Greekchaosman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα NewCD_TestDrive για δίπλωμα οδήγησης. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσει έτσι όπως το φτιάξανε δηλαδή με τυχαίες ερωτήσεις και θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να "βγάλω" κάπως τις ερωτήσεις από το πρόγραμμα και να τις βλέπω με όποια σειρά θέλω, πχ σε μορφή εικόνας ή βίντεο κτλ. Οποιαδήποτε βοήθειά σας είναι χρήσιμη ! ! !
androu Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα NewCD_TestDrive για δίπλωμα οδήγησης. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μου αρέσει έτσι όπως το φτιάξανε δηλαδή με τυχαίες ερωτήσεις και θέλω να μάθω αν υπάρχει τρόπος να "βγάλω" κάπως τις ερωτήσεις από το πρόγραμμα και να τις βλέπω με όποια σειρά θέλω, πχ σε μορφή εικόνας ή βίντεο κτλ. Οποιαδήποτε βοήθειά σας είναι χρήσιμη ! ! ! πάντως δίνεις τυχαίες ερωτήσεις στο μηχανολογικό
LeoNaXe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 http://www.autodigisi.gr/ μπαίνεις στην επιλογή οnline test και κάνεις τα τεστάκια σου με πολλές επιλογές και διάφορες γλώσσες, χάρη σε αυτό μπόρεσα και πήρα το δίπλωμα, έχει και ωραία κείμενα για την θεωρία που βοηθάν πάαααααρα πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.