Hal9000 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αν και από τη προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν οι σχετικές φήμες, το Facebook ανακοίνωσε σήμερα με κάθε επισημότητα ότι η μεγαλύτερη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει 500 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες μέσα σε 6 χρόνια λειτουργίας. Τα στατιστικά του Facebook δεν παύουν να εκπλήσσουν αφού τους τελευταίους 18 μήνες έχει τριπλασιάσει τη βάση του. Πριν μόλις 6 μήνες ο πρόεδρος και συνιδρυτής της εταιρείας είχε ανακοινώσει 400 εκατομμύρια χρήστες ενώ στις αρχές του 2009 το Facebook διέθετε 150 εκατομμύρια χρήστες. Σε δηλώσεις του μάλιστα εμφανίζεται σίγουρος ότι ο στόχος του 1 δισεκατομμυρίου εγγεγραμμένων χρηστών είναι σίγουρος. Μερικά ακόμα στατιστικά που δημοσιοποίησε το Facebook αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας από τα μέλη. Συγκεκριμένα το 50% των ενεργών χρηστών συνδέεται στο Facebook οποιαδήποτε δεδομένη μέρα Ο μέσος χρήστης έχει 130 φίλους Συνολικά 500 δισεκατομμύρια λεπτά ξοδεύουν οι χρήστες μέσα στην ιστοσελίδα Ο μέσος χρήστης είναι συνδεδεμένος σε 60 σελίδες, ομάδες και γεγονότα Ο μέσος χρήστης δημιουργεί 70 κομμάτια περιεχομένου κάθε μήνα Περισσότερα από 25 δισεκατομμύρια κομμάτια περιεχομένου, διαμοιράζονται κάθε μήνα Το 70% των εγγεγραμμένων μέλων βρίσκεται εκτός Ηνωμένων Πολιτειών Περισσότερες από 1 εκατομμύριο ιστοσελίδες, έχουν ενσωματώσει τη πλατφόρμα του Facebook Site: Facebook 500 Million Stories Site: GigaOM
rearshooter Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 κατάντια κρίμα θα ήθελα να μάθω ποιο ποσοστό των νέων μας είναι εκεί μέσα
Nik.K Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αν αναλογιστεις πως πολλοι εχουν 3,4 και 5 λογαριασμους στο FB και ακομα το οτι η βαση δεδομενων περιλαμβανει απενεργοποιημενα προφιλ τα 500.000.000 δεν μου κανουν εντυπωση.
Darth_Fanis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Φακελωμενοι ολοι.......Οντως κριμα Ναί καλά. Εγώ σε πολλούς που τους λέω οτι στο FB σε φακελώνουν με κοιτάνε με ένα βλέμμα και καλά οτι λέω βλακείες και οτι είμαι εκτος μόδας και μου λένε "σιγά ρε μεγάλε απο τότε που γεννήθηκες φακελωμένος είσαι"...Τι κατεστραμμένοι άνθρωποι...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 κατάντια κρίμα θα ήθελα να μάθω ποιο ποσοστό των νέων μας είναι εκεί μέσα Υπαρχει ελπιδα ακομα Δηλωνω 20 ετων και μη-φεησμπουκωμενος.
Jason13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Υπαρχουν και τριχρονα μωρα φακελωμενα στο facebook που τα βαζουν οι γονεις τους. Ακομα ταυτοτητα δεν εχουν, ΠΡΩΤΑ στο facebook. Θα μας δινουν στην ταυτοτητα να γραφουμε το url του προφιλ μας για να εχουν ενα στοιχειο παραπανω οταν μας ψαχνουν!!!
Linus_21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Χρειάζετε να σας πω ότι ΥΕΡΒΑΛΕΤΕ, ή θα συνεχίσετε να χώνετε, απλά για να χώνετε?
XPHSTOS_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Νομίζω ότι υπερβάλλετε όπως λέει και ο φίλος από πάνω... Προσωπικά έχω facebook απλά δεν ασχολούμαι και πολύ... είμαι με ψευδώνυμο μέσα και έχω 1-2 φώτος μου... που είναι το τραγικό?! Ότι θα πάρουν τις 2 φώτο μου?! Ειλικρινά αυτό με το φακέλωμα δεν το έχω καταλάβει!
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Βαλτε βαλτε φωτογραφιες σας..... Οταν δειτε την φατσα σας σε καμια τσοντα να δω τι θα λετε...........
Harry007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Η προστασία των προσωπικών δεδομένων στο Facebook έχει δεχθεί μεγάλη κριτική και όχι άδικα κατά τη γνώμη μου. Η προστασία ανήλικων παιδιών, η συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς, η μη δυνατότητα τερματισμού ενός λογαριασμού χωρίς προηγουμένως να διαγραφούν τα δεδομένα είναι μερικές μόνο πλευρές του όλου θέματος, ειδικά και μετά το Open Graph API που εισήγαγε το Facebook. Βέβαια, πολλοί θα απαντήσουν ότι ο καθένας έχει την επιλογή να "δημοσιοποιεί" δεδομένα που αυτός επιθυμεί, αλλά το θέμα είναι σαφώς βαθύτερο.
Evgenios1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μιλαμε για τρελα λεφτα! Τωρα για το φακελωμα... Μεσο επικοινωνιας ειναι, ξεκολλατε λιγο με τα φακελωματα και τις αηδιες.
FarCry Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 i see potential... http://www.newsbeast.gr/society/arthro/14405/protimoun-to-on-line-flert-oi-ellines/
alexioualexios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Το Facebook είναι μια κοινωνική δικτύωση της εποχής. Άσε που άκουσα ότι έπεσαν οι επισκέψεις κατακόρυφα. Σήμερα το λένε Facebook, πριν 8 χρόνια Hi5, πριν 15 χρόνια IRC με το γνωστό σε όλους τους παλιούς mIRC. Το επόμενο Facebook θα είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό. Δε θα έχει την μορφή του σημερινού Facebook. Δε βρίσκω που είναι το κακό να ξαναβρεις φίλους που είχες χάσει χρόνια. Άλλωστε δε σου ζητάει και ΑΦΜ για να κάνεις λογαριασμό. Ότι θέλεις δηλώνεις. Οπότε ποιος ο λόγος να είναι κάποιος διώκτης του όταν χρησιμοποίησες προγενέστερες μορφές κοινωνικής δικτύωσης; Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2010 από alexioualexios
alexioualexios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Η προστασία των προσωπικών δεδομένων στο Facebook έχει δεχθεί μεγάλη κριτική και όχι άδικα κατά τη γνώμη μου. Η προστασία ανήλικων παιδιών, η συλλογή και χρήση των προσωπικών δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς, η μη δυνατότητα τερματισμού ενός λογαριασμού χωρίς προηγουμένως να διαγραφούν τα δεδομένα είναι μερικές μόνο πλευρές του όλου θέματος, ειδικά και μετά το Open Graph API που εισήγαγε το Facebook. Βέβαια, πολλοί θα απαντήσουν ότι ο καθένας έχει την επιλογή να "δημοσιοποιεί" δεδομένα που αυτός επιθυμεί, αλλά το θέμα είναι σαφώς βαθύτερο. μπορείς πολύ εύκολα να διαγράψεις όλες τις εικόνες τις οποίες έχεις ανεβάσεις, να αλλάξεις όλα τα στοιχεία τα οποία έχεις δηλώσει, να αλλάξεις και το ονοματεπώνυμο σου, το nick σου, ακόμη ακόμη και το email το οποίο δήλωσες (ενώ αλλού δε παίζει να το αλλάξεις) και αφού τον επαναφέρεις στην αρχική του, σχεδόν, μορφή να τον απενεργοποιήσεις. Αν έχεις συμπληρώσει με όλα αυτά το προφίλ σου, γιατί για αυτούς που φυλάνε τα μισά τους ρούχα, απλά έχουν ένα προφίλ χωρίς στοιχεία. Έτσι απλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα