hatzop Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Mega-Shadow-CPU-Cooler.htm πήγα σήμερα στο πλαίσιο και αγόρασα την παραπάνω ψύκτρα και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται ανεμιστηράκι, εγώ όμως έχω την εντύπωση ότι θα ψήσω τον επεξεργαστή αν δεν έχω ανεμιστηράκι.Μπορεί όποιος γνωρίζει κάτι για αυτό να με βοηθήσει; Ευχαριστώ. *μεσα στο κουτι δεν ειχε ανεμιστηρακι
Mountzouris Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 "Eπιπλέον, είναι έτοιμη να δεχθεί δύο ανεμιστήρες 120mm για καλύτερα αποτελέσματα (pull-push) ενώ περιλαμβάνει δύο σετ με clips ανεμιστήρων για πιο εύκολη εγκατάσταση." Αγοραζεις ειτε ενα ειτε δυο, αναλογα αν θες να κανεις push pull η οχι...
SlimData Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ναι μπαίνει και χωρίς fans. Τσεκάρεις θερμοκρασίες και αν χρειαστεί βάζεις μετά. Λογικά θα βάλεις.
hatzop Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Να την τοποθετήσω χωρις Ανεμιστήρα. ---------- Προσθήκη 22-07-2010 στις 00:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-07-2010 στις 23:58 ---------- ΤΟ προβλημα μου ειναι οτι ηθελα μια Ψύκτρα χωρις Ανεμιστήρες και αυτο τους ζητησα στο πλαισιο και μου δωσανε την παραπάνω. Αν ειναι να βαλω Ανεμιστήρες .....
SlimData Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Και γιατί δεν θέλεις ανεμιστήρες? Ποιον cpu έχεις?
Luciddream Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 και μένα την ίδια μαλακία μου είχαν πεί στο πλαίσιο για την ίδια ψύκτρα. απορώ αν τους εκπαιδεύουν να τα λένε η αν τα σκέφτονται μόνοι τους.. εννοείται οτι θέλει ανεμιστηρα.. και 2 φυσικά. θα δεις τεράστια διαφορά στην θερμοκρασία. Sent from my iPhone using Insomnia.app
hatzop Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εχω τον Ε 8400 εκανα εχτεσ φορματ σε pc και ειχε μια ψυκτρα χωρις ανεμιστηρα και γουσταρα την ησυχια. Δεν ακουγοταν τιποτα.ζηλεψα και πηγα να παρω και εγω, Πρώτη φορα που δεν ψαχτηκα και να τα αποτελςσματα. Να την κοτσαρο χωρισ ανεμιστηρα
simon23196 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 βαλτην χωρίς, μέτρα θερμοκρασίες και άμα πιστεύεις εσύ ότι είναι απαραίτητο βάζεις 1-2 ανεμιστήρες
NT1G Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Βάλε έναν καλό ανεμιστήρα που έχει λίγες rpm. Δεν θα είναι αθόρυβο 100% αλλά πιστεύω θα είναι ανεκτό.
turist Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 βαλτην χωρίς, μέτρα θερμοκρασίες και άμα πιστεύεις εσύ ότι είναι απαραίτητο βάζεις 1-2 ανεμιστήρες κι εγώ μαζί σου
UpToDate_ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Eδώ η δικιά μου με τον ανεμιστήρα της στα 800rpm είναι στους 43-44 idle με θερμοκρασία περιβάλλοντος 36+ βαθμοί..(λιώνω:Ρ) Δεν θα αντέχει χωρίς ανεμιστήρες η mega shadow?
PCharon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Αν δεν κινείται ο αέρας γύρω από την ψύκτρα, τότε υπάρχει πρόβλημα, όποια ψύκτρα και να βάλεις πάνω, δε μπα να ζυγίζει 10 kgr και να έχει σούπερ υλικά και design. Η λειτουργία της όποιας ψύκτρας βασίζεται στη ροή - αρκετά - ψυχρότερου αέρα διαμέσου αυτής, αλλιώς δεν. Αν δεν τρέχει αρκετά ο άερας μέσα στο κουτί, μόλις ζεσταθεί μετά από κάποια ώρα θα αρχίσει να καίει ο τόπος, ΟΠΟΙΑ ψύκτρα και να έχεις. Συνεπώς ήταν μάλλον κάπως πρόχειρο από μέρους του πωλητή να σου πει "ναι γίνεται χωρίς ανεμιστήρα" χωρίς να έχει δει το σύστημα και την τοποθέτηση στο κουτί. Πριν αποκτήσω κάρτα γραφικών και άλλους δύο δίσκους, το καλύτερο που έχω καταφέρει με τον Ε8400 που έχω είναι: με το κουτί που δίνω στην υπογραφή μου, με μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, με ένα σκληρό δίσκο μόνο μέσα και με κατάλληλα επιλεγμένη ψύκτρα που εφάρμοζε ακριβώς στο χείλος του ανεμιστήρα του τροφοδοτικού (2 σε 1 δηλαδή, μελετημένα όλα αυτά και υπολογισμένες οι διαστάσεις από πριν) να έχω τη σύνθεση να τρέχει μόνο με τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού που ήταν αθόρυβος (14cm δεν τον άκουγες παρά μόνο με το αυτί δίπλα) κι έτσι το μόνο που άκουγα ήταν ένα ελαφρό βούισμα από το σκληρό μόλις πλησίαζα κάπως. Αυτά με τα παραπάνω, διότι μόλις βάλεις "κανονική" κάρτα γραφικών και κανά δίσκο παραπάνω και δεν ξέρω τί, τελειώνει το παιχνίδι. Οπότε αναλογίσου τί σύστημα έχεις στη διάθεσή σου για να δεις αν γίνεται αυτό που θες, δεν είναι μόνο θέμα ψύκτρας και CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.