feodor Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 @alexioualexios Μα δεν προσεξες οτι λεω το φεισμπουκ και το καθε φεισμπουκ? Εννοώντας οτι και αλλες σελιδες προσφερονται για φακελωμα. Το ποιντ μου ειναι οτι το φεισμπουκ λειτουργει συμπληρωματικα σε ολ αυτα. Ειναι ενα κομματι του παζλ. Οσο γι αυτα που λεω για τις ομαδες. Δικες μου σκεψεις ειναι και δινω τροφη για σκεψη και προβληματισμο. Ορεξη να εχει κανεις. Γιατι, δεν σου φαινονται λογικα αυτα που λεω για τις ομαδες?
alexioualexios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 αν το βλέπεις σαν εξέλιξη της εκάστοτε μορφής των ομαδών είσαι οκ. γιατί αυτά δε ξεκίνησαν τώρα. Πριν 15 χρόνια περίπου όπου ξεφύτρωσαν τα ίντερνετ καφέ, ο κάθε φανατικός μιας ιδέας έκανε και μία ομάδα στο τότε irc. Μετά την έκανε στις πρώτες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τώρα απλά τις έκανε και μέσα στο face. Είμαι ενάντια σε αυτόν που θα υποστηρίξει ότι όλα αυτά τα πράγματα έχουν δημιουργηθεί με την έλευση του facebook Πάντως δεν είναι φακέλωμα το facebook κάθε facebook. Αν δε δηλώσεις στοιχεία πως θα σε φακελώσει; Οικειοθελώς δηλώνει ο καθένας ότι θέλει. Μόνο την IP του παρόχου σου και το email σου καταγράφει. Ότι ακριβώς και το insomnia.
feodor Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αν ειναι εξελιξη του IRC δεν το ξερω γιατι τοτε δεν ειχα νετ. Εγω λεω τι βλεπω τωρα. Δεν επιμενω τοσο πολυ στο προσωπικο φακελωμα. Αυτο αν γινει, μεσω της IP θα γινει. Πιο πολυ επιμενω στο "ομαδικο" φακελωμα. Δηλαδη να δουν λιγο που κυμαινεται η κοινη γνωμη σε καποια "καυτα" ζητηματα ή να προσπαθουν να την χειραγωγησουν. Οσο μπορουν. Παντως, αμα χρειαστει να δουν ποιος χρηστης κρυβεται πισω απο πoια ip, θα το δουν. Δεν ξερω αν το κανουν και τωρα. Εγω μια φορα ειμαι δυσπιστος. Μας πουλανε τα περι σεβασμου των ευαισθητων προσωπικων δεδομενων αλλα οπου ακους πολλα κερασια... Κατα τη γνωμη μου, η εξουσια χρησιμοποιει ολα τα μεσα για να διατηρηθει.. Edit: ειμαι off topic
bluesattack Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 γιατί αυτά δε ξεκίνησαν τώρα. Πριν 15 χρόνια περίπου όπου ξεφύτρωσαν τα ίντερνετ καφέ, ο κάθε φανατικός μιας ιδέας έκανε και μία ομάδα στο τότε irc. Μετά την έκανε στις πρώτες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τώρα απλά τις έκανε και μέσα στο face. Είμαι ενάντια σε αυτόν που θα υποστηρίξει ότι όλα αυτά τα πράγματα έχουν δημιουργηθεί με την έλευση του facebook Πάντως δεν είναι φακέλωμα το facebook κάθε facebook. Αν δε δηλώσεις στοιχεία πως θα σε φακελώσει; Οικειοθελώς δηλώνει ο καθένας ότι θέλει. Μόνο την IP του παρόχου σου και το email σου καταγράφει. Ότι ακριβώς και το insomnia. Ετσι ακριβως.
evkar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 κάπου είχα διαβάσει ότι και διαγραφή του λογαριασμού σου να κάνεις , αυτοί πάλι κρατάνε τα δεδομένα σου σε back up , και ό,τι συνεργάζονται με την αμερικάνικη κυβέρνηση και διάφορα τέτοια . όχι ό,τι με απασχολεί το θέμα προσωπικά αφού ποτέ δεν είχα σελίδα εκεί , αλλά είμαι βέβαιος με την τρέλλα που δέρνει τους αμερικανούς για ασφάλεια κλπ , όλο και κάτι θα τρέχει στο παρασκήνιο. Τώρα , αν ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να κάνει φίλους μεσα απο τέτοιες σελίδες , ή θέλει να εκτίθεται με αυτό το τρόπο , αυτό είναι αποκλειστικά δική του υπόθεση και εμάς ουδόλως μας αφορά .
status Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Υπαρχουν και τριχρονα μωρα φακελωμενα στο facebook που τα βαζουν οι γονεις τους. Ακομα ταυτοτητα δεν εχουν, ΠΡΩΤΑ στο facebook. Θα μας δινουν στην ταυτοτητα να γραφουμε το url του προφιλ μας για να εχουν ενα στοιχειο παραπανω οταν μας ψαχνουν!!! "Είσαι στο facebook άρα υπάρχεις"
kostastnt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Φακέλωμα και μαλακίες... Λες και όλοι είστε μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης ή πετάτε μπουκάλια από τα πανεπιστήμια... Ούτε εγώ έχω facebook αλλά δεν σημαίνει ότι είμαι κατά του fb... Όποιος θέλει μπαίνει χαβαλεδιάζει και κλείνει... Όποιος δεν γουστάρει απλά δεν .εχει...
NewProject Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Όποιος θέλει μπαίνει χαβαλεδιάζει και κλείνει... εεε βεβαια ... δεν το συζηταω ... και απο ποτε δηλαδη καποιος που θελει να κανει χαβαλε ξεκιναει απο το Facebook ; ελεος !!!
kostastnt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για κάποιους αυτό είναι χαβαλές... Για άλλους είναι να πηγαίνουν για καφέ... Γιά άλλους να τρέχουν με αυτοκίνητα κινδυνεύοντας να σκοτωθούν... Για άλλους να πίνουν αίμα... Όπως γουστάρει ο καθένας κάνει
alexioualexios Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Φακέλωμα και μαλακίες... Λες και όλοι είστε μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης ή πετάτε μπουκάλια από τα πανεπιστήμια... Ούτε εγώ έχω facebook αλλά δεν σημαίνει ότι είμαι κατά του fb... Όποιος θέλει μπαίνει χαβαλεδιάζει και κλείνει... Όποιος δεν γουστάρει απλά δεν .εχει... ποτέ δε ξέρεις με ποιον μιλάς ακόμα και στο ίδιο φόρουμ. Εδώ έχεις την ανωνυμία ενός nickname. Εκεί έχεις το προτέρημα ότι, ό,τι δηλώσεις είσαι.
NewProject Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Για κάποιους αυτό είναι χαβαλές... Για άλλους είναι να πηγαίνουν για καφέ... Γιά άλλους να τρέχουν με αυτοκίνητα κινδυνεύοντας να σκοτωθούν... Για άλλους να πίνουν αίμα... Όπως γουστάρει ο καθένας κάνει ακριβως αυτο . και λεω εγω τωρα "ποιος θεωρει το FB μεσο για χαβαλε ; " απλα μου φενεται περιεργο ....
kawa58 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Βαλτε βαλτε φωτογραφιες σας.....Οταν δειτε την φατσα σας σε καμια τσοντα να δω τι θα λετε........... Μακαρι.. Εγω ειμαι μεσα! Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
egw_eimai_re Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Το οτι έχετε δηλωσει τα καρτοκινητά δεν σας πειράζει το fb σας μάρανε που το λεει απο μονο του οτι ειναι φακέλωμα. Επίσης το Αμκα δεν σας πειράζει αλλα όλοι το έχετε.. Τον αριθμο δελτίου ταυτότητας παλι ολοι... Το αφμ; ολοι.... Την καρτα του πολιτη; (αμκα) λίγοι αλλα σιγά σιγά γκουχου γκουχου γρήγορα γρήγορα δηλαδή σύντομα... Το μικρο τσιπ; Ελάχιστοι σε beta φάση αλλα ολοι θα το βάλετε.. Οπότε το facebook τι σας χαλάει;;;
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Μετράνε και μας που μας μπλόκαραν και απέκλεισαν οι διαχειριστές ; Όσοι βλέπετε φακελώματα,απορώ γιατί; Σπρώχνετε τίποτα ναρκωτικά;Κλέβετε;Σκοτώνεται; Χρωστάτε πιο πολλά και απο την ζώη σας; Αν ναι,τότε quit internet at all.! Κρυφτήτε και σε μια σπηλιά,που δεν θα σας βλέπει κανείς(εννοώντας τις φώτος που ίσως νομίζετε ότι θα σας πάρουν την φάτσα να την κάνουν πόστερ για το νέο spiderman ) . Μόνο την IP του παρόχου σου και το email σου καταγράφει. Ότι ακριβώς και το insomnia. Insomnia δεν το περίμενα πότε από σένα..Φύγαμε για μαζικές κινητοποιήσεις και πορείες!Την ανωνυμία μας τώρα πίσω! :lol: (θα πάρω όμηρο τον privanteer ) Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2010 από xtrmsnpr
thanstef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Αυτήν την στιγμή γράφω το τελευταίο...post από ένα internet καφέ. Πήγα και διέκοψα την σύνδεση μου με τον παροχέα. Με όλα αυτά που διάβασα τρόμαξα... Δεν θα ξαναμπώ στο διαδίκτυο. Αφού ακόμη και το ψαχτήρι της google κρατάει αρκετές πληροφορίες. Γενικά όλα στο ΝΕΤ είναι ύποπτα. Έχω αγοράσει κι ένα ρόπαλο. Θα γυρίσω στην προ-Ιστορία. Μια χαρά ήταν η τότε εποχή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα