Προς το περιεχόμενο

Νεα συνδεση HOL.....χωρις συνδεση!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο λίγο με πληροφόρησαν απο τη HOL και μου είπαν ότι η αίτηση μου απορρίφθηκε γιατι δεν υπάρχει η απαραίτητη υποδομή απο τον ΟΤΕ.Στην πολυκατοικία που είμαι όλα τα διαμερίσματα έχουν τηλέφωνο..άρα υπάρχει και η υποδομή.Ρωτάω λοιπόν είναι δυνατόν να υπάρχει κανονικά η υποδομή και οι γραμμές στην πολυκατοικία και όχι στο διαμέρισμά μου?

Με την υποστηριξη τους δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη,είπαν ότι δεν μπόρεσε να προχωρήσει ο ΟΤΕ.

Μηπως κάποιος μπορεί να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει?Η περιοχή είναι Αγ.Παρασκευη και μέσα στο διαμέρισμα υπάρχει η υποδομή για τηλέφωνο,υποδοχές καλωδίου τηλεφώνου κλπ.

Αν πάω στον ΟΤΕ για να το φτιάξει θα πρέπει να κάνω και συνδρομή?Μπορεί κάποιος άλλος πάροχος να να προχωρήσει τη διαδικασία στο σημείο που κόλλησαν οι άλλοι?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Προφανώς για κάποιο λόγο υπάρχει πρόβλημα απο το καφάο του ΟΤΕ μεχρι στο σπίτι σου,το καλύτερο θα ήταν να πάρεις τον οτε ένα τηλέφωνο και να τον ρωτήσεις ποιο έιναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Στη πολυκατοικία που μένω στην αρχή ο ΟΤΕ με είχε σε pcm (δηλ. δε μπορούσα να έχω adsl) και στο internet (pstn) που είχα τότε σερνόοοομουνα. Πήγα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι στη πολυκατοικία μου είχαν όλα τα διαμερίσματα pstn γραμμή εκτός απο εμένα γιατί δεν υπήρχε η υποδομή και ότι θα έπρεπε να κάνω αίτηση για κάποια ψηφιακή υπηρεσία (π.χ. αναγνώριση κλήσης) προκειμένου να αναγκαστούν να φιάξουν τη γραμμή μου. Αυτό έκανα και όταν το έκαναν (σχετικά γρήγορα) έκανα την αίτησή μου για...HOL!:-) Μήπως συμβαίνει το ίδιο και με σένα?

Δημοσ.

ειτε μπορει να εισαι σε pcm ειτε μπορει να μην υπαρχει διαθεσιμο ζευγος καλωδιων στο καφαο (πολυ απλα να εχει δεσμευσει ο οτε για παρτη του μερικα)

Μην το σκεφτεσαι και για να μην ταλεπωρησε πηγαινε κατευθειαν στον ΟΤΕ.Πληρωσε κατι παραπανω αλλα σιγουρα θα εχει νετ και τηλεφωνο.

Δημοσ.

Σας ευχαριστω καταρχην,αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να μπλεξω με τον οτε καθολου.Αυτος που λες xetasa εξυπνο μου φαινεται.Αιτηση για οποιαδηποτε ψηφιακη υπηρεσια?

Αυτο που καταλαβαινω είναι ότι πρέπει να γίνω συνδρομητής στον οτε με το ζόρι(τωρα δεν έχω σταθερή σύνδεση τηλεφωνίας οτέ ουτε είχα βάλει ποτέ),με ελάχιστο χρόνο παραμονής 2 μήνες.

Υπάρχει τρόπος να αποφύγω τη συνδρομή και να κάνω τη δουλειά μου?Στην εξυπηρέτηση του οτε είπαν ότι ο μόνος τρόπος να διορθωθεί αυτό είναι να κάνω αίτηση για νούμερο,να γίνω συνδρομητής δηλαδη.

αναλαμβάνει ο οτε τέτοιες εργασίες για αυτούς που δεν θέλουν να γίνουν συνδρομητές?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...