Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τον πρωθυπουργο σας και τους υπολοιπους τους παρακολουθουσαμε απο τα κινητα τους και με αλλους τροπους που δεν μπορω να πω , δεν μπαιναμε στην σελιδα του fb τους.

Το gamato σας το κλεισαμε με αλλο τροπο που παλι δεν μπορω να σου πω , την φημη του fb για το gamato την διαρευσαμε για να σας ριξουμε σταχτη στα ματια.

Οποιος μας ενδιαφερει να φακελωσουμε ΔΕΝ εχει σελιδα fb...

χαχαχαχαχαααχαχ οκ... σε πιστέψαμε... εγω πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είσαι μυστικής υπηρεσίας...

και δεν εννοώ ότι έμπαιναν στην σελίδα του facebook του Πρωθυπουργού για τον υποκλέψουν..έλεος..απλά γενικά δεν αισθάνομαι ασφαλής όπως και κανείς που ξέρω δηλαδή όχι μόνο από "μυστικές Υπηρεσίες" (λολ) αλλά γενικά...άνθρωποι έχουν χάσει δουλείες (και ας ήταν στην Αμερική) ή μαθητές με αποβολές (αυτό έγινε και εδώ, στα χανια αν θυμάμαι καλά) μόνο και μόνο για μια σελίδα..οπότε που μου λες για να μην ανησυχώ?

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρήκατε τον Κωστάκη δηλαδή από τα ποστ του στο insomnia;;;; Γουάουυυυυ! :lol:

Πάντως αν κράζεις κάτι που κάνει η πλειοψηφία του κόσμου έτσι απλά για να το κράζεις γίνεσαι αυτομάτως και πολύ κουλ.Διαφέρεις ρε παιδί μου πως να στο πω.Δεν είσαι σαν τα λοιπά πρόβατα, έχεις ρίγες.

Υ.Γ. τα ρέιμπαν είναι μια χαρά γυαλάκια.Εμένα δε μου παν οι μάσκες. :lol:

Δημοσ.
χαχαχαχαχαααχαχ οκ... σε πιστέψαμε... εγω πάντως δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είσαι μυστικής υπηρεσίας...

και δεν εννοώ ότι έμπαιναν στην σελίδα του facebook του Πρωθυπουργού για τον υποκλέψουν..έλεος..απλά γενικά δεν αισθάνομαι ασφαλής όπως και κανείς που ξέρω δηλαδή όχι μόνο από "μυστικές Υπηρεσίες" (λολ) αλλά γενικά...άνθρωποι έχουν χάσει δουλείες (και ας ήταν στην Αμερική) ή μαθητές με αποβολές (αυτό έγινε και εδώ, στα χανια αν θυμάμαι καλά) μόνο και μόνο για μια σελίδα..οπότε που μου λες για να μην ανησυχώ?

Για να χασεις δουλεια, για να φας αποβολη, δε γινεται απλα επειδη εχεις μια σελιδα στο fb, αλλα επειδη μεσα απο fb εγραψες η εδειξες κατι το οποιο ηταν παρανομο, απρεπες, συκοφαντικο κλπ.

Δεν γινεται να κατηγορεις το μεσο συνολικα, επειδη καποιος παπαρας μπορει να μπηκε στο fb και να αρχισε να γαμωσταυριζει το αφεντικο του, και μετα να απολυθηκε. Δηλαδη αν εβριζε το αφεντικο του στο καφενειο και τον καρφωνε ο τυπος απο το διπλανο τραπεζακι, θα κατηγορουσαμε το καφενειο οτι δεν παρεχει προστασια στους πελατες του;

Δημοσ.
Το Facebook ανακοινώνει 500 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες

Τα νούμερα είναι πλασματικά για να μαζεύει διαφημιζόμενους.

Αφού δε σε αφήνει να ξεγραφτείς. Σε ένα φιλαράκι μάλιστα του ξανα-ενεργοποιήσανε μόνοι τους το λογαριασμό. Προσπαθεί μια βδομάδα να ξενα-ξεγραφτεί :rolleyes:

Δημοσ.

Τοτε πως γνωριζω οτι τελειωσες δομικα εργα , μιλας αγγλικα-γαλλικα , ξερεις autocad και office και στον ελευθερο σου χρονο ασχολεισαι με παιχνιδια football manager και ταινιες ?

Δημοσ.
Για να χασεις δουλεια, για να φας αποβολη, δε γινεται απλα επειδη εχεις μια σελιδα στο fb, αλλα επειδη μεσα απο fb εγραψες η εδειξες κατι το οποιο ηταν παρανομο, απρεπες, συκοφαντικο κλπ.

Δεν γινεται να κατηγορεις το μεσο συνολικα, επειδη καποιος παπαρας μπορει να μπηκε στο fb και να αρχισε να γαμωσταυριζει το αφεντικο του, και μετα να απολυθηκε. Δηλαδη αν εβριζε το αφεντικο του στο καφενειο και τον καρφωνε ο τυπος απο το διπλανο τραπεζακι, θα κατηγορουσαμε το καφενειο οτι δεν παρεχει προστασια στους πελατες του;

οχι αλλά έχω ακούσει παπάρες να απολύονται όχι επειδή βρίζουν άλλα επειδή ανεβάζουν φώτο. ότι και να πεις και οποιον και αν ρωτήσεις θα σου πει πώς δεν νιώθει ασφαλής...

Δημοσ.
Τοτε πως γνωριζω οτι τελειωσες δομικα εργα , μιλας αγγλικα-γαλλικα , ξερεις autocad και office και στον ελευθερο σου χρονο ασχολεισαι με παιχνιδια football manager και ταινιες ?

και ποιος ο λόγος να τα δημοσιεύσεις όλα αυτά??? επίδειξη δύναμης και γνώσεων?? αυτά τα βρίσκουν όλοι..δλδ τώρα εγώ αν θέλω δεν μπορώ να σου τραβήξω μια μήνυση για παραβίαση και δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων..σε ωραία και ψύχραιμα άτομα αφήνουμε "Υπηρεσίες" του κράτους (αν εισαι δλδ)

Δημοσ.
Εμένα δε με ενοχλεί το FB. Το FB τη δουλειά του κάνει. Εμένα με ενοχλεί που όλοι σα τα πρόββατα, προκειμένου να είναι μέσα στη μόδα και μιμούμενοι ο ένας τον άλλο δημιουργούν λογαριασμούς στο FB . Οι πιο πολλοί έτσι κάνουν πιστεύω. Επειδή ο τάδε έκανε FB απο τη παρέα η η τάδε η οποία μου αρέσει πρέπει να κάνω και εγώ. Αυτή η νοοτροπία κοπαδιού είναι μου με ενοχλεί. Είναι σα το ντύσιμο που βλέπεις πολλούς να φοράνε κοντομάνικες μπλούζες και να σηκώνουν το γιακά λές και είναι ο Κόμης Δράκουλας. Η που όλοι πάνε και αγοράζουν τα γυαλιά Rayban της δεκαετίας του '80. Αυτη είναι η κοινωνία μας σήμερα μια κοινωνία προββάτων. Στην βλακεία του κόσμου βασίστηκε αυτος που δημιούργησε το FB ( αυτός ο βλακόμπεργκ, ξερω γώ πως λέγεται...) και έχει γίνει δισσεκατομυριούχος.

Τι προβατα μωρε... Πιστευεις οτι "μετρας", κραζοντας το fb; Αυτη μανια να κραζετε κατι κοινος αποδεχτο δεν σας κανει εξυπνους. Η λογικη "χμμ αυτο το πραμα ειναι αποδεχτο απο πολυ κοσμο, πρεπει να το κραξω να φανω εξυπνος" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ._

• Moderators
Δημοσ.
δλδ τώρα εγώ αν θέλω δεν μπορώ να σου τραβήξω μια μήνυση για παραβίαση και δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων

Αν και αμφιβαλλω πως θα μπορουσες να κανεις κατι τετοιο(οχι συγκεκριμενα εσυ,γενικα μιλαω),θα ηταν ενδιαφερον μια εμπεριστατωμενη αποψη επι του θεματος (..κοινως: κανεις δικηγορος?).

Αν τα"προσωπικα δεδομενα"που postaρε πριν ο mdr21 για σενα,προερχονται οντως απο σενα και την facebook page σου,θεωρουνται"προσωπικα"πια?

Δημοσ.
και ποιος ο λόγος να τα δημοσιεύσεις όλα αυτά??? επίδειξη δύναμης και γνώσεων?? αυτά τα βρίσκουν όλοι..δλδ τώρα εγώ αν θέλω δεν μπορώ να σου τραβήξω μια μήνυση για παραβίαση και δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων..σε ωραία και ψύχραιμα άτομα αφήνουμε "Υπηρεσίες" του κράτους (αν εισαι δλδ)

Μην σε ψαρώνουν 13χρονα ρε συ:

http://www.michanikos.gr/showthread.php?p=197234#post197234

http://www.fmgreece.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=968611&sid=218d99d4c7e511b9080b8301d6915948#p968611

:P

Δημοσ.

Εγω ειμαι 13χρονος ή αυτος που πιστευε οτι συνομιλει στο insomnia.gr με πρακτορα της CIA??

Τεσπα με τον διαλογο μου με τον Johnny ο καθενας εβγαλε τα συμπερασματα του για αυτους που κατηγορουν για φακελωμα το fb.

Ειπαμε το fb ειναι ενα καταπληκτικο εργαλειο επικοινωνιας , ισως το καλυτερο και οπως ολα τα εργαλεια αναλογα πως το χρησιμοποιεις εχεις και τις αναλογες θετικες ή αρνητικες συνεπειες για τις οποιες σιγουρα δεν φταιει το εργαλειο.

Καταλαβαινω οτι οπως ανεφερε και καποιος προηγουμενως αν ειναι μια φορα μοδα και cool το να εισαι στο fb , ειναι 10 φορες το να το κραζεις και να λες οτι εσυ "αντιστεκεσαι" και δεν ανηκεις στην κοινοτητα του.

Αλλα αυτο που μου φαινεται γελοιο ειναι αυτοι που πιστευουν οτι η προσωπικοτητα τους ειναι τοσο σημαντικη για να φακελωθει.

Οπως εχω ξαναπει αν καποιος χρησιμοποιουσε τις σελιδες του fb για να βγαλει συμπερασματα για καποιον αλλο , τοτε θα κατεληγε οτι ΟΛΟΙ οι Ελληνες ειμαστε λεφταδες , τρελλα παρτυ animals , σε ολα τα κλαμπ μας ξερουνε , βγαινουμε καθε μερα , ολοι εχουμε πολλες γκομενες που μας γουσταρουν και δεν χανουν ευκαιρια να βγαινουν φωτο μαζι μας αγκαλιαστες , ολες οι Ελληνιδες ειναι cool και ανετες , ολοι ειμαστε αριστεροι αλλα και δεξιοι συγχρονως , ολοι ψωνιζουμε φανατικα gucci και αλλα πολλα...

Δημοσ.

Η επισκεψιμότητα του fb πέφτει σε ένα μήνα στις ΗΠΑ πάνω από 80% , οι μουσουλμάνοι το μποικοταρουν, o άλλος διεκδικεί το 84% και ξαφνικά βγαίνει αυτή η ανακοίνωση, δλδ το fb πέθανε ζητώ το fb... Πολλά περίεργα μηνύματα πέφτουν από παντού. Πάντως τελικά ο μεγαλύτερος ρουφιάνος του Ίντερνετ δεν είναι η google όπως αρχικά πιστεύαμε αλλά το fb. Απορώ με όλους αυτούς που το χρησιμοποιούν ακόμα, αλλά και με όλα αυτά τα τύακια που ζουν την ζωή τους μόνο και μόνο για να μπουν μετά στο failbook και να κοινοποιήσουν πόσο γαματοι είναι, πόσο καλά πέρασαν και να ανεβάσουν και καμία 50ρια φωτογραφίες.

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...