Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

• το 50% των ενεργών χρηστών συνδέεται στο Facebook οποιαδήποτε δεδομένη μέρα
  • Ο μέσος χρήστης έχει 130 φίλους
  • Συνολικά 500 δισεκατομμύρια λεπτά ξοδεύουν οι χρήστες μέσα στην ιστοσελίδα
  • Ο μέσος χρήστης είναι συνδεδεμένος σε 60 σελίδες, ομάδες και γεγονότα
  • Ο μέσος χρήστης δημιουργεί 70 κομμάτια περιεχομένου κάθε μήνα

και μετα σου λενε οτι με ενα τσιγαρο χανεις 17 λεπτα απο τη ζωη σου ..... :eek:

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά όποτε πέφτει θέμα συζήτησης το facebook, τα πρώτα σχόλια που γράφονται είναι από άτομα που είτε δηλώνουν περήφανοι που δε χρησιμοποιούν το facebook είτε δηλώνουν λυπημένοι για όλους εμάς τους υπόλοιπους που το χρησιμοποιούμε. Το facebook λοιπόν είναι ένα εργαλείο και πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα. Εάν χρησιμοποιείς τη σόλα του παπουτσιού για να καρφώσεις ένα καρφί στον τοίχο, τότε κάτι δεν κάνεις καλά. Έτσι και στο facebook, αν αν δε διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης του εργαλείου και αν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά, τότε μπορεί να ταλαιπωρηθείς όπως με το να δεις τη φάτσα σου σε καμία τσόντα όπως λέει ο φίλος.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Έτσι και στο facebook, αν αν δε διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης του εργαλείου και αν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά, τότε μπορεί να ταλαιπωρηθείς όπως με το να δεις τη φάτσα σου σε καμία τσόντα όπως λέει ο φίλος.

Επειδη ακριβως διαβασα τις οδηγιες χρησεως του, καθως και τις τελευταιες "μικροαλλαγες" που εγιναν, και εξεπλαγην με αυτες, συνειδητοτατα απεχω.

Μεχρι και η κοπελα μου εχει ''fb'', αλλα αδιαφορω παντελως για την υπαρξη του :-)

PS: Δε θα καταντησω σαν αυτα που πλεον βλεπω συνεχεια, απο 15 χρονα μεχρι μεγαλους ανθρωπους σε καφετεριες και παντος ειδους μαγαζια να κουβεντιαζουν διαρκως ''για το facebook'' και να βγαζουν φωτογραφιες ασυστολα ''για το facebook''. Λυπηθειτε μας πια...

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
Βαλτε βαλτε φωτογραφιες σας.....

Οταν δειτε την φατσα σας σε καμια τσοντα να δω τι θα λετε...........:-(

Και τι με χαλάει..?! :P

Πέρα από την πλάκα... ειλικρινά πιστεύεται ότι μπορεί να κάτσει κανείς να κάνει τέτοιο πράγμα?!

Λίγο υπερβολικό δεν είναι?!

Δημοσ.
Δεν ξέω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά όποτε πέφτει θέμα συζήτησης το facebook, τα πρώτα σχόλια που γράφονται είναι από άτομα που είτε δηλώνουν περήφανοι που δε χρησιμοποιούν το facebook είτε δηλώνουν λυπημένοι για όλους εμάς τους υπόλοιπους που το χρησιμοποιούμε. Το facebook λοιπόν είναι ένα εργαλείο και πρέπει να ξέρεις πώς να το χρησιμοποιείς κατάλληλα. Εάν χρησιμοποιείς τη σόλα του παπουτσιού για να καρφώσεις ένα καρφί στον τοίχο, τότε κάτι δεν κάνεις καλά. Έτσι και στο facebook, αν αν δε διαβάσεις τις οδηγίες χρήσης του εργαλείου και αν δεν το χρησιμοποιήσεις σωστά, τότε μπορεί να ταλαιπωρηθείς όπως με το να δεις τη φάτσα σου σε καμία τσόντα όπως λέει ο φίλος.

Εμένα δε με ενοχλεί το FB. Το FB τη δουλειά του κάνει. Εμένα με ενοχλεί που όλοι σα τα πρόββατα, προκειμένου να είναι μέσα στη μόδα και μιμούμενοι ο ένας τον άλλο δημιουργούν λογαριασμούς στο FB . Οι πιο πολλοί έτσι κάνουν πιστεύω. Επειδή ο τάδε έκανε FB απο τη παρέα η η τάδε η οποία μου αρέσει πρέπει να κάνω και εγώ. Αυτή η νοοτροπία κοπαδιού είναι μου με ενοχλεί. Είναι σα το ντύσιμο που βλέπεις πολλούς να φοράνε κοντομάνικες μπλούζες και να σηκώνουν το γιακά λές και είναι ο Κόμης Δράκουλας. Η που όλοι πάνε και αγοράζουν τα γυαλιά Rayban της δεκαετίας του '80. Αυτη είναι η κοινωνία μας σήμερα μια κοινωνία προββάτων. Στην βλακεία του κόσμου βασίστηκε αυτος που δημιούργησε το FB ( αυτός ο βλακόμπεργκ, ξερω γώ πως λέγεται...) και έχει γίνει δισσεκατομυριούχος.

Δημοσ.

Το θέμα ειναι αν το φαινομενο του φεις μπουκ που αποτελει κοινωνικη εξελιξη των δικτυων επικοινωνιας θα εχει μελλον ή οχι αφου στις ΗΠΑ πολλοι το εγκαταλειπουν. Εγινε ταινια αλλα οι εμπνευστές του βρισκονται στα δικαστηρια. Καλα λενε οτι το χρημα χαλαει τον ανθρωπο και ανεβαινει στο καλαμι...

Δημοσ.

και εγώ το χρησιμοποιώ αλλά έχω έρθει πολλές φορές στο αμήν για να το σβήσω,όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά και μονό στην ιδέα ότι είμαι φακελωμένος και όλης αυτής της νοοτροπίας,χίλιες φορές το myspace:-)

Δημοσ.

Εγω που εργαζομαι σε ξενες μυστικες υπηρεσιες σαν συνδεσμος με τις Ελληνικες μπορω υπευθυνα να σας πω οτι μας ειστε αδιαφοροι ολοι οσοι εχετε fb και δεν το χρησιμοποιουμε καπου για να αντλουμε πληροφοριες.

Δημοσ.
Εγω που εργαζομαι σε ξενες μυστικες υπηρεσιες σαν συνδεσμος με τις Ελληνικες μπορω υπευθυνα να σας πω οτι μας ειστε αδιαφοροι ολοι οσοι εχετε fb και δεν το χρησιμοποιουμε καπου για να αντλουμε πληροφοριες.

Πέστα ρε James.

Δημοσ.

Εγω ομως που δουλευω στις ελληνικες μυστικες υπηρεσιες μπορω υπεθυνα να πω οτι επειδη εχει πεσει ψαλιδι στα κονδυλια απο το ΔΝΤ, χρησιμοποιουμε το fb (τζαμπα ειναι), και σας εχουμε ολους φακελωμενους. Ξερουμε με τι μπλουζακι πηγατε στο παρτυ, ποιανου του αρεσει ο Χατζηγιαννης (φτου), ποσες γκριματσες μπορειτε να κανετε μεθυσμενοι κλπ.

Μη γελιεστε, τα στοιχεια σας βρισκονται στα χερια των καλυτερων, η αξιοποιηση τους θα ειναι πολυ χρησιμη για εμας.

Δημοσ.

τώρα αυτά που λες ότι είσαι και δουλεύεις είναι αλήθεια??? δουλεύεις σε τέτοιες υπηρεσίες και το λες έτσι άνετα και απροκάλυπτα???:rolleyes:

Δημοσ.

κάποιοι μπορεί να ειρωνεύονται αλλά εδώ γίνονται υποκλοπές στα κινητά και σε χίλια άλλα που χρησιμοποιούμε στο facebook δεν θα γίνει?...

και ας μην ξεχνάμε πως το gamato έκλεισε για ένα facebook οπότε νομίζω πώς μερικοί ψάχνουν λίγο παραπάνω το facebook

Δημοσ.
τώρα αυτά που λες ότι είσαι και δουλεύεις είναι αλήθεια??? δουλεύεις σε τέτοιες υπηρεσίες και το λες έτσι άνετα και απροκάλυπτα???:rolleyes:

Μοιαζω να αστειευομαι...

Δημοσ.
κάποιοι μπορεί να ειρωνεύονται αλλά εδώ γίνονται υποκλοπές στα κινητά και σε χίλια άλλα που χρησιμοποιούμε στο facebook δεν θα γίνει?...

και ας μην ξεχνάμε πως το gamato έκλεισε για ένα facebook οπότε νομίζω πώς μερικοί ψάχνουν λίγο παραπάνω το facebook

Τον πρωθυπουργο σας και τους υπολοιπους τους παρακολουθουσαμε απο τα κινητα τους και με αλλους τροπους που δεν μπορω να πω , δεν μπαιναμε στην σελιδα του fb τους.

Το gamato σας το κλεισαμε με αλλο τροπο που παλι δεν μπορω να σου πω , την φημη του fb για το gamato την διαρευσαμε για να σας ριξουμε σταχτη στα ματια.

Οποιος μας ενδιαφερει να φακελωσουμε ΔΕΝ εχει σελιδα fb...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...