barca10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Παιδιά έχω ένα laptop sony vaio. Πριν 2 μήνες που έβαλα τα windows 7 έπαιζε κανινοκά ο ήχος. Από χτες δεν παίζει καθόλου ο ήχος. Ήχο μπορώ να ακούσω μόνο αν συνδέσω ακουστικά. Δοκίμασα όλες τις πιθανές λύσεις αλλά όπως βλέπετε παρακάτω όλα φαίνονται οκ. Τι λέτε να κάνω;
nick#18 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Για αρχη δοκιμασε να ξαναπερασεις τους drivers της καρτας ηχου...
barca10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Για αρχη δοκιμασε να ξαναπερασεις τους drivers της καρτας ηχου... Τους ξαναπέρασα έκανα και τα updates αλλά τίποτα. ---------- Προσθήκη στις 00:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:38 ---------- Τελικά το πρόβλημα λύθηκε ! Έπρεπε να κατεβάσω και κάτι codecs. Ευχαριστώ.
mikelamar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Και εμένα μου έκανε κάτι περίεργους ήχους το ηχειο του vaio, πήρα τηλ. τη Sony στο Βελγιο (επειδή ήταν εντός εγγύησης ) ξαναπερασα drivers κτλ αλλά τίποτα. Οπότε μου έστειλαν μια συσκευασία από το Βελγιο με κούριερ το πακεταραμε και αυτή τη στιγμή μόλις, μου το φέρανε!!!! Δεν άργησε καθόλου μπορώ να πω. Σχεδόν μια βδομάδα. Οπότε αν έχεις εγγύηση μην το συζητας... Sent from my iPhone using Insomnia.app
barca10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Και εμένα μου έκανε κάτι περίεργους ήχους το ηχειο του vaio, πήρα τηλ. τη Sony στο Βελγιο (επειδή ήταν εντός εγγύησης ) ξαναπερασα drivers κτλ αλλά τίποτα. Οπότε μου έστειλαν μια συσκευασία από το Βελγιο με κούριερ το πακεταραμε και αυτή τη στιγμή μόλις, μου το φέρανε!!!! Δεν άργησε καθόλου μπορώ να πω. Σχεδόν μια βδομάδα. Οπότε αν έχεις εγγύηση μην το συζητας... Sent from my iPhone using Insomnia.app Το πρόβλημα λύθηκε. Έκανα edit στο πάνω πόστ. (Το λάπτοπ είναι εκτός εγγύησης)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.