otherside88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 μηπως ειμαστε λιγο κουτσομπολιδες???? αλλα να μου πεις... αυτος ανοιξε θεμα στο "μπλα-μπλα", ας προσεχε!! ( αν ολα πανε καλα θα εχουμε νεα του αυριο το μεσημερι... αν εχουμε νεα νωριτερα κατι δε θα πηγε και τοσο καλα...)
little loulou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Είναι μια κοπέλα που γνώρισα από το τσατ. Ήταν να βρεθούμε αλλά έτυχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και έφυγε για 5 μήνες αλλά μιλούσαμε κάθε μέρα. Έχουμε άνεση μεταξύ μας μετά από τόσο καιρό. Αυτή με έχει δει από κάμερα εγώ από φωτό μόνο αλλά παρά πολλές φωτό και είναι πολύ όμορφη. Σήμερα που ήρθε το βράδυ θα παω σπίτι της. Χρειάζεται να πάρω κάποιο δώρο να παω και αν ναι τι να πάρω λέτε; και σπιτι και βραδυ;; Τoo much... Πρώτη φορά στο σπίτι της. Right.Φίλε μου πάρε προφυλακτικά, θα σου χρειαστούν σίγουρα. ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με αυτο το παιδι. ... αμα θες να τη γνωρισεις, βγειτε εξω το πιο λογικο... Οσο για το δωρο ενα παγωτο ειναι ο,τι πρεπει στον φουρνο που ζουμε αυτες τις μερες. ψηφιζω παγωτο!! ψηφιζω παγωτο!
Teaser Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με αυτο το παιδι. Το πήρες με στραβό μάτι..είναι καλό παιδί
Krokodilos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εννοεί ότι όταν ξέρεις τον άλλο 9 μήνες και αυτός έχει webcam ενώ εσύ όχι κάτι δεν πάει καλά. 9 μήνες είναι όχι μια εβδομάδα! Και ιδίως όταν η επικοινωνία είναι αποκλειστικά μέσω internet. Ποια δικαιολογία θα βρήκε να του πει; Φοβάμαι τις webcams γιατί μοιάζουν με ποντίκια; Δεν ειναι περιεργο να μην εχει webcam ενας αγνωστος με τον οποια θα μιλησεις θα σου πει "δεν εχω" κλπ. Ενας ανθρωπος με τον οποιο μιλας στο τηλ 9 μηνες καθημερινα, ζεις εναν "ερωτα" και προκειται να συναντησεις απο κοντα, θα ειχε ενδιαφερον να μας πει τι δικαιολογια χρησιμοποιουσε ολο αυτο το 9μηνο ωστε να μην βαλει webcam. BTW αυτο το 9 μηνες ζητημα απο που προεκυψε? Εγω γιατι διαβαζω οτι 5 μηνες μιλουσανε και δεν βλεπω πουθενα να λεει για 9 μηνες? Οσο για το τι δικαιολογια για να μην παρει webcam, πολυ απλα απο τη στιγμη που εφυγε για 5 μηνες απο τον τοπο της, ισως να μιλουσε μεσω ΜΣΝ απο κανα internet-cafe οποτε ειναι φυσιολογικο να μην εχει webcam ή να μιλουσε μεσω του υπολογιστη καποιας θειας της ή καποιων συγγενων της οποτε και παλι ειναι φυσιολογικο να μην παει να αγορασει webcam για τον υπολογιστη της θειας της τη στιγμη που ξερει οτι συντομα θα φυγει και θα γυρισει στον δικο της υπολογιστη. Δεν ειναι απαραιτητα υποπτο δηλαδη.
Nikosgiann Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 δεν ξερω για σας αλλα εγω περιμενω με ανυπομονυσια αυριο αν θα ποσταρει
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 BTW αυτο το 9 μηνες ζητημα απο που προεκυψε?Εγω γιατι διαβαζω οτι 5 μηνες μιλουσανε και δεν βλεπω πουθενα να λεει για 9 μηνες? Οσο για το τι δικαιολογια για να μην παρει webcam, πολυ απλα απο τη στιγμη που εφυγε για 5 μηνες απο τον τοπο της, ισως να μιλουσε μεσω ΜΣΝ απο κανα internet-cafe οποτε ειναι φυσιολογικο να μην εχει webcam ή να μιλουσε μεσω του υπολογιστη καποιας θειας της ή καποιων συγγενων της οποτε και παλι ειναι φυσιολογικο να μην παει να αγορασει webcam για τον υπολογιστη της θειας της τη στιγμη που ξερει οτι συντομα θα φυγει και θα γυρισει στον δικο της υπολογιστη. Δεν ειναι απαραιτητα υποπτο δηλαδη. Ε ναι γιαυτο ρωτησα τι δικαιολογια του ειπε. Αν ειπε κατι πειστικο που να εχει και αρκετες πιθανοτητες να ειναι αληθινο, τοτε προφανως και δεν ειναι υποπτο. Αν πει καμια χαζη δικαιολογια του τυπου "βαριεμαι να αγορασω" "δεν εχω λεφτα" κλπ ε εκει αγχωνεσαι λιγακι ;p Τι 9 μηνες τι 5, δεν κρατησα νουμερα, ειχα την εντυπωση οτι ηταν 9μηνες το ειδυλιο, soz
imr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μονο μην ανοιξει αυριο θεμα ''μηπως ειναι εγγυος?'' εμεις τον ενημερωσαμε για την αναγκη ασφαλους σεξ
imr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ακόμα δεν έχει επιστρέψει? Πως να επιστρεψει απο τωρα η θα εχει ολονυχτιο σεξ ή θα βρισκεται σε μια μπανιερα χωρις νεφρο και στις 2 περιπτωσεις δεν θα εχουμε νεα του σημερα
otherside88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 επειδη βαριεμαι να κοιταω αλλες 8 σελιδες μπορειτε να μ πειτε τι ωρα εφυγε??? λογικα καλα θα πηγαινει το πραμα!! χαιρομαι που τουλαχιστον ενας εδω μεσα χαιρεται το καλοκαιρι του οπως θα πρεπει!! οχι πως οι υπολοιποι δε το χαιρομαστε... τεσπα καταλαβατε τι εννοω...
ksaplostra Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Πάρτης προφυλακτικά!! Πολλααααα προφυλακτικά. υγ,άργησα γαμώτο...
g_alkis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Πως να επιστρεψει απο τωρα η θα εχει ολονυχτιο σεξ ή θα βρισκεται σε μια μπανιερα χωρις νεφρο και στις 2 περιπτωσεις δεν θα εχουμε νεα του σημερα Από άτομο που κάνει phone sex περίμενα να έχει "ολοκληρώσει" σε 2 λεπτά Οπότε για να μην έχει γυρίσει...
little loulou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 επειδη βαριεμαι να κοιταω αλλες 8 σελιδες μπορειτε να μ πειτε τι ωρα εφυγε??? λογικα καλα θα πηγαινει το πραμα!! χαιρομαι που τουλαχιστον ενας εδω μεσα χαιρεται το καλοκαιρι του οπως θα πρεπει!! οχι πως οι υπολοιποι δε το χαιρομαστε... τεσπα καταλαβατε τι εννοω... λοιπον.,.την τελευταια του κινηση την ειδαμε κατα τις 8 και... αρα πες οτι τον καλεσε και τις 9 και κατι... κατα τις 9μιση θα εφτασε σπιτι της και θα κοιταγοταν σε κανενα παραθυρο να δει αν το μαλλι ειναι ισιο. το σταδιο της αμηχανιας θα το εχουνε περασει. αρα τωρα θα τρωνε το παγωτο.. τωρα..απο κυπελακι?απο το κουτι του?απο πουθενα αλλου δεν ξερω...
imr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 τωρα..απο κυπελακι?απο το κουτι του?απο πουθενα αλλου δεν ξερω... Λες να το βαλανε σε πιατο? απο που αλλου μπορει να το τρωνε?
gilardino Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 αυτος δε ξερω,αλλα η κοπελα μπορει να το φαει κι απο αλλου(το παγωτο)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.