Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα καλώδιο βρήκα πρόγραμμα αλλά τις φωτογραφίες δεν τις βρήκα. Μόνο κάτι άσχετες βρήκα.Αυτές που ήθελα όχι, τώρα τι κάνω;

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν λες ποιό πρόγραμμα βρήκες, πάντως ξεκίνα με το Active File Recovery (η "επίσημη" έκδοση από το site του δεν θα σε αφήσει ν' ανακτήσεις αυτά που θα βρει, οπότε βρες το "σπασμένο", αν ξες πού να ψάξεις - αν δεν ξες, πες) και βλέπουμε...

Δημοσ.

βασικά δοκίμασα κάποια προγράμματα αλλά ξέρεις τι φταίει;βάζω το καλώδιο-ναι το βρήκα- και δεν μου εμφανίζει τίποτα στο Υπολογιστής μου. Σαν να μην το διαβάζει. Σαν να χάλασε το καλώδιο. Γκρρρ τι να κάνω;

Ήταν μια φωτογραφία που την ήθελα. Πήρε την φωτογραφική η φίλη μου και την διέγραψε. Επειδή αυτή βγήκε χάλια. Ούτε που με ρώτησε. Ήθελα να της σπάσω το κεφάλι. Άλλη φορά κανείς δεν αγγίζει τα πράγματα μου.Άντε γιατί παίρνω ανάποδες.

https://www.google.gr/search?hl=el&q=olympus+photo+cameras&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&biw=911&bih=416&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=aZj-T_T0LsnKtAbk2J2aAQ#num=10&um=1&hl=el&tbm=isch&sa=X&ei=cZj-T9qRGcTntQbKnuDwBQ&sqi=2&ved=0CD4QBSgA&q=olympus+%CE%BC700&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=ea37c0d4ace7a6fa&biw=911&bih=416

είναι η olympus μ700. έχει κανείς να μου δανείσει καλώδιο για μια μέρα;

Δημοσ.

...το καλώδιο καλύτερα να μας πόσταρες (φωτό), και συγκεκριμένα την άκρη που μπαίνει στη μηχανή. Εκτός κι αν είσαι σίγουρη ότι είναι κάποια από αυτές (κάποια από τις mini ή micro) :

271px-Types-usb_th1.svg.png

Πάντως χλωμό το κόβω να έχει πρόβλημα το καλώδιο. Κι εδώ που τα λέμε, λες ότι έτρεξες προγράμματα (ΠΟΙΑ προγράμματα; Αυτό που είπα το έτρεξες; ) και ΒΡΗΚΕΣ φωτογραφίες. Οπότε πώς/γιατί λες ότι "παίζει να έχει χαλάσει"; Ως χαλασμένο δεν θα βλέπανε τίποτα τα προγράμματα. Το ότι "δε φαίνεται στο "Υπολογιστής" δε λέει κάτι...Windows είναι αυτά (κι όπως είχα πει πριν βδομάδες, μπορεί να χρειάζεται να εγκαταστήσεις τον driver της μηχανής, που υπήρχε σε δισκάκι μέσα στο κουτί της όταν την πήρες). Αλλά ΟΥΤΩΣ ή άλλως, εμφανίζεται-δεν εμφανίζεται στον "Υπολογιστή", δεν σε αφορά για την φωτό που ψάχνεις : αυτή μόνο με προγράμματα ανάκτησης σβυσμένων, θα βρεθεί - αν είναι να βρεθεί...

Τεσπα, δες αν σου βρίσκεται κάποια συσκευή (κινητό κυρίως, ή webcam ή κανένα USB hub, ή εξωτερικός δίσκος....) που να έχει υποδοχή που να ταιριάζει και να το δοκιμάσεις (αρκεί να ταιριάζει η υποδοχή - κατά τ' άλλα απλά καλώδιο είναι, την ίδια δουλειά κάνει παντού που μπαίνει). Στη χειρότερη πάνε από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ή κα'ναν Γερμανό και ζήτα τους πεταρίζοντας βλεφαρίδες και μελώνοντας φωνή να στο δοκιμάσουν αν όντως δεν έχει τσακίσει εσωτερικά ("αν έχιε χαλάσει" δηλαδή). Κι αν όντως έχει πρόβλημα, 2-3, 4 Ευρώ το πολύ να κάνει, και βρίσκεις "παντού" (που έχουν ηλεκτρονικά). Χλωμό να βρεθεί κάποιος να δει καν το ποστ σου εδώ που το ζητάς (στο Μπαλ-Μπλα χαβαλέ θα κάνουν, και σιγά μη βρεθεί κανείς Θεσ/νίκη κι όλας που θα έχει, και σιγά μη μπουν στον κόπο για ένα καλώδιο).

Όσο για τη φίλη, μπορείς έστω και τώρα να της σπάσεις το κεφάλι.

Αν συνεχίζεις να παίρνεις φωτογραφίες από τη στιγμή της διαγραφής (και της εξήγησής μου πως λειτουργεί η "διαγραφή"), κάποιος πρέπει να σπάσει και το δικό σου.

Δημοσ.

ώπα μην τα γράφεις έτσι γιατί είμαι και τυφλή από το ένα μάτι. κάτσε να ανεβάσω φωτογραφία της φωτογραφικής με το καλώδιο

χιαρ ιτ ιζ

οι φωτογραφίες είναι στην μνήμη της φωτογραφικής. εγώ φωτογραφίες πήρα μόνο όταν έβαλα την κάρτα μνήμης μέσα.

όταν βάζω το καλώδιο(χωρίς να έχω την κάρτα μνήμης μέσα) δεν μου δείχνει απολύτως τίποτα στον υπολογιστή.

χτες το έκανα με το πρόγραμμα recuva αλλά με την κάρτα μνήμης και δεν μου εμφάνισε καμία διεγραμμένη φωτογραφία

post-162297-0-35178500-1342093916_thumb.jpg

post-162297-0-71690100-1342093930_thumb.jpg

Δημοσ.

Γιατί τυφλή; Νεοδημοκράτισσα είσαι (και κάνεις συμπαράσταση)...;

...το θέμα είναι να μην έγραψε η μηχανή στην δική της "μνήμη", όταν ήταν είχες την ξεχωριστή κάρτα-μνήμης πάνω. Λογικά δεν το έκανε, αλλά ποιός ξέρει κι όλας...Τεσπα εκ του αποτελέσματος θα φανεί τί έχει και τί δεν έχει μέσα της η ίδια η φωτογραφική : το AFR που είπα το έψαξες; Το βρήκες ("σπασμένο") ; Ή όχι; ή δεν ξέρεις καν "πού να ψάξεις";

(...όσο για το καλώδιο, απ' ό,τι βλέπω η Ολύμπους χρησιμοποιεί δικό της interface. Οπότε βρασ' τα, πρέπει να πας σε μαγαζιά με φωτογραφικές -ή και Γερμανό- μπας και βρεις ίδιο, αν είναι. Αλλά ξαναλέω, κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΝ χρειάζεται αντικατάσταση).

Δημοσ.

πρώτον έκανα λέιζερ πάνω στο λέιζερ στο δεξί μάτι και είμαι πειρατής

δεύτερο τι είναι το αφρ?

τρίτον τι να κάνω;

Δημοσ.

Πρώτον θα σε δείρω. Τζάμπα γράφω; Τεσπα άντε λόγω λεϊζεροπειρατοσύνης να σε συγχωρήσω και να μη σε βάλω να ξαναδιαβάζεις όσα σου είχα γράψει : ΑFR=Active File Recovery. Και πες αν μπορείς να το βρεις σπασμένο ή όχι.

Δημοσ.

πάει η ψηφιακή! την χάρισε η μάνα μου! πάω να την πάρω πίσω. ωραία κατεβάζω το πρόγραμμα αλλά από την στιγμή που το καλώδιο γιοκ, πως θα την συνδέσω με τον υπολογιστή/

Δημοσ.

Ρε μπας και χάρισε και τους ανεμιστήρες; Ή το λέιζερ πήγε πιο βαθεία απ' ό,τι έπρεπε; Δεν είπαμε ότι -με βάση όσα λες- το καλώδιο είναι εντάξει; Αφού λες ότι το σύνδεσες κι ότι το Recuva "δεν βρήκε τίποτα".

Κι εν πάσει περιπτώσει, επειδή με τηλεπάθεια δεν γίνεται μεταφορά αρχείων, και καλώδιο είπαμε πού να βρεις (αν δεν υπάρχει/είναι "χαλασμένο" τελικά κτλ). Τα ίδια λέμε εδώ και πολλά ποστ...

