hraklos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μην σε ψαρώνουν 13χρονα ρε συ: http://www.michanikos.gr/showthread.php?p=197234#post197234 http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=968611&sid=218d99d4c7e511b9080b8301d6915948#p968611 Sent from my iPhone using Insomnia.app
Linus_21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Απορώ με όλους αυτούς που το χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά και με όλα αυτά τα τύακια που ζουν την ζωή τους μόνο και μόνο για να μπουν μετά στο failbook και να κοινοποιήσουν πόσο γαματοι είναι, πόσο καλά πέρασαν και να ανεβάσουν και καμία 50ρια φωτογραφίες. Sent from my iPod touch using Insomnia.app Όντως αυτό κάνουμε. Πώς τα καταλαβαίνεις όλα ρε θηρίο? Έχει κανα ειδικό app το κινητάκι σου, που δεν το πήρες για να δείξεις πόσο γαμάτος είσαι?
thanstef Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δηλαδή πιστεύετε ότι τα στοιχεία μας τα βρήκαν από το Facebook και μας φακελώσανε? Ρε παιδιά φακελωμένοι από χίλιες μεριές είμαστε.(Με την ταυτότητα, με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για Ελλάδα, που δηλώσανε όλοι τα καρτοκινητα,και φαντάζομαι θα έγινε το ίδιο σε όλες τις χώρες). Όλες οι πολιτισμένες χώρες έχουν τα στοιχεία των κατοίκων τους, στα μητρώα τους. Για μένα το Facebook είναι ένα απλό μέσω να περνάς την ώρα σου. Όταν θα δω να έχουν Facebook όλοι αυτοί που κατοικούνε στις λεγόμενες "τριτοκοσμικές" χώρες, που εκεί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, τότε ναι θα πω ότι το Facebook είναι ένα μέσω φακέλωσης. Ως τότε θα ευχαριστιέμαι την συνομιλία που έχω με παλιούς συμφοιτητές, που διαφορετικά δεν θα είχα
gassim Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εχει κανείς να διηγηθεί κάποιο πραγματικό περιστατικό φακελώματος, προσβολής της προσωπικότητας ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο απο το facebook ?
Evgenios1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Τι προβατα μωρε... Πιστευεις οτι "μετρας", κραζοντας το fb; Αυτη μανια να κραζετε κατι κοινος αποδεχτο δεν σας κανει εξυπνους. Η λογικη "χμμ αυτο το πραμα ειναι αποδεχτο απο πολυ κοσμο, πρεπει να το κραξω να φανω εξυπνος" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ._ Δικαιωνομαι! Αρχισανε να βαρενε και google. Σειρα εχει; Microsoft; troktiko;
pournaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δηλαδή πιστεύετε ότι τα στοιχεία μας τα βρήκαν από το Facebook και μας φακελώσανε? Ρε παιδιά φακελωμένοι από χίλιες μεριές είμαστε.(Με την ταυτότητα, με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για Ελλάδα, που δηλώσανε όλοι τα καρτοκινητα,και φαντάζομαι θα έγινε το ίδιο σε όλες τις χώρες). Όλες οι πολιτισμένες χώρες έχουν τα στοιχεία των κατοίκων τους, στα μητρώα τους. Για μένα το Facebook είναι ένα απλό μέσω να περνάς την ώρα σου. Όταν θα δω να έχουν Facebook όλοι αυτοί που κατοικούνε στις λεγόμενες "τριτοκοσμικές" χώρες, που εκεί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, τότε ναι θα πω ότι το Facebook είναι ένα μέσω φακέλωσης. Ως τότε θα ευχαριστιέμαι την συνομιλία που έχω με παλιούς συμφοιτητές, που διαφορετικά δεν θα είχα Πεφτω απ' τα συννεφα (εχει κοσμο εκει πανω, θα πεσουν κι αλλοι).
rearshooter Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Τι προβατα μωρε... Πιστευεις οτι "μετρας", κραζοντας το fb; Αυτη μανια να κραζετε κατι κοινος αποδεχτο δεν σας κανει εξυπνους. Η λογικη "χμμ αυτο το πραμα ειναι αποδεχτο απο πολυ κοσμο, πρεπει να το κραξω να φανω εξυπνος" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ._ ευτυχώς υπάρχετε εσείς οι πανεπιστήμονες , πανέξυπνοι και οριοθετείτε το έξυπνο και το μη , το λογικό και το μη το άρρωστο και το μη , την μόδα και την μη οπότε όλοι οι άλλοι ας σωπάσουν για να σας ακολουθήσουν στην <<σφαγή>> μιας που τυχαίνει να είναι << απλά >> κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι , ψυχίατροι ,λοιποί διανοούμενοι που κατακρίνουν κατά καιρούς οτιδήποτε παρόμοιο...και προτείνουν θεραπείες-λύσεις. Σημειωτέο ότι με την ζωή τους και όχι με πα<<ρ>>αρολογίες δείχνουν τον δρόμο και δεν το παίζουν ξεχωριστοί και <<μάγκες>>...να θεραπεύσουν την κοινωνία θέλουν...Δυστυχώς σε αυτούς τους τομείς ο <<ασθενής>> δεν έχει επίγνωση της << αρρώστιας >> του..ούτε αποδοχή.. Και βέβαια αναφέρομαι σε αυτούς που το υποστηρίζουν και όχι σε αυτούς που το χρησιμοποιούν είναι τελείως διαφορετικό και όσοι έχουν ειδικές γνώσεις στις επιστήμες που ανέφερα αντιλαμβάνονται το γιατί.. << ερεθίζομαι >> για κάτι και απαντώ τοιουτοτρόπως όταν..... γιατί αλλιώς μπορώ απλά να το χρησιμοποιώ χωρίς να το παινεύω. Καλησπέρα σας ΥΓ το σχόλιο δεν αναφέρετε στον Ευγένιο άλλα στον κάθε Ευγένιο που απαντά με τα γνωστά α, β, γ που διάβασε από τους υποστηρικτές και αποστήθισε. κάθε είδους αντίδραση είναι μήνυμα υγείας εφόσον βγαίνει αυθορμήτως.. μόνο ανοσοκατασταλμένοι οργανισμοί δεν αντιδρούν γνωρίζω με ποιόν τρόπο θα ανταπαντήσετε αλλά παρακαλώ μην το κάνετε γιατι θα ενισχύσετε την ρεαλιστική μου απαισιοδοξία απλά με σύνεση και καλοσύνη σκεφτείτε.. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2010 από rearshooter
Evgenios1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ευτυχώς υπάρχετε εσείς οι πανεπιστήμονες , πανέξυπνοι και οριοθετείτε το έξυπνο και το μη , το λογικό και το μη το άρρωστο και το μη , την μόδα και την μη οπότε όλοι οι άλλοι ας σωπάσουν για να σας ακολουθήσουν στην <<σφαγή>> μιας που τυχαίνει να είναι << άπλα >> κοινωνιολόγοι, ψυχολόγοι , ψυχίατροι ,λοιποί διανοούμενοι που κατακρίνουν κατά καιρούς οτιδήποτε παρόμοιο...και προτείνουν θεραπείες-λύσεις.Σημειωτέο ότι με την ζωή τους και όχι με πα<<ρ>>αρολογίες δείχνουν το δρόμο και δεν το παίζουν ξεχωριστοί και <<μάγκες>>...να θεραπεύσουν την κοινωνία θέλουν...Δυστυχώς σε αυτούς τους τομείς ο <<ασθενής>> δεν έχει επίγνωση της << αρρώστιας >> του. Και βέβαια αναφέρομαι σε αυτούς που το υποστηρίζουν και όχι σε αυτούς που το χρησιμοποιούν είναι τελείως διαφορετικό και όσοι έχουν ειδικές γνώσεις στις επιστήμες που ανέφερα αντιλαμβάνονται το γιατί.. << ερεθίζομαι >> για κάτι και απαντώ τοιουτοτρόπως όταν... γιατί αλλιώς μπορώ απλά να το χρησιμοποιώ χωρίς να το παινεύω. Καλησπέρα σας Δεν το υποστηριζω... Αλλα ρε φιλαρακι, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΠΡΟΒΑΤΟ-ΒΛΑΚΑ-ΑΝΗΜΠΟΡΟ επειδη εχω account στο facebook επειδη εχω windows στον υπολογιση μου, και τελος επειδη χρησιμοποιο το google.com. ΚΓΕ ΚΓΕ; Θες να πεις την αποψη σου; Πες την. Αλλα σε παρακαλω μην ΜΗΟΝΕΙΣ/ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ατομα τα οποια δεν συμφωνουν μαζι σου. Προσωπικα απαντησα μονο στα ατομα τα οποια με προσβαλαν (εφοσον ειμαι χρηστης facebook).
Darth_Fanis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Τι προβατα μωρε... Πιστευεις οτι "μετρας", κραζοντας το fb; Αυτη μανια να κραζετε κατι κοινος αποδεχτο δεν σας κανει εξυπνους. Η λογικη "χμμ αυτο το πραμα ειναι αποδεχτο απο πολυ κοσμο, πρεπει να το κραξω να φανω εξυπνος" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ._ A) Δε χρειάζεται να κράξω το FB για να μετρήσω. Μετράω έτσι κι αλλιώς και όχι μόνο εγώ αλλά και ο καθένας. Β) Δε κράζω οτιδήποτε κοινώς αποδεκτό. Κράζω οτιδήποτε είναι κοινώς αποδεκτό το οποίο όμως παράλληλα είναι και ανόητο. Γ) Εγω προσωπικά όπως είπα και παραπάνω σιχαίνομαι τη λογική του κοπαδιού. Δε το παίζω επαναστάτης ούτε αντιδραστικός. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Εξαιτίας αυτής της λογικής επικράτησε το FB. Της λογικής του μιμητισμού και της μόδας. Παραδείγματα τέτοια υπάρχουν άπειρα. Αλλα αν εσύ δε θεωρείς τραγικό να μπαίνεις σε ένα χώρο ( τα εργαστήρια της σχολής μου ) και να βλέπεις ένα σωρό άτομα να είναι σκυμμένα πάνω στον Η/Υ και να ασχολούνται με το FB λίγο πριν αρχίσει το μάθημα, εγω όμως το θεωρώ...
Darth_Fanis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Η επισκεψιμότητα του fb πέφτει σε ένα μήνα στις ΗΠΑ πάνω από 80% , οι μουσουλμάνοι το μποικοταρουν, o άλλος διεκδικεί το 84% και ξαφνικά βγαίνει αυτή η ανακοίνωση, δλδ το fb πέθανε ζητώ το fb... Πολλά περίεργα μηνύματα πέφτουν από παντού. Πάντως τελικά ο μεγαλύτερος ρουφιάνος του Ίντερνετ δεν είναι η google όπως αρχικά πιστεύαμε αλλά το fb. Απορώ με όλους αυτούς που το χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά και με όλα αυτά τα τύακια που ζουν την ζωή τους μόνο και μόνο για να μπουν μετά στο failbook και να κοινοποιήσουν πόσο γαματοι είναι, πόσο καλά πέρασαν και να ανεβάσουν και καμία 50ρια φωτογραφίες. Sent from my iPod touch using Insomnia.app Σωστός 100%...
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 αναλόγως τι κάνει ο καθένας εκεί μέσα.... σε κάθε ταξίδι που έκανα ,γνώρισα 5-6 γκομενάκια από κοντά, κράτησα k το καλύτερο στο τέλος k πάπαλα... so fkin what?
