Darth_Fanis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Αυτήν την στιγμή γράφω το τελευταίο...post από ένα internet καφέ. Πήγα και διέκοψα την σύνδεση μου με τον παροχέα. Με όλα αυτά που διάβασα τρόμαξα... Δεν θα ξαναμπώ στο διαδίκτυο. Αφού ακόμη και το ψαχτήρι της google κρατάει αρκετές πληροφορίες. Γενικά όλα στο ΝΕΤ είναι ύποπτα. Έχω αγοράσει κι ένα ρόπαλο. Θα γυρίσω στην προ-Ιστορία. Μια χαρά ήταν η τότε εποχή... Εδώ γελάμε...;
Meddle Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Παιδιά, εγώ την έχω βρει τη λύση. http://www.facebook.com/group.php?gid=36293739761&ref=ts Απορώ γιατί φοβάστε τόσο για την CIA και την ΕΥΠ (έλεος ) και όχι τόσο για κάποια άτομα που βρίσκονται μέσα στον στενό κύκλο σας και μπορούν άνετα να σας εκμεταλλευτούν με όσα θα βρουν στο fb (συνεργάτες, συγγενείς κλπ).
Meddle Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Βαλτε βαλτε φωτογραφιες σας.....Οταν δειτε την φατσα σας σε καμια τσοντα να δω τι θα λετε........... τουλάχιστον να πάρουμε κανένα ποσοστό γιατί η κρίση μας έχει ζορίσει αρκετά
fabiawrc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 εμενα μου την σπαει το fb για το λογο οτι,βρισκει ο αλλος γκομενα κατευθειαν θα την βαλει αγκαλια στην φωτο του προφιλ,θα πει με ποια τα εχει..η κατι αλλες που πανε και ανεβαζουν φωτο απο αραβωνες στο σπιτι κλπ...ολα στη φορα!
Meddle Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 εμενα μου την σπαει το fb για το λογο οτι,βρισκει ο αλλος γκομενα κατευθειαν θα την βαλει αγκαλια στην φωτο του προφιλ,θα πει με ποια τα εχει..η κατι αλλες που πανε και ανεβαζουν φωτο απο αραβωνες στο σπιτι κλπ...ολα στη φορα! Γι'αυτό δε φταίει το Facebook, αλλά ο ηλίθιος χρήστης του.
alexioualexios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 εμενα μου την σπαει το fb για το λογο οτι,βρισκει ο αλλος γκομενα κατευθειαν θα την βαλει αγκαλια στην φωτο του προφιλ,θα πει με ποια τα εχει..η κατι αλλες που πανε και ανεβαζουν φωτο απο αραβωνες στο σπιτι κλπ...ολα στη φορα! και να δεις κάτι μούτρα που έχουν όταν από αρραβωνιασμένη/παντρεμένη το γυρίζουν στο ελεύθερη... ή εξαφανίζουν την κατάσταση... άντε μετά αυτή/αυτός που έχει ανεβάσει τόσες φωτό με αρραβώνες να αρχίσει να σβήνει... Στο Facebook αν χρεώνονταν το edit, τώρα κάποιοι θα είχαν αγοράσει τον πλανήτη.
mdr21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Το οτι έχετε δηλωσει τα καρτοκινητά δεν σας πειράζει το fb σας μάρανε που το λεει απο μονο του οτι ειναι φακέλωμα.Επίσης το Αμκα δεν σας πειράζει αλλα όλοι το έχετε.. Τον αριθμο δελτίου ταυτότητας παλι ολοι... Το αφμ; ολοι.... Την καρτα του πολιτη; (αμκα) λίγοι αλλα σιγά σιγά γκουχου γκουχου γρήγορα γρήγορα δηλαδή σύντομα... Το μικρο τσιπ; Ελάχιστοι σε beta φάση αλλα ολοι θα το βάλετε.. Οπότε το facebook τι σας χαλάει;;; Διπλοθεσιτης δημοσιος υπαλληλος μυριζομαι.... Εισαι κατα και της απογραφης των Δ.Υ να φανταστω?
egw_eimai_re Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Διπλοθεσιτης δημοσιος υπαλληλος μυριζομαι....Εισαι κατα και της απογραφης των Δ.Υ να φανταστω? μάλλον η μύτη σου θέλει ξεμπούκωμα.
mdr21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 μάλλον η μύτη σου θέλει ξεμπούκωμα. Τουλαχιστον τοτε θα ειχες μια δικαιολογια
madem Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο στο facebook.. είτε το θέλουμε είτε όχι... http://www.kavalacity.net - Το απόλυτο portal της Καβάλας!
pournaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μπράβο στο facebook.. είτε το θέλουμε είτε όχι...http://www.kavalacity.net - Το απόλυτο portal της Καβάλας! Το απολυτο πορταλ της Καβαλας εχει αμεση σχεση με το facebook απο οτι βλεπω...
alex22 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2010 μολις γινουν 666.666.666 τοτε θα κατεβουν και οι φορ χορσμεν...
billvwrulez Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παιδια συνεχιστε εχω λυθει στα γελια με αυτα που διαβαζω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα