Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 εμένα μου κάνει εντύπωση που μου είπαν τα ίδια για την ίδια ψύκτρα.. συγκεκριμένα μου είχε πεί μόνο θόρυβο θα προσθέσεις...!! αυτήν την στιγμή με Push/pull με 2 σχετικα απλά ανεμιστηράκια και είμαι στους 50c... χωρίς δεν θέλω καν να το σκέφτομαι...
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 εμένα μου κάνει εντύπωση που μου είπαν τα ίδια για την ίδια ψύκτρα.. συγκεκριμένα μου είχε πεί μόνο θόρυβο θα προσθέσεις...!! αυτήν την στιγμή με Push/pull με 2 σχετικα απλά ανεμιστηράκια και είμαι στους 50c... χωρίς δεν θέλω καν να το σκέφτομαι... 50 βαθμοί σε idle με την mega shadow σε push n pull?κάτι πάει λάθος....
PCharon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 50 βαθμοί σε idle με την mega shadow σε push n pull?κάτι πάει λάθος.... Άμα είναι τίποτα υπερχρονισμένο και καίγεται ο τόπος μέσα, μια χαρά μου φαίνεται..
UpToDate_ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Άμα είναι τίποτα υπερχρονισμένο και καίγεται ο τόπος μέσα, μια χαρά μου φαίνεται.. Δες παραπάνω το ποστ μου ..με 1,38vcore έχω τον διπύρηνο και το κουτί όταν το αγγίζω είναι αρκετά ζεστό...
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 είναι λίγο overclocked, όπως δείχνει και η υπογραφή μου... θεωρώ ότι είναι οκ αφου και σε full load δεν πάει υπερβολικά πάνω (δείτε και στο θέμα για overclock σε core 2 duo & quad).. αλλά χωρίς fans και καλοκαίρι ... :cry: ---------- Προσθήκη στις 02:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:55 ---------- 50 βαθμοί σε idle με την mega shadow σε push n pull?κάτι πάει λάθος.... επίσης τις θερμοκρασίες τις κοιτάω με real temp γιατι το bios δίνει κάτι τρελά 27-28c.. :-D
PCharon Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δες παραπάνω το ποστ μου ..με 1,38vcore έχω τον διπύρηνο και το κουτί όταν το αγγίζω είναι αρκετά ζεστό... Ε, ο άλλος έχει Q6600. Δεν ξέρουμε για τί συνθέσεις/κουτιά/αερισμούς/περιβάλλον μιλάμε. Η ψύκτρα είναι μόνο ένα μέρος του θέματος, δεν είναι η μονη πηγή θερμότητας.
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 ναι τέλος πάντων το θέμα είναι οτι καλό είναι να έχει ανεμιστήρα..ανεξαρτήτως cpu.. εκτώς και αν ξέρει τι κάνει.. ! επίσης το idle δεν μας ενδιαφέρει σαν θερμοκρασία αλλα σε load μας νοιάζει τι γίνεται....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.