Τεσπα πάμε άλλη μια :

Βρες τη μηχανή (έλεος δηλαδή....τώρα χάνουμε και τη μηχανή! :ρ)

Σύνδεσέ την ΧΩΡΙΣ την μνημονοκάρτα.

Βρες (αν δεν το βρίσκεις ΣΠΑΣΜΕΝΟ, πες)/κατέβασε το AFR (...μη ξαναρωτήσεις τί είναι, γιατί θα σου βγάλω και το άλλο μάτι, το καλό)/τρεχ' το/αν ΔΕΝ βλέπει την μηχανή στη λίστα με τους δίσκους και όλες τις υπόλοιπες αποθηκευτικές συσκευές, βρες το δισκάκι με τον driver για την μηχανή (ελπίζω να μην χάρισε και το κουτάκι της η μάνα σου), εγκατάστησέ τον και ξανατρέξε το AFR. Αν βλέπει την μηχανή στη λίστα συσκευών στα αριστερά, επίλεξέ την και πάτα το κουμπάκι "Super Scan" στο AFR, όρισε να ψάξει για διαγραμμένα αρχεία και περίμενε να δεις τα αποτελέσματα. Τα οποία τα ανακτάς στον σκληρό και ελέγχεις αν υπάρχει μέσα η ρημαδοφωτό που έσβυσε η ρημαδοφίλη.

...και μετά συζητάμε ν' αλλάξεις κοινωνικό περιβάλλον, διότι (αν βάλεις και κάτι παλιές ιστορίες που έλεγες στο ΜπλαΜπλά), μάλλον οι γύρω σου θέλουν το κακό σου.

Δημοσ.

δεν υπάρχει το κουτί μετά από τόσα χρόνια.

ωραία, επιτέλους κάποιος που έχει καταλάβει ότι όλοι γύρω μου θέλουν το κακό μου (χωρίς πλάκα)

μήπως τελωσπάντων μένεις θεσσαλονίκη να μου το κάνεις εσύ γιατί είμαι λίγο ξανθιά;

Δημοσ.

ασχετα με το μεγαλο τοπικ σας καλο προγραμμα για επαναφορα ειναι το file scavenger.αν η φωτο ειναι σε καρτα τοτε μπορεις να βαλεις την καρτα και σε card reader και να κανεις επαναφορα απο εκει.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καθώς αντέγραφα φωτογραφίες από SD κάρτα UHS-I της Sandisk 64GB μάλλον ξέχασα να πάρω μία μεγάλη ομάδα φωτογραφιών περίπου 300. Μόλις το κατάλαβα πάγωσα. Αφού ηρέμησα διάβασα το παρών θέμα εκάνα πολλές προσπάθειες με διάφορα προγράμματα αλλά τελικά κατέβασα από το KIckass το File Scavenger 4.3 με ενσωματομένο το κλειδί και δούλεψε ρολόι. Τις βρήκα όλες απλά κάνα 15 είχαν γκρι οθόνη στο μισό ή ολόκληρο (Λίγο το κακό....).

Μην χάνετε χρόνο δοκιμάζοντας άλλα κατευθείαν αυτό.... Δοκίμασα πάρα πολλά πριν πάρα πολλά.....

Δημοσ.

Καθώς αντέγραφα φωτογραφίες από SD κάρτα UHS-I της Sandisk 64GB μάλλον ξέχασα να πάρω μία μεγάλη ομάδα φωτογραφιών περίπου 300. Μόλις το κατάλαβα πάγωσα. Αφού ηρέμησα διάβασα το παρών θέμα εκάνα πολλές προσπάθειες με διάφορα προγράμματα αλλά τελικά κατέβασα από το KIckass το File Scavenger 4.3 με ενσωματομένο το κλειδί και δούλεψε ρολόι. Τις βρήκα όλες απλά κάνα 15 είχαν γκρι οθόνη στο μισό ή ολόκληρο (Λίγο το κακό....).

Μην χάνετε χρόνο δοκιμάζοντας άλλα κατευθείαν αυτό.... Δοκίμασα πάρα πολλά πριν πάρα πολλά.....

οπως εγραψα και πιο πανω ειναι απο τα πιο μικρα προγραμματα αλλα ταυτοχρονα απο τα πιο καλα που επαναφερει και απο raid.;).αφου εκανες δουλεια μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...