Προς το περιεχόμενο

δημιουργια η/υ 3,5 με 4 χιλιαδες το πολυ

freezen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα θελα να αλαξω το πσ αλλα θελω το νεο που θα παρω να το δημιουργησω μονος και ετσι θα θελα να μου προτεινετε εξαρτηματα 3,5 με 4 χιλιαδεσ το πολυ εχω καταληξει σε καποια αλλα θα θελα και τη γνωμη σας

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ε δικά σου είναι τα λεφτά, αλλά 3,5-4Κ είναι λιγάκη υπερβολή. Για τι χρήση το προορίζεις;

επίσης νομίζω πρέπει να μετακινηθεί στο αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

το ξερω αλλα επειδη τα μαζευω καιρο τωρα μη πω χρονια για αυτο το σκοπο ειπα αφου καταφερα να μαζεψω τοσα να φτιαξω ενα πσ θηριο το οποιο θα μου κρατησει αρκετα χρονια

Δημοσ.

κοίτα αυτό το θέμα, προτείνω τις συνθέσεις απο liopyr και dropsreef.

Πάρε και μια οθόνη απο αυτό το θέμα Η Dell ανακοίνωσε δύο οθόνες Full HD IPS

---------------------------------------------------------------------------------

το μόνο νέο απο που έχω να προτείνω είναι ίσως 2gtx 460 σε sli.

Δημοσ.
το ξερω αλλα επειδη τα μαζευω καιρο τωρα μη πω χρονια για αυτο το σκοπο ειπα αφου καταφερα να μαζεψω τοσα να φτιαξω ενα πσ θηριο το οποιο θα μου κρατησει αρκετα χρονια

PC θηρίο σου φτιάχνω με 1000 ευρώ (tower),500 ευρώ οθόνη και άλλα 500 περιφερειακά.Όσα και να δώσεις σε μια 3ετία το PC θα έχει ξεπεραστεί.

• Super Moderators
Δημοσ.

σε πολύ λιγότερο από 3 χρόνια θες να πεις :o

του χρόνου βγαίνουν νέες γενιές επεξεργαστών από AMD & Intel, θα κλαίει απλά τα λεφτά...

Δημοσ.

καλύτερα να επενδύσεις σε κομμάτια που αντέχουν στον χρόνο παρα να πάρεις το Top of the Top.

Π.χ καλό κουτί γύρω στα 100+ όχι παραπάνω είναι κοροιδια,PSU (ενα με εγγύηση πάνω απο 1 χρόνο),Δίσκοι (εδω γίνεται το έλα να δεις...αλλα σε τελική ανάλυση ο δίσκος είναι που κάνει την διαφορά...βάλε ενα RAID 10 και θα δεις)

• Super Moderators
Δημοσ.
Το μόνο που θα έπαιρνα τώρα είναι αυτή

που θα αντικατασταθεί αργά ή γρήγορα από νέο μοντέλο της σειράς U :o

Δημοσ.

Αν έδινα τόσα λεφτά για monitor μετά τα 3 χρόνια της εγγύησης θα έπαιρνα άλλη κ.ο.κ. :P

Δημοσ.

Καλύτερα δώσε 1500-2000 ευρώ και κράτα τα υπόλοιπα για να το αναβαθμίσεις σε 1-2 χρόνια...

Δημοσ.

Η πιο λανθασμένη άποψη που θα μπορούσες να σχηματίσεις (κατά τη γνώμη μου πάντα). Τι να σου προτείνουμε? Θα βάζουμε οθόνες 30 ιντσών, 4 δίσκους SSD , Quad sli και άλλα γραφικά για να φτάσουμε τα 4 !!!! χιλιάρικα. Για όνομα του Θεού πάρε καμμιά νέα 3d Plasma καλύτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...