Προς το περιεχόμενο

αποτομο κλεισιμο υπολογιστη

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν προχωρήσεις στην αγορά τροφοδοτικού κανε το εξής τεστ.Κατέβασε το OCCT και τρέξε το mode που λέγεται power supply.Eάν κλείσει το pc τότε μάλλον χρειάζεσαι τροφοδοτικό αν όχι κάτι άλλο φταίει...

Δημοσ.
οταν το κανω πειραζει αν ειναι συνδεμενος στο ups?

Ποιός να είναι συνδεδεμένος ?

Off topic : Στο speed fan η ενδειξη AUX τι είναι ? Σε μένα είναι μόνιμα κοντά στους 90 βαθμούς. Επίσης η ένδειξη core στον διπυρηνο του παιδιού είναι διπλή, 0 και 1 , σε μένα στον εξαπύρηνο υπάρχει σκέτη core και πάντα είναι πολύ πιό χαμηλή από την θερμοκρασία της CPU. Τι σημαίνει η ένδειξη αυτή ?

Αν τελικά καταλήξεις σε αγορά τροφοδοτικού, ++ για OCZ , ή εναλλακτικά ψάξε για ένα Seasonic.

Δημοσ.

εκανα τεστ και δεν εκλεισε ο υπολογιστης.αλλα ποιο παλια που ειχα ξαναβαλει το crysis δεν εκλεινε ο υπολογιστης και επαιζε μια χαρα

Δημοσ.

Για βγάλε τις μνήμες, καθάρισε τις επαφές με ένα πανάκι και άλλαξέ τις θέση. Αν έχεις ΧΡ, δούλεψε λίγο με το ένα ντιμάκι μνήμης να δείς αν ξανακλείσει απότομα ο υπολογιστής.

Για να πώ την αλήθεια πάντως έχεις υπερβολικά καλές θερμοκρασίες. Σίγουρα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ?

Δημοσ.

Off topic : Στο speed fan η ενδειξη AUX τι είναι ? Σε μένα είναι μόνιμα κοντά στους 90 βαθμούς. Επίσης η ένδειξη core στον διπυρηνο του παιδιού είναι διπλή, 0 και 1 , σε μένα στον εξαπύρηνο υπάρχει σκέτη core και πάντα είναι πολύ πιό χαμηλή από την θερμοκρασία της CPU. Τι σημαίνει η ένδειξη αυτή ?

Tίποτα δεν είναι μην αγχώνεσαι.

Κάποιος "βλαμμένος" σένσορας είναι που δίνει αυτή τη λάθος ένδειξη.

Συμβαίνει σε πάρα πολλούς αυτό για παράδειγμα σε εμένα το AUX στο speedfan είναι στους 127C. :P

Μη δίνεις σημασία και προχώρα παρακάτω. :-D

Δημοσ.
Tίποτα δεν είναι μην αγχώνεσαι.

Κάποιος "βλαμμένος" σένσορας είναι που δίνει αυτή τη λάθος ένδειξη.

Συμβαίνει σε πάρα πολλούς αυτό για παράδειγμα σε εμένα το AUX στο speedfan είναι στους 127C. :P

Μη δίνεις σημασία και προχώρα παρακάτω. :-D

Ok Thanks Lion .

Δημοσ.

Είστε σίγουροι ότι το τροφοδοτικό δεν είναι στα τελευταία του; Συνήθως απότομα κλεισίματα ή restart από το πουθενά προέρχονται από τροφοδοτικό που χαροπαλεύει. Τουλάχιστον σε ότι έχω συναντήσει εγώ. Αν μπορείς φίλε βρες κάποιου φίλου το Psu και βάλτο επάνω να δεις.

Επίσης οι θερμοκρασίες είναι υπερβολικά καλές.:-)

Δημοσ.
ναι αλλα γιατι δεν το κανει σε αλλα παιχνιδια οπως το gta?

Γενικά αυτό μπορεί να 'ναι τελείως τυχαίο γεγονός. Εμένα μου χει τύχει να κάνει επανεκινήσεις συνέχεια όταν φόρτωνα το Doom 3. Αν ήμουν στη θέση σου, πρώτα θα έβαζα τροφοδοτικό άλλο επάνω για να βεβαιωθώ ότι δεν φταίει αυτό.:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...