Προς το περιεχόμενο

Πρώτο ραντεβού παίρνω δώρο;

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σιγα μη παρεις και δωρο!!! ελεος!!! τι ειναι αυτα???

να αρκεστει στη παρουσια σου και μονο οχι και στο πορτοφολι σου!!!

τι ειναι αυτες οι γυναικες σημερα?! ελεος!!

Δημοσ.

Δηλαδή θα σι χάλαγε εσένα να έφερνε ένα μπουκάλι κρασί / ουίσκι / τζιν / βότκα / γουατέβερ ο νεαρός, αφού φάτε, να πιείτε κιόλας;

Σίγουρα δώρο δεν, αλλά όχι και να μην κρατά τίποτα το κοπέλι.

Δημοσ.

btw @author για ενα θεματακι στο οποιο δε δωσαμε σημασια

Ειπες οτι σε εχει δει απο την webcam, ενω εσυ μονο απο 10 photos την εχεις δει.

Γιατι δεν την εχεις δει κι εσυ απο webcam? Θελω να πω η δικαιολογια της επι 9 μηνες ερωτα συναισθηματικου/πλατωνικου/(τηλεφωνικου) κλπ ηταν "δεν εχω webcam"?

Damn, λογικα τωρα ειναι στο ραντεβου του!

Δημοσ.

Ναι όντως αυτό είναι πολύ ύποπτο.

και απο τι chat την γνώρισε πρέπει να μας πει

Αν ήταν σιτε γνωριμιών και τι site .Γιατι πχ το match.com είναι έμπιστο αλλά πληρώνεις.

Ενώ αυτά που είναι δωρεάν είναι αστα να πάνε

Δημοσ.
Δηλαδή θα σι χάλαγε εσένα να έφερνε ένα μπουκάλι κρασί / ουίσκι / τζιν / βότκα / γουατέβερ ο νεαρός, αφού φάτε, να πιείτε κιόλας;

Σίγουρα δώρο δεν, αλλά όχι και να μην κρατά τίποτα το κοπέλι.

τι να σου πω βρε sugata... εγω δε κολλαω σε αυτα... αν θελει να κραταει κατι να πιουμε καλως αλλα και τπτ να μη κραταει το ιδιο θα ειναι για μενα... δε μετρανε παραπανω αυτα για μενα...

Δημοσ.
btw @author για ενα θεματακι στο οποιο δε δωσαμε σημασια

Ειπες οτι σε εχει δει απο την webcam, ενω εσυ μονο απο 10 photos την εχεις δει.

Γιατι δεν την εχεις δει κι εσυ απο webcam? Θελω να πω η δικαιολογια της επι 9 μηνες ερωτα συναισθηματικου/πλατωνικου/(τηλεφωνικου) κλπ ηταν "δεν εχω webcam"?

Που το περιεργο? Που το περιεργο δηλαδη να μην εχει καποιος/α webcam?:whistle:

Δεν βλεπω κατι υποπτο σε αυτο.

Εγω παντως θα δισταζα να παω πριν μαθω καποια σιγουρα πραγματα για αυτην, γιατι πολλα γινονται τη σημερον ημεραν.

Πχ θα παρακολουθουσα το σπιτι της να δω τι παιζει και διάφορα άλλα τετοια για να δω αν ειναι "σωφρον" ή τιποτα υποπτη.

Οσο για το δωρο ενα παγωτο ειναι ο,τι πρεπει στον φουρνο που ζουμε αυτες τις μερες.

Δημοσ.
τι να σου πω βρε sugata... εγω δε κολλαω σε αυτα... αν θελει να κραταει κατι να πιουμε καλως αλλα και τπτ να μη κραταει το ιδιο θα ειναι για μενα... δε μετρανε παραπανω αυτα για μενα...

Ε, εντάξει, πιο πολύ σαν μια ευγενική κίνηση δες το. Δεν είναι ότι θα μετρήσει παραπάνω, αλλά και με άδεια χέρια, δεν είναι κι ό,τι ωραιότερο

Κλαίω :lol:

Ofline τον βλέπω. Εμείς καθόμαστε εδώ και το φιλοσοφούμε κι αυτός ματσαλεύει.

Μακάρι.

Δημοσ.

Εννοεί ότι όταν ξέρεις τον άλλο 9 μήνες και αυτός έχει webcam ενώ εσύ όχι κάτι δεν πάει καλά. 9 μήνες είναι όχι μια εβδομάδα! Και ιδίως όταν η επικοινωνία είναι αποκλειστικά μέσω internet. Ποια δικαιολογία θα βρήκε να του πει; Φοβάμαι τις webcams γιατί μοιάζουν με ποντίκια;

Δημοσ.

Δεν βλεπω κατι υποπτο σε αυτο.

Εγω παντως θα δισταζα να παω πριν μαθω καποια σιγουρα πραγματα για αυτην, γιατι πολλα γινονται τη σημερον ημεραν.

Πχ θα παρακολουθουσα το σπιτι της να δω τι παιζει και διάφορα άλλα τετοια για να δω αν ειναι "σωφρον" ή τιποτα υποπτη.

Οσο για το δωρο ενα παγωτο ειναι ο,τι πρεπει στον φουρνο που ζουμε αυτες τις μερες.

Δεν ειναι περιεργο να μην εχει webcam ενας αγνωστος με τον οποια θα μιλησεις θα σου πει "δεν εχω" κλπ.

Ενας ανθρωπος με τον οποιο μιλας στο τηλ 9 μηνες καθημερινα, ζεις εναν "ερωτα" και προκειται να συναντησεις απο κοντα, θα ειχε ενδιαφερον να μας πει τι δικαιολογια χρησιμοποιουσε ολο αυτο το 9μηνο ωστε να μην βαλει webcam.

Προσωπικα θεωρω οτι του εστειλε 10 fake photos ή τις 10 καλυτερες photos της ζωης της ή 10 παλιες photos και thats all. Δεν βλεπω αλλο λογο να αποφευγει καποιος επι 9μηνες την webcam, αλλα οπως και να χει ειναι υποπτο. ΕΙμαι πολυ περιεργος να δω πως θα εξελιχθει η ιστορια ;p

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...