Peter_Line Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ευτυχώς υπάρχετε εσείς οι πανεπιστήμονες , πανέξυπνοι και οριοθετείτε το έξυπνο και το μη Φίλε μου και εσύ το ίδιο όμως νομίζεις οτι κάνεις.
feodor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αλλα αυτο που μου φαινεται γελοιο ειναι αυτοι που πιστευουν οτι η προσωπικοτητα τους ειναι τοσο σημαντικη για να φακελωθει. Δεν ειναι καθολου γελοιο IMHO, η μια προσωπικοτητα μονη της δεν ειναι σημαντικη, αλλα ολες μαζι ειναι. Οι ψηφοι μας βγαζουν κυβερνησεις, μην το ξεχνας. Επισης μεσω του φεισμπουκ και του καθε φεισμπουκ μπορει να "σφυγμομετρησουν" τη κοινωνια. Δεν λεω οτι γινεται μονο μεσω αυτου, αλλα εφοσον το εχουν, γιατι να μην το εκμεταλλευτουν. Οταν λεω να "σφυγμομετρησουν", τι εννοω: Μπορει να θελουν να δουν τι γνωμη εχουν οι ελληνες για τους τουρκους πχ. Οταν υπαρχει γκρουπ αντιτουρκικο στο φεισμπουκ και γυρω στα 300000 μελη εγγεγραμμενους, αυτο αν μη τι αλλο ειναι μια καποια ενδειξη. Ή καποιο αλλο παραδειγμα, επειδη τυγχανει να ειμαι απ την αλβανια, υπαρχει γκρουπ στο φεισμπουκ που ειναι υπερ της μεγαλης αλβανιας. Απ τα ποσα μελη εχει το γκρουπ αλλα και απ τα σχόλια, μπορουν οι μυστικες υπηρεσιες να δουν τι απηχηση εχει στον κοσμο η συγκεκριμενη ιδεα. Και δεν σου λεω οτι θα ειναι 100% σιγουροι, αλλα σιγουρα καποια ιδεα θα παρουν.Να ξερουν που βαδιζουν βρε αδερφε. Τσαμπα δημοσκοπηση. Υπαρχει και το πολιτικο φακελωμα. Πολλοι μπορει να γελατε μ αυτο αλλα ισχυει. Εδω ο κοσμος εχει υποφερει απ το φακελωμα. Αν ησουν κομμουνιστης ή απλα δηομκρατης σε στελναν εξορια, δεν εβρισκες δουλεια κι αλλα τετοια ομορφα. Θα μου πεις δεν ζουμε σε τετοιες εποχες. Ναι αλλα οι εποχες μπορει να αλλαζουν. Και απ την αλλη, και μονο το γεγονος οτι ξερουν ποσες ωρες ειμαστε συνδεδεμενοι στο φεισμπουκ και στο ιντερνετ γενικοτερα, ειναι πολυ σημαντικο "γι'αυτους που ενδιαφερονται". Ετσι μπορουν να δουνε αν ειμαστε επαναστατες του καναπεως ή βγαινουμε στο δρομο. Καιμε το μυαλο μας ωρες μπροστα απ το πισι ή κανουμε και τπτ αλλο χρησιμο. Χμ, σεντονι το ποστ γμτ
alexioualexios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Η επισκεψιμότητα του fb πέφτει σε ένα μήνα στις ΗΠΑ πάνω από 80% , οι μουσουλμάνοι το μποικοταρουν, o άλλος διεκδικεί το 84% και ξαφνικά βγαίνει αυτή η ανακοίνωση, δλδ το fb πέθανε ζητώ το fb... Πολλά περίεργα μηνύματα πέφτουν από παντού. Πάντως τελικά ο μεγαλύτερος ρουφιάνος του Ίντερνετ δεν είναι η google όπως αρχικά πιστεύαμε αλλά το fb. Απορώ με όλους αυτούς που το χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά και με όλα αυτά τα τύακια που ζουν την ζωή τους μόνο και μόνο για να μπουν μετά στο failbook και να κοινοποιήσουν πόσο γαματοι είναι, πόσο καλά πέρασαν και να ανεβάσουν και καμία 50ρια φωτογραφίες. Sent from my iPod touch using Insomnia.app Θες να μου πεις με πιο τρόπο σε φακελώνει το Facebook ? Χωρίς να κάνεις δικές σου κινήσεις. Πες ότι μπήκες σήμερα. Τί έκανε; Σε φακέλωσε και πως; και μετά πες μου πως ένα φόρουμ το θεωρείς αθώο και δε σε φακελώνει.
alexioualexios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δεν ειναι καθολου γελοιοIMHO, η μια προσωπικοτητα μονη της δεν ειναι σημαντικη, αλλα ολες μαζι ειναι. Οι ψηφοι μας βγαζουν κυβερνησεις, μην το ξεχνας. Επισης μεσω του φεισμπουκ και του καθε φεισμπουκ μπορει να "σφυγμομετρησουν" τη κοινωνια. Δεν λεω οτι γινεται μονο μεσω αυτου, αλλα εφοσον το εχουν, γιατι να μην το εκμεταλλευτουν. Οταν λεω να "σφυγμομετρησουν", τι εννοω: Μπορει να θελουν να δουν τι γνωμη εχουν οι ελληνες για τους τουρκους πχ. Οταν υπαρχει γκρουπ αντιτουρκικο στο φεισμπουκ και γυρω στα 300000 μελη εγγεγραμμενους, αυτο αν μη τι αλλο ειναι μια καποια ενδειξη. Ή καποιο αλλο παραδειγμα, επειδη τυγχανει να ειμαι απ την αλβανια, υπαρχει γκρουπ στο φεισμπουκ που ειναι υπερ της μεγαλης αλβανιας. Απ τα ποσα μελη εχει το γκρουπ αλλα και απ τα σχόλια, μπορουν οι μυστικες υπηρεσιες να δουν τι απηχηση εχει στον κοσμο η συγκεκριμενη ιδεα. Και δεν σου λεω οτι θα ειναι 100% σιγουροι, αλλα σιγουρα καποια ιδεα θα παρουν.Να ξερουν που βαδιζουν βρε αδερφε. Τσαμπα δημοσκοπηση. Υπαρχει και το πολιτικο φακελωμα. Πολλοι μπορει να γελατε μ αυτο αλλα ισχυει. Εδω ο κοσμος εχει υποφερει απ το φακελωμα. Αν ησουν κομμουνιστης ή απλα δηομκρατης σε στελναν εξορια, δεν εβρισκες δουλεια κι αλλα τετοια ομορφα. Θα μου πεις δεν ζουμε σε τετοιες εποχες. Ναι αλλα οι εποχες μπορει να αλλαζουν. Και απ την αλλη, και μονο το γεγονος οτι ξερουν ποσες ωρες ειμαστε συνδεδεμενοι στο φεισμπουκ και στο ιντερνετ γενικοτερα, ειναι πολυ σημαντικο "γι'αυτους που ενδιαφερονται". Ετσι μπορουν να δουνε αν ειμαστε επαναστατες του καναπεως ή βγαινουμε στο δρομο. Καιμε το μυαλο μας ωρες μπροστα απ το πισι ή κανουμε και τπτ αλλο χρησιμο. Χμ, σεντονι το ποστ γμτ συγγνώμη αλλά οι μόδα με τις ομάδες είναι καινούργια; Κοίτα λίγο κάποιες σελίδες πολλών χρόνων.... κάποια κανάλια στο IRC επίσης πολλών χρόνων... κοίτα κάποια κανάλια στο Youtube και αυτά πολλών χρόνων... Μάλλον προκατάληψη το λέω εγώ έναντι του face.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα