280, KG285, KG320, KG328, KG375, KG800 Chocolate, KG810, KG990, KM380, KM500, KM900 Arena, KP100, KP130, KP170, KP260, KP500 (Cookie), KS10, KS20, KS360 Etna, KT520, KT610, KU250, KU311, KU380, KU385, KU450, KU580, KU800, KU950, KU970, KU990 Viewty, L600v, KG90, KG90c, KG98, MX800, U250, U310.

Και έχω βάλει στο μάτι το vTocco 1.22 που τα σπάει ως θεματάκι, βαρέθηκα το stock, πολλή μαυρίλα :-(

Δημοσ.

To βρήκα στο eshop με 14 ευρώ και το παρήγγειλα σήμερα το πρωί. Αν όλα πάνε καλά, αύριο πρωί ή το αργότερο Δευτέρα ελπίζω να είναι Ηράκλειο, θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω.

Αυτό εδώ είναι http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003593 , μπορεί στον τίτλο να μην περιλαμβάνει το viewty αλλά το έχει στα συμβατά τηλέφωνα

Συμβατά τηλέφωνά LG: LG GC900 Viewty Smart, HB620, KC550, KC780 Reina, KC910 Renoir, KE360, KE500, KE520, KE590, KE800, KE820, KE850 Prada, KE970 Shine, KF300, KF310, KF510, KF600, KF700, KF750 Secret, KF900 Prada II, KG250, KG275, KG280, KG285, KG320, KG328, KG375, KG800 Chocolate, KG810, KG990, KM380, KM500, KM900 Arena, KP100, KP130, KP170, KP260, KP500 (Cookie), KS10, KS20, KS360 Etna, KT520, KT610, KU250, KU311, KU380, KU385, KU450, KU580, KU800, KU950, KU970, KU990 Viewty, L600v, KG90, KG90c, KG98, MX800, U250, U310.

Και έχω βάλει στο μάτι το vTocco 1.22 που τα σπάει ως θεματάκι, βαρέθηκα το stock, πολλή μαυρίλα :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...