Προς το περιεχόμενο

αποτομο κλεισιμο υπολογιστη

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια.λοιπον εχω ενα προβλημα με το pc οταν παιζω παιχνιδια κλεινει αποτομα το pc και μετα απο 1-2 δευτερολεπτα ανοιγει και παλι.παλια μου το εκανε με το call of duty και τωρα με το crysis αλλα παλια που ειχα παλι το crysis δεν μου το εκανε ξερεται τι μπορει να φταιει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

σε φισιολογικα επιπεδα. και οταν επεζα gta iv ειχε φτασει στους 80 η καρτα γραφικων βαθμους και ο επεξεργαστης γυρο στους 60 και δεν εκλεινε

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό δεν φαίνεται και πολύ " καλό παιδί " . Ίσως αυτό να σου δημιουργεί τα προβλήματα.

Οι θερμοκρασίες σου πάντως φαίνονται μια χαρά.

Off topic : Στο speed fan η ενδειξη AUX τι είναι ? Σε μένα είναι μόνιμα κοντά στους 90 βαθμούς. Επίσης η ένδειξη core στον διπυρηνο του παιδιού είναι διπλή, 0 και 1 , σε μένα στον εξαπύρηνο υπάρχει σκέτη core και πάντα είναι πολύ πιό χαμηλή από την θερμοκρασία της CPU. Τι σημαίνει η ένδειξη αυτή ?

Δημοσ.
δηλαδη να αλαξω τροφοδοτικο μια που εχει ακομα εγγυηση?

Αν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποιο επώνυμο τροφοδοτικό από φίλο σου, κάντο για να δείς τι γίνεται. Το πιθανότερο είναι να φταίει το τροφοδοτικό και η αγορά ενός ποιοτικού επώνυμου θα ήταν καλή κίνηